inzercia, predaj, predám, bazár

Vôňa Jimmy Choo + Masaki Fluo

Kategória: Doplnky

Predám takmer plné voňavky Jimmy Choo Floral 90ml a Masaki Fluo kupované vo Fann parfumérii. Cena za Jimmy Choo Floral je 25 eur a Masaki Fluo je cena 15 eur.
Vôňa Jimmy Choo + Masaki Fluo
Podobné inzeráty
Jimmy Choo
Slnečné okuliare Jimmy Choo MYA/S25TH KB7/IR sú súčasťou najnovšej Jimmy Choo kolekcie navrhnutej pre ženy. Raz vyskúšané, pov.cena 219€
Jimmy Choo okuliare
Predám úplne nové, nikdy nenosené okuliare značky Jimmy Choo, jedná sa o originál, cena v eshopoch okolo 300€, dôvod predaja, bola to výhra. Pošlem aj poštou, kuriérom, ale potom platba vopred na účet.
Slnečné okuliare Jimmy Choo
Predam original okuliare Jimmy Choo (posledne v kruzku). Top stav. Mam k nim vsetko -puzdro handricku. Kupovane na . Mam ich viacej a nestiham vsetky nosit. Cena plus postovne.
Dioptrické okuliare Jimmy Choo
Predám okuliarový rám Jimmy Choo. Okuliare veľmi málo nosené. Dioptrické sklá v okuliaroch: pravé oko: -4,75, ľavé oko: -3,75. Dioptrické sklá vymeniteľné. Pôvodná cena rámu 180€.
Dizajnove sviecky  ANANAS  biela, strieborna, zlata -45%
Dizajnova vonavá Sviecka Ananas , v nadobe z keramiky v tvare ANANAS na predaj 3x vona v 3 farbach: 1.Strieborny ananas : vona sviecky Kokos 2.Biely ananas: vona sviecky Pinakolada 3.Zlaty ananas: vona sviecky Ananas Po vyhorení vnutra sviecky , nadoba sluzi ako dekoracia na odkladanie napriklad šperkov, cukriky , mini cokoladky Za cenu jednej sviecky, mate sviecku + nadobu na dokoraciu interieru. Celkovy rozmer nadoby Ananasu : 18 x 9 cm Povodna cena: 18,00 EUR /1ks Predam teraz sviecky : 9,70 Eur /1ks Vhodne aj ako darcek do domacnosti, alebo vianocny darcek , narodeniny, meniny. Sviecky su novo zabalene, kazda sviecka v krabici, mam z kazdej vela kusov. Posielam kurierom or postou. Pozri vsetky moje inzeraty.
Dizajnove sviecky  ANANAS  biela, strieborna, zlata -45%
Dizajnova vonavá Sviecka Ananas , v nadobe z keramiky v tvare ANANAS na predaj 3x vona v 3 farbach: 1.Strieborny ananas : vona sviecky Kokos 2.Biely ananas: vona sviecky Pinakolada 3.Zlaty ananas: vona sviecky Ananas-vypredany Po vyhorení vnutra sviecky , nadoba sluzi ako dekoracia na odkladanie napriklad šperkov, cukriky , mini cokoladky Za cenu jednej sviecky, mate sviecku + nadobu na dokoraciu interieru. Celkovy rozmer nadoby Ananasu : 18 x 9 cm Povodna cena: 18,00 EUR /1ks Predam teraz sviecky : 9,70 Eur /1ks Vhodne aj ako darcek do domacnosti, alebo vianocny darcek , narodeniny, meniny. Sviecky su novo zabalene, kazda sviecka v krabici, mam z kazdej vela kusov. Posielam kurierom or postou. Pozri vsetky moje inzeraty.