inzercia, predaj, predám, bazár

VOSTOK EUROPE NH35A/5955196S

Kategória: Ostatné drobné

Predám nové hodinky VOSTOK EUROPE NH35A/5955196S.
Komplet balenie.
VOSTOK EUROPE NH35A/5955196S
Podobné inzeráty
Predám hodinky Vostok Europe ENERGIA Rocket Bronz line NH35
Vostok Europe ENERGIA Rocket Bronz line NH35/575O285 Zanovne!!! Nenosené !!! Link predajcu:
Predam hodinky
Predam hodinky Invicta keramické natahovacie a Automaty Vostok. Vostok su nenosene este v záruke obe s krabičkou a dokladom o kúpe. Invicta za 200 a Vostoky za 290
Navigácia do auta TomTom START 50 Europe LIFETIME
Predam malo pouzivanu navigaciu TomTom START 50 Europe LIFETIME. Plne funkcna
Navigácia do auta TomTom START 50 Europe LIFETIME
Predam malo pouzivanu navigaciu TomTom START 50 Europe LIFETIME. Plne funkcna
Cestovný adaptér SKROSS na použitie vo Švajčiarsku (PA24)
použitý na jednu cestu, ako nový adaptér do zásuvky • vhodný pri cestovaní do Švajčiarska • vhodný na pripojenie 2-pólových i 3-pólových zariadení • vstupné napätie 100 – 250 V • max. prúd 10 A Skross Country Adapter Europe to Switzerland, biela Chystáte sa do Švajčiarska a chcete si užiť pokojnú dovolenku so svojimi modernými prístrojmi? Nezabudnite, že sa tam používa typ zásuviek odlišný od tých v Európe. Buďte pripravení! Redukcia, ktorú použijete do švajčiarskej zásuvky, vám dovolí pripojiť konektor typu Schuko alebo Euro. Rovnaký typ redukcie môžete využiť aj na Madagaskare alebo v Lichtenštajnsku. Maximálny prúd, ktorý adaptér znesie, je 10 A, takže ho môžete použiť vo väčšine tamojších zásuviek. Nič vás už potom neprekvapí a vy tak budete môcť používať notebook, nabíjať telefón aj tablet, fotoaparát či GPS navigáciu bez problémov ako doma. Pri odbere viac vecí z mojej ponuky sa vieme na výslednej cene rozumne dohodnúť. Na požiadanie premeriam, pošlem viac fotiek alebo zodpoviem akékoľvek otázky. Považská Bystrica-Púchov-Trenčín a okolie osobne, inak na dobierku/zásielkovňa/prevod na účet. Prosím kontaktujte ma emailom na Volať v neskorších hodinách.
Navigácia LGV700
Praktická navigácia Garmin dezl LGV700 MT-D je určená pre nákladné automobily, kamióny alebo autobusy. Ponúka 7" IPS displej s rozlíšením 1024 x 600 pixelov. Výdrž zabezpečí nabíjateľná lítium-iónová batéria. Je vybavená slotom na Micro SD karty pre nahrávanie máp z edície cestné. K dispozícii Bluetooth Hands Free pre komunikáciu s dispečerom. Nechýba asistent jazdných pruhov či plánovač trasy. Údaje z databázy Truck Parking Europe poskytujú prehľad o miestach pre odpočinok pozdĺž trasy. Samozrejmosťou je mapa Európy s bezplatnými doživotnými aktualizáciami. Špecifikácia Velký 7" displej. Mapa Európy s bezplatnými doživotnými aktualizáciami. Výpočet trasy podľa veľkosti a hmotnosti nákladných automobilov, so zobrazovaním upozornení na rizikové miesta na trase. Údaje z databázy Truck Parking Europe poskytujú prehľad o miestach vhodných pre odpočinok pozdĺž trasy. Jednoduché vyhľadávanie nakladacích a skladových zón a dokov v okolí. Profily pre rôzne typy vozidel (Auto/Ťahač/Veľké nákladné vozidlo/Autobus). Body záujmu s filtrovaním podľa zvolenej relevantnosti. Kompatibilné s bezdrôtovou kamerou Garmin BC 30. Na slovenský trh je zariadenie dodávané s plnou podporou - ovládanie v slovenčine, užívateľská príručka v slovenskom jazyku. Pri rýchlom jednaní dohoda istá.