inzercia, predaj, predám, bazár

Vonkajšia WiFi dvojzásuvka REFOSS MSS620

Kategória: Ostatné drobné

Verzia s Apple Home Kit
Funkčný a bezpečný pri používaní

Predlžovací kábel Refoss má dve inteligentné zásuvky a rad ochrán proti prepätiu a preťaženiu, vďaka ktorým sa nemusíte o svoje zariadenie báť. Je odolný proti striekajúcej vode, takže ho môžete ľahko používať vonku bez obáv zo skratu alebo poškodenia.

Ovládajte ho svojim hlasom

Vďaka kompatibilite s Alex Assistant a aplikáciou IFTT môžete svoje zariadenia ovládať hlasom. Stačí vysloviť správny príkaz a zariadenie bude fungovať presne tak, ako potrebujete.

Vysoká kvalita

Prístroje Refoss sú vyrobené z najkvalitnejších materiálov, odolných voči drobnému mechanickému poškodeniu a poškriabaniu. Hlavný dôraz pri výrobe bol však kladený na bezpečnosť a možnosť dlhého používania.

Inteligentné ovládanie

Extender umožňuje diaľkové ovládanie všetkých zariadení k nemu pripojených. Môžete tiež nastaviť plány a rozhodnúť, ktoré zariadenie sa má v daný čas zapnúť alebo vypnúť. Aplikácia Refass je intuitívna a veľmi ľahko sa používa.

Špecifikácia:

Producent: Refoss
Model: MSS620
Vstup: 100-240V~, 50/60Hz, 10A
Výstup: 100-240V~, 50/60Hz, 10A
Rozmery: 15,1 x 8,0 x 5,0 cm
Dĺžka kábla: 28,5 cm
Systémové požiadavky: iOS 9 a vyššie
Pracovná teplota: 0°C~40°C
Skladovacia teplota: -40°C~70°C
Vlhkosť: 10% ~ 90%
Skladovacia vlhkosť: 5% ~ 90%
Certifikáty: CE, RoHS, WEEE
Počet zásuviek: 2
Štandard bezdrôtovej komunikácie: IEEE 802.11 b/g/n, 2,4 GHz, 1T1R

Po dohode pošlem aj na dobierku. Osobný odber Hlohovec.

Vonkajšia WiFi dvojzásuvka REFOSS MSS620
Podobné inzeráty
Smart zasuvky Refoss
Refoss MSS310 WiFi s meranim spotreby.
Elektrická zásuvka, jednozásuvka, dvojzásuvka
Nová elektrická zásuvka, jednozásuvka, dvojzásuvka. Nové elektrické zásuvky, jednozásuvky, dvojzásuvky. Dostupné jednozásuvka 1 kus, dvojzásuvka 2 kusy. Osobný odber alebo poslanie poštou.
WiFi vonkajšia zásuvka
Inteligentná zásuvka nevyžaduje rozbočovač - pripojte WiFi zástrčku k WiFi routeru a pohodlne ovládajte pripojené zariadenia pomocou bezplatnej aplikácie alebo hlasového ovládania pomocou Amazon Alexa alebo Google Assistant WLAN zásuvka pre vonkajšie použitie s praktickým časovačom s dennými a týždennými programami - automatické zapínanie/vypínanie záhradného osvetlenia napr. WIFI vonkajšia zásuvka s odklápacím krytom na ochranu pred striekajúcou vodou a cudzími predmetmi (IP44) je ideálna pre použitie na balkóne alebo v záhrade, napríklad na ovládanie vonkajšieho osvetlenia Celosvetový prístup – pomocou Outdoor Smart Plug ovládajte osvetlenie v záhrade (max. 3000 W) hlasom alebo pomocou bezplatnej aplikácie Brennenstuhl Connect – kedykoľvek a kdekoľvek. Inteligentná zásuvka brennenstuhl®Connect WIFI umožňuje ovládanie z vášho domova, odkiaľkoľvek a kedykoľvek. Ovládajte pripojené zariadenia až do 3 000 W, ako napríklad osvetlenie záhrady, pohodlne vonku pomocou bezplatnej aplikácie brennenstuhl®Connect alebo pomocou hlasového ovládania pomocou Amazon Alexa alebo Google Assistant. Vďaka integrovanému časovaču je možné nastaviť aj flexibilné funkcie časovača, aby sa vaše elektronické zariadenia automaticky zapínali a vypínali a, mimochodom, náklady na pohotovostný režim boli šikovne znížené. Kompatibilný s akoukoľvek značkou smerovača a nevyžaduje rozbočovač. Pri pripájaní nezabudnite vybrať pásmo 2,4 GHz. Vonkajšia WIFI zásuvka zaujme aj týmito vlastnosťami: Prepínajte odkiaľkoľvek pomocou vzdialeného prístupu Jednoduché uvedenie do prevádzky a ovládanie pomocou bezplatnej aplikácie brennenstuhl®Connect Stupeň krytia: IP44 Napájacie napätie: 230 V / 50 Hz Spínacia kapacita: 13 A / 3000 W max. Rádiová frekvencia: 2,4 GHz WiFi Technické špecifikácie Výška: 9,50 cm Dĺžka: 6,70 cm Hmotnosť: 0,14 kg Šírka: 5,80 cm Farba: čierna Kompatibilita: brennenstuhl®Connect Rádiová frekvencia: 2,4 GHz Bezdrôtový dosah: 40 m Stupeň krytia (IP): IP44 Oblasť použitia: interiér / exteriér Maximálna teplota okolia: 35 °C Minimálna teplota okolia: -10 °C Po dohode pošlem aj na dobierku. Osobný odber Hlohovec.
Predam zasuvky Efapel Logus90
Predám komplet set dvojzásuvka + kryt + rámček, model Efapel Logus 90 biela počet kusov 20 (pôvodná cena cca 150e). Odkaz na dvojzásuvku (predávam set): Predávam to za cenu rámčkov, nakoľko z dizajnu produktu vyplýva, že neprivádza fázu pre obe vidlice na ľavú stranu, ale jedna vidlica má fázu naľavo, druhá napravo. Viď foto (uvádzam to z dôvodu prípadných sťažnosí a reklamácií). Špekulantom pribalím aj dodací list, môžte skúsiť vrátiť :) Zakúpené v roku 2019. Cena sa navýši o dobierku.
Legrand Galealife dátová dvojzásuvka kat.5e UTP  - typ775762
Predam uplne nove 2ks Legrand Galealife dátová dvojzásuvka kat.5e UTP - typ775762 Cena za par 25 Popis: Zásuvka obsahuje kovovú montážnu dosku, dodáva sa bez krytky a rámika. Krytie: IP20 Kategória: 5e Tienenie: UTP Montáž: pomocou skrutiek Montážna hĺbka: vhodná krabica KU68
BACHMANN Výsuvná dvojzásuvka
BACHMANN Výsuvná dvojzásuvka. Nepoužívaná, nová, s bločkom v záruke. Kupované 7/2022.