inzercia, predaj, predám, bazár

Volant Hama a gamepad esperanza

Kategória: Ostatné

Predám volant Hama na Pc a aj gamepad esperanza na Pc. osobný odber v Skalici. Keď budete mať záujem môžete mi napísať sms.
Cena spolu za volant aj gamepad
25€
Volant Hama a gamepad esperanza
Podobné inzeráty
Mad Catz C.T.R.L.R Mobile Gamepad
Zdravim. Predam tento malo pouzivany bezdrotovy bluetooth Gamepad pre hranie na mobile ale funguje taktiez aj na PC popripade na konzoly. Jedna sa o Gamepad znacky Mad Catz ktora patri medzi tie lepsie co sa tyka herneho prislusenstva. Gamepad ma odmontovatelny drziak na telefon takze ho mozete a nemusite pouzivat, napajanie je riesenie 2xAAA baterkami ( funguju aj nabijacie ) a vydrzia orientacne 100 hodin hrania. Gamepad je v bezchybnom stave s original krabicou.
Gamepad Marvo GT-60
Ponúkam na predaj gamepad Marvo GT-60. Špecifikácia: 3 režimy: -gamepad pre PC a Android. -myš a ovládanie médií pre Android. -iCade pre iPhone a iPad LED indikátory pre 4 režimy: Gamepad, myš, iCade a nabíjanie Pripojenie: Bezdrôtové (Bluetooth 2.1 + EDR) alebo drôtové (USB kábel) Kapacita batérie: 350 mA, čas nabíjania 1,5 h, možná doba použitia (neustála): 6 - 10 h. Stav: ako nový, použitý pár krát na Android TV box. Bezproblémové spárovanie s Google play hrami ako Asphalt 8, BombSquad, BB Racing, Dan The Man, Oceanhorn, CarX Highway atď. Osobný odber možný v BA prípadne pošta. Kontakt e-mail, volať, sms alebo WhatsApp.
Termostaticka hlavica Hama set
Predám: 1x riadiaca jednotka Hama 1x termostatická digitálna hlavica Hama Spolu za 20 eur. Plus k tomu dám zdarma ešte jednu hlavicu Hama, ktorá mi padla na zem a je poškodená a pravdepodobne nefunkčná. Používané asi 3 mesiace.
Esperanza sluchádka s mikrofónom
Ponúkam len odskúšané, nepoužívané, sluchádka značky Esperanza. Sú z dobrých materiálov - sluchádka z kovu, látkový kábel. Mám k ním aj náhradné štuple. Vhodné pre každé zariadenie podporujúce 3,5mm jack. Sluchádka majú aj mikrofón. V prípade záujmu viem aj poslať.
Zvlhčovač vzduchu
Ako nový, par krát použitý. Esperanza predstavuje spoľahlivý zvlhčovač vzduchu, ktorý v domácnosti určite oceníte. Samozrejme za predpokladu ak Vám nevyhovuje suché prostredie. Trávenie času v týchto miestnostiach, ale aj samotný spánok bude oveľa príjemnejší. Svojim kompaktným prevedením navyše zaberá len minimum miesta. Parní zvlhčovač vzduchu Esperanza zajistí svěží a zdravý vzduch ve vaší domácnosti. Přístroj nabízí zvlhčovací výkon 300ml/h, pracovat zvládne v prostoru do 40 m2 a volit můžete ze čtyř různých stupňů výkonu. Produkuje teplou páru, objem zásobníku na vodu je 3,5 litru. Pokud se zásobník vyprázdní, přístroj se automaticky vypne. Dalším praktickým prvkem je LED osvětlení, ovládání zvlhčovače je manuální.
Zvlhčovač vzduchu esperanza
Predam plne funkcny zvlhcovac vzduchu.