inzercia, predaj, predám, bazár

Vodovodné armatúry

Kategória: Ostatné

Ponúkam použité, niektoré funkčné vodovodné armatúry.3 batérie sú funkčné. Spolu 25 €, jednotlivo dohodou.
Vodovodné armatúry
Podobné inzeráty
Rohový ventil s filtrom
Nepoužitý rohový ventil s filtrom. Dostupné 2 ks. Cena 13,- / ks. Za 2 ks 22,- EUR. Viac info:
BWT Filtr E1 HWS "3/4"
novy s nahradnymi filtrami 7ks povodna cena ma stal 500€ teraz 270€ len filtre v hodnote cca 70€ nevyuzity nakolko sa nam nezmeti tam kam sme ho chceli namontovat Unikátny pákový filter BWT E1 je určený na filtráciu pitnej a úžitkovej vody v domácnostiach. Chráni vodovodné potrubie a k nemu pripojené armatúry a spotrebiče pred funkčnými poruchami spôsobenými vnikom cudzích častíc, napr. piesku, triesok, hrdze, drte, konope apod. Filtračný element je vybavený pórovitosťou 90 μm, tzn. že zachytí akékoľvek častice väčšie ako 0,09 mm. Filter nemožno použiť na filtráciu médií so sklonmi k mazaniu ako napr. oleje, tuky, rozpúšťadlá, mydlá a iné. Nehodí sa na odlučovanie vo vode rozpustných látok a nemožno ich použiť ani na filtráciu procesných vôd alebo chemicky ošetrených cirkulujúcich vôd. Integrovaný redukčný ventil slúži na zníženie vstupného tlaku a reguláciu tlaku výstupného v domových rozvodoch vody. Udržuje regulovaný tlak takmer konštantný, aj keď je vstupný tlak napr. 16 bar a domový 3 bar. Stály a nie príliš vysoký tlak chráni armatúry a pripojené zariadenia, pomáha šetriť až 50 % vody a minimalizuje hluk. Inštaláciu redukčného ventilu odporúčame od vstupného tlaku 4 bar.
Predám ventily a rôzne armatúry
Pre vodoinštalátera a opravára predám rôzne armatúry, ventily, šupátka - nerezové, oceľové, mosadzne, pozinkovaný spojovací materiál rôznych rozmerov .... a iné.
Hasičské armatúry - prúdnice, sacie koše, zberač, polospojky
prúdnice, koše, hadicové polospojky, zberač, prechod A - B, hadicové objímky 6x prúdnica s guľovým uzáverom (polospojka C) 2x mlhová prúdnica (polospojka C) 1x clonová prúdnica (polospojka C) 1x zberač 2x sací kôš (jeden nemá "cibuľovú" klapku) 1x prechod savicový z A na B 1x kryt šróbenia Škoda 706 RTHP 7x polospojka hadicová B Cena dohodou +505 hasiči, DHZ, PS12, hasičská striekačka, armatúry, prúdnica, kôš, hadica, zberač, polospojka
Vodovodné batérie
Ponúkam na predaj malo používané vodovodné batérie. Umývadlová batéria 2ks (10€/ks) Sprchová batéria 1ks 12€ Vaňová batéria 1ks 12€ Pri záujme o všetky 4 batérie je cena 40€.
Staré vodovodné batérie.
Ponúkam na predaj staré vodovodne batérie.