inzercia, predaj, predám, bazár

Vojenské ženijné náradie ČSR

Kategória: Zberateľstvo

Predám ženijné náradie armády ČSR. Veľké kliešte na drôt a "topúrek" - sekerku. Originály, v dobrom stave. Cena za kus 90e.
Vojenské ženijné náradie ČSR
Podobné inzeráty
Baterka ženijné vojsko
Baterka ženijné vojsko ČSLA signálne plechová trojfarebná MY DAY
Starožitné pohľadnice - KOMÁRNO, NOVÁ BAŇA,  SOKOLEC
Ponúkam zaujímavé pohľadnice miest Slovenska z čias Rakúsko-Uhorska a I.ČSR : a/ Komárom- Komárno,ČSR,1922- 5 €! b/ Komárom- Komárno,kasíno,ČSR,1925- 5 €! c/Apaczaszakalos- Opatovský Sokolec,RU,čistá- 14 €! d/Nová Baňa- ČSR,1924- 8 €! Kontakt len e-mailom ! Pozrite sa aj na moje ostatné inzeráty !
Sedliacka JAZDA - 1.ČSR - sako,rajtky,pracka,opasok,topánky
Pekný skoro 100-ročný komplet Sedliackej JAZDY - 1.ČSR (sako,rajtky,pracka,opasok,topánky...bez čiapky!-tú si chcem nechať v zbierke) Jedná sa o dobový predmety nosený v období 1. ČSR ako aj počas vojnového Slovenského Štátu! Sedliacka jazda združovala majiteľov koní z rád poľnohospodárov a ich cieľom,ako sami hlásali,bolo „zveľadenie chovu koní v záujme poľnohospodárstva a brannosti národa a štátu. Cena za komplet 300eur + pošta Na svoj vek super stav - pekný dobový originál (nečistené,takže po vyčistení bude ešte krajší )- topánky budú asi novšie-povojnové a sem tam nejaká dierka od moľa... KONTAKT: najlepšie cez inzerát e-mailom - prípadne telefonicky,no volať poprosím len vo večerných hodinách! Na SMS neodpisujem! Jedná sa o predaj starých použitých predmetov bez záruky a bez možnosti dodatočných reklamácií,preto ak niečo nieje jasné,pýtajte sa,prípadne žiadajte dodatočné foto. Osobnou obhliadkou a osobným prevzatím predídete možným nedorozumeniam... VÝMENA MNOU PONÚKANÝCH PREDMETOV ZA INÝ ZBERATEĽSKÝ MATERIÁL VíTANÁ! Výmená možná za veci hasičské, skautské, železničiarske, vojenské, rybárske a poľovnícke. Jednoducho za čokoľvek slovenské z pred r.1945. Najlepšie ak je to z vojnového oddobia - Slovenský Štát (1939-45). (odznaky,plakety,medaile,rôzne predmety značené dvojkrížom, preukazy,cestovné pasy,rôzne dokumenty HM a HG,učebmiče,časopisy aj dennú tlač,šabľe,bodáky,rukávové pásky,razítka ,pracky a opasky,gombíky z uniforiem atď.) !!!Ponúkané predmety sú určené čisto pre zberateľské účeli a týmto prehlasujem, že niesom členom žiadneho hnutia podporujúceho národnostnú,rasovú,triednu nenávisť,alebo potláčanie práv a slobôd človeka,ani takéto hnutie nepodporujem!!!
Rôzne vojenské veci
Predám rôzne vojenské veci fotka maďarského vojaka v ráme 15e celta čsr - trochu potrhaná 30e nábojnica tepaná - 10e Fotky vojakov čsr 5e (obidve) ešus juhoslávia 5e alebo darček pri odbere všetkého na fotkách naraz. Pozrite si moje ďalšie ponuky. IBA SMS A EMAIL!
Vojenské odznaky ČSR
Predám vojenské odznaky z ČSR - strelec z pušky 1. a 2. stupňa. Viď foto. Cena spolu 100e.
VYMENÍM vojenské strelivo 7,62x39
Vymením vojenské strelivo 7,62X39 so stopovacou strelou (svietiace) za obyčajné celoplášťové (nezáleží či vojenské alebo civilné). Uveďte, čo ponúkate na výmenu (krajina, ročník). - pôvodná sovietska vojenská munícia balená po 20 kusov v nikdy nerozbalených krabičkách - ročník 1968 - 100% stav nového streliva, vybraného z vodotesných schránok - bez CIP, nedotknuté vojenské strelivo - krabičky nerozbaľujem, k diplozícii mám niekoľko desiatok balení, možná je teda výmena po 20 kusoch - lokalita Trnava - Hlohovec a okolie alebo kto má cestu po D1 pri Trnave. - nutný ZP a KZ Náboje so stopovacou strelou sú upravené tak, že strely obsahujú malé množstvo pyrotechnickej nálože. Pri výstrele tohto náboja zo zbrane dôjde k zapáleniu tejto nálože, vďaka čomu je možné vidieť letieť strelu voľným okom. Munícia do zbraní ako Kalašnikov AK47, Samopal vz. 58, SKS Simonov, Puška vz. 52/57