inzercia, predaj, predám, bazár

Vrany na plašenie vtákov

Kategória: Ostatné

Predám verné atrapy vrán na plašenie iných vtákov v záhrade a ochranu úrody. 5€/1 ks
Vrany na plašenie vtákov
Podobné inzeráty
Plašič vtákov - Sokol
Predám novú maketu sokola na plašenie vtákov. Maketa zaistí lacné a účinné plašenie vtákov v miestach, kde bude maketa dravca umiestnená, na balkónoch, fasádach domov, v záhradách a pod. Rozmer makety je 41 cm x 17 cm x 17,5 cm /výška x dĺžka x šírka/. Doručenie kuriérom GLS s poštovným 3 eura /nie je v cene/.
Predám odpudzovač vtákov
Predám odpudzovač vtákov. Repelent proti vtákom (holuby, vrabce, vrany...). Odpudzovač pracuje s ultrazvukovými vlnami, ktoré útočia na sluchový a nervový systém zvierat. Minimálna spotreba energie vďaka novej elektronike. Dodatočná modrá LED dióda, ktorá v noci bliká, prispieva k trvalému vyhosteniu vtákov z ich obvyklých miest. Odpudzovač má dosah 50 m2. 6 x AAA batérie nie sú súčasťou balenia. Len osobne v Stupave a blízkom okolí.
Postrek na plašenie holubov
Na predaj postrek na plašenie holubov Kalif, jedno celé neotvorené balenie, z druhého chýba štvrtina, spolu za 12€
Rolnicka proti medvedom
Roľnička na plašenie medveďov. Zn. Coghlans. Nová, nepoužívaná. Vhodné ako darček.
Klietka pre vtakov
Predám klietku pre vtakov
Hojdacie kreslo
Krásna a praktická hojdačka CARETERO LOOP, ktorá zaistí dieťaťu príjemné chvíle odpočinku. Hojdačku je možné ľahko zložit a nezaberie tak moc miesta. Súčasťou je kolotoč s hračkami, melódiami a diaľkové ovládanie. Hojdačku je možné nastaviť do 2 polôh to všetko zaistí pohodlie Vášmu dieťaťu počas hrania a odpočinku. Stlačením tlačidla funkcie časovača se zmení hojdanie na dobu 8, 15 alebo 30 minut. V prípade spustenia hojdačky bez časovača, bude pokračovat v hojdaní, pokiaľ ju ručně nevypnete. Má tlačídlo pre melódie, zvuk tečúcej vody a zpev vtákov. Je možné tiež pripojiť jednotku MP3 do USB portu na hlavnom module. Diaľkové ovládanie Vám umožní ovládať všetky funkcie na diaľku. Hojdanie sa automaticky spustí, akonáhle bude dieťa v hojdačke plakať. Kvalitný materiál, kovová konštrukcia a bezpečnostné pásy, to je záruka bezpečia pro Vaše dieťa. Hojdačka je vhodná pre deti do 12 kg. - pre deti od narodenia do 12 kg- kolotoč s hračkami a melódiami- zvuk tečúcej vody- zvuk spevu vtákov- melódie- diaľkový ovládač- regulácia hlasitosti- časovač: 8 min, 15 min, 30 min- regulácia sedadla do 2 polôh- vankúšik pre väčšie pohodlie- 5-bodový bezpečnostný pás- 8 rýchlostí hojdania s časovačom- funkcia zastavenie hojdania- funkcia automatického hojdania pri plači dieťaťa- farebné čalúnenie je vyrobené z mäkkého materiálu- bezpečná konštrukcia založená na stabilnom, pevnom, kovovom ráme- poťah možno zložiť, zloženie: polyester- homologácia EN 16232-71- pripojenie USB- možnosť pripojenia MP3- 4 batérie AA 1,5V (nie sú súčasťou balenia na baterie nejde neviem prečo inak v 100% stav na cene sa vieme dohodnúť pri rýchlom jednaní