inzercia, predaj, predám, bazár

Volant Marvo GT-903

Kategória: Ostatné

Predám volant Marvo, je pogumovaný,ergonomický pružne reaguje na každý pohyb. Celkom 16 akčných a smerových tlačidiel zaistí presné ovládanie. Nechýba samozrejme radiaca páka, plyn a brzdový pedál, ktoré tvoria skutočný zážitok z jazdy.

Reálny pocit
Do svojho kokpitu budeš usadiť s nadšením. Pocit ako na skutočnej dráhe a dokonalú spätnú väzbu dodá vstavaný dvojitý vibračný motor.

Drží ako pribitý
Prudké zákruty? Žiadny problém vďaka prísavkám, ktoré pevne prichytia volant k stolu. Dostatočne dlhý USB kábel ľahko pripojíš k počítaču či hernej konzole. Technológia Plug & Play zaručí, že len zapojíš a ideš.

Vlastnosti:
16 tlačidiel
Plug and Play
Pripojenie: káblové USB
Dĺžka kábla: 1,9 m
El. prúd: < 100="">
Veľkosť volantu: cca 220 x 270 x 230 mm
Veľkosť pedálov: cca 210 x 200 x 130 mm
Kompatibilné s: PC / PS3 / PS4 / XBOX ONE / XBOX 360 / Android / NINTENDO SWITCH konzolami
Kompatibilné s: Windows Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10
Volant Marvo GT-903
Podobné inzeráty
Marvo MIC-03
Predám čisto nový mikrofón Marvo MIC-03, je funkčný, mikrofón stojí na trojnožke, k tomu má pop filter s priemerom 10cm, má penovú veternú ochranu, jeho frekvenčný rozsah je od 20Hz do 20 000Hz, kábel má dĺžku 1.5m, k zariadeniu sa pripája pomocou USB, tento mikrofón je ideálny na streamovanie, natáčanie YouTube videí, podcastov atď. Cena 20€ Posielam aj na dobierku.
Marvo MIC-03
Predám čisto nový mikrofón Marvo MIC-03, je funkčný, mikrofón stojí na trojnožke, k tomu má pop filter s priemerom 10cm, má penovú veternú ochranu, jeho frekvenčný rozsah je od 20Hz do 20 000Hz, kábel má dĺžku 1.5m, k zariadeniu sa pripája pomocou USB, tento mikrofón je ideálny na streamovanie, natáčanie YouTube videí, podcastov atď. Cena: 18€ Posielam aj na dobierku.
Predám hernú podsvietenu myš Marvo M513
Predám hernú podsvietenu myš Marvo M513. Myš je plne funkčná v dobrom stave ale ma mierne známky používania. Myš je podsvietená a ma software v ktorom sa dá meniť farba podsvietenia a iné funkcie.
Gamepad Marvo GT-60
Ponúkam na predaj gamepad Marvo GT-60. Špecifikácia: 3 režimy: -gamepad pre PC a Android. -myš a ovládanie médií pre Android. -iCade pre iPhone a iPad LED indikátory pre 4 režimy: Gamepad, myš, iCade a nabíjanie Pripojenie: Bezdrôtové (Bluetooth 2.1 + EDR) alebo drôtové (USB kábel) Kapacita batérie: 350 mA, čas nabíjania 1,5 h, možná doba použitia (neustála): 6 - 10 h. Stav: ako nový, použitý pár krát na Android TV box. Bezproblémové spárovanie s Google play hrami ako Asphalt 8, BombSquad, BB Racing, Dan The Man, Oceanhorn, CarX Highway atď. Osobný odber možný v BA prípadne pošta. Kontakt e-mail, volať, sms alebo WhatsApp.
Mikrofón MARVO MIC-03
Predám mikrofón MARVO MIC-03, je čisto nový, iba raz použitý a dôvod predaja je, chcem kúpiť profesionálnejší mikrofón. Ak chcete viac info, kontaktujte ma emailom alebo na tel.čísle. Cena: 17€
Predám hernú myš Trust GXT
Predám hernú myš značky Trust GXT plnefunkčná má bočné tlačidla + herná podložka značky marvo.Pôvodná cena myšky bola 25€