inzercia, predaj, predám, bazár

Volkswagen T2 hasiči 1:43, plechové hračky

Kategória: Zberateľstvo

Predám plechovú hračku,Volkswagen T2 hasiči s krabičkou,
Mierka: 1:43. 
Rozmery: dĺžka: 12 cm  šírka: 5 cm  výška: 6cmVýrobca: KOVAP  Náchod
Výborný stav

Kontaktujte ma e-mailom: karaffovci@ alebo na tel.č.
Volkswagen T2 hasiči 1:43, plechové hračky
Podobné inzeráty
Volkswagen chrobák hasiči 1:43, plechové hračky
Predám plechovú hračku,Volkswagen chrobák hasiči s krabičkou, Mierka: 1:43.  Rozmery: dĺžka: 11 cm  šírka: 4,5 cm  výška: 5cmVýrobca: KOVAP  Náchod Výborný stav Kontaktujte ma e-mailom: karaffovci@ alebo na tel.č.
Staré retro plastové hračky
Ponúkam zberateľom staré hračky. Ceny sú uvedené na jednotlivých fotografiách. Posielam po prevode na účet zasielkovnou +3€ Viac informácií e-mailom, telefón nedviham. Ďakujem za pochopenie. Gumené, plastové, piskacie hračky. Niklová, kovové pískatko...made in Czechoslovakia Retro hračky SMĔR, Gumotex, Barum, FATRA, igra... Ponúkam aj iné hračky, pozri všetky moje inzeráty v ponuke.
Staré hračky
Hračky na prvej foto kus 1e.staré pieskové hracky na druhej foto kus 1e.hracky na tretiej foto kus od 0,10e-0,30e.za kus ostatné retro hracky kus 4e.komunikácia SMS správou .osobný odber Poprad alebo plus poštovné .kliknutím na moje meno sa zobrazia všetky moje inzeráty
Staré retro plastové hračky
Ponúkam zberateľom staré hračky. Ceny sú uvedené na jednotlivých fotografiách. Posielam po prevode na účet zasielkovnou +3€ Macko z poslednej foto- PREDANÝ Viac informácií e-mailom, telefón nedviham. Ďakujem za pochopenie. Gumené, plastové, piskacie hračky. Niklová, kovové pískatko...made in Czechoslovakia Retro hračky SMĔR, Gumotex, Barum, FATRA, igra... Ponúkam aj iné hračky, pozri všetky moje inzeráty v ponuke.
Zberateľské plechové hračky - buldozér MS357 a traktor MS356
Ponúkam na predaj dve zberateľské plechové hračky - buldozér MS357 a traktor MS356. V dobrom stave,málo používané. Oba sú mechanicky funkčné, aj keď buldozér sa občas zasekne. Stav ako na fotografiách. Kupujete presne to, čo vidíte. Cena 49 EUR za obe hračky spolu.
Tatra 815-7 4x4 THT Feurwehr Hasiči 1:43 Kaden
Prodám nový a nerozbalený model Tatra 815-7 4x4 THT Deutschland Feurwehr Hasiči v měřítku 1:43 od společnosti Kaden. Sběratelský a perfektně propracovaný kovový model s resinovou nástavbou v měřítku 1:43. U tohoto modelu nelze vyklápět kabina. Model je dodaný s veškerým příslušenstvím viz foto. Cena přepravy Česká republika: Zásilkovna na pobočku (platba předem) - 69 Kč Zásilkovna na pobočku (dobírka) - 109 Kč Zásilkovna na adresu (platba předem) - 99 Kč Zásilkovna na adresu (dobírka) - 139 Kč Možné zaslat i přes Českou poštu, PPL a DPD Cena přepravy Slovensko: Zásilkovna na pobočku (platba předem) - 4 € Zásilkovna na pobočku (dobírka) - 6 € Zásilkovna na adresu (platba předem) - 6 € Zásilkovna na adresu (dobírka) - 8 €