inzercia, predaj, predám, bazár

Vojenská Kluklošala OSSR

Kategória: Rukavice a Šály

Predám 2 nové Kluklošaly ...cena za kus je 4€
Vojenská Kluklošala OSSR
Podobné inzeráty
Taktické rukavice OSSR
Predám nové rukavice výrobca Holik, veľkosť 9 ...cena 20€
OSSR kozene rukavice
Predám čierne kožené dámske rukavice veľkosti 8,5. Úplne nové, nikdy nenosené. Viem aj doviesť na trase Košice-Zvolen. Pri rýchlom jednaní možná dohoda na cene.
OSSR takticke rukavice nomexove
Predám taktické nomexové rukavice veľkosti 7. Úplne nové, nikdy nenosené. Viem aj doviesť na trase Košice-Zvolen. Pri rýchlom jednaní možná dohoda na cene.
Mechanix M-pact 4x, Lko, nové
Predám nové, nepoužité a nerozbalené rukavice ako v nadpise - Mechanix M-pakt 4X. Veľa vychutávok, ozaj kvalitné prevedenie.. predávam, nakoľko mi nesadla veľkosť, výrobca uvádza L" - sedia skôr ako L/ XL.. Cena na nete ± 45-49€, predám za 30€. Osobne Krompachy - GL - KE - PO, alebo Packeta +3€. Aktuálne do zmazania. Pohlavie: Unisex Farba: čierna Veľkosť: L Army, ossr, maskace, vz.97, vz. 2007, vystroj, airsoft a iné.
OSSR takticke rukavice nomexove
Predám taktické nomexové rukavice veľkosti 7. Úplne nové, nikdy nenosené. Cena je 10€ + dobierka (balík zasielam po uhradení výšky poštovného vopred na účet). Možné osobné vyzdvihutie vo Zvolene alebo po dohode na trase Zvolen - Košice.
Vojenská šála
Predám vojenskú šálu (kukla kombinovaná) použitú ale zachovalú. Dala sa natiahnuť cez hlavu a mať ju ako nákrčník preto kukla alebo ju použiť ako šálu. Cena + poštovné.