inzercia, predaj, predám, bazár

Vrecko na magnezium

Kategória: Turistika, horolezectvo

Predám vrecko na magnézium singin rock
Vrecko na magnezium
Podobné inzeráty
Predám turistický batoh Zajo Lhotse 52
Predám jeden krát vyskúšaný turistický batoh Zajo Lhotse 52, je úplne ako nový, skvelý dizajn a vlastnosti. Predávam, pretože som zistil, že potrebujem predsa len batoh s menším objemom. Parametre: - Objem 52 litrov - 2 komory, oddeliteľné prepážkou - YKK® zipsy - Spony NIFCO a DURAFLEX® - Odnímateľné a nastaviteľné veko pre extra objem - Predný vchod do hlavnej komory cez zips v tvare „U“ - Rozširujúca manžeta pod vekom - Príprava pre hydrovak - uchytenie suchým zipsom a otvor na hadičku - Spodné zipsové vrecko pre pláštenku, ktorá je súčasťou batoha - Sieťové vrecko na fľašu - Upínanie trekingových palíc - Odnímateľný polstrovaný bedrový pás - Zadné zipsové vrecko vo veku - Vnútorné zipsové vrecko vo veku so sponou na kľúče. - Vnútorné sieťované vrecko - Hrudný popruh s píšťalkou - Bočné kompresné popruhy - Spodný kompresný popruh môžete schovať pod sieťové vrecko - Vrchný kompresný popruh - Spodný úchyt kempingovej výbavy - Sieťované vrecko na ramennom popruhu - Predné 3D vrecko - Nastaviteľný chrbtový systém - Sieťový držiak na helmu
PREDÁM NOVÉ VRECKO NA MAGNÉZIUM
Predávam NOVÉ vrecko na magnézium zn. Rock Empire. Cena: 5€ + poštovné. Možný aj osobný odber na trase Trenčín - Žilina - Liptovský Mikuláš. Telefónne číslo je vymyslené, kontaktujte ma prostredníctvom emailu. Ďakujem.
Komplet dámsky set na lezenie Ocun
Ahoj, predám málo používaný komplet dámsky set na lezenie Ocun, vo výbornom stave. -Ahoj, predám málo používaný komplet dámsky set na lezenie Ocun, vo výbornom stave. -Úväz WeeBee (veľkosť S) -Univerzálne istítko Hurry Blue -Skrutkovacia karabína Eagle Triple HMS -Lezečky La Sportiva Cobra, veľkosť 36. -Opasok+ vrecko na magnézium Pre viac info správa ???? -Lezečky La Sportiva Cobra, veľkosť 36. -Opasok+ vrecko na magnézium Pre viac info správa ????
Vrecko na boulder na magnézium
Predám vrecko na magnézium Evolv. Využitie na lezenie na boulder. Je úplne nové. Nevhodný darček. V prípade záujmu viem rozbaliť.
Rozpredám lezeckú výstroj
5ks expresy AustriaAlpin - používané bez pádov! Set 50€ Zlaňovacia osma SINGING ROCK 25kN PREDANÁ HMS karabína SINGING ROCK 10€ PREDANÁ Náhradné nové nepoužité popruhy CAMP na stúpacie železá/ mačky ………… lezecké magnézium Camp kocka + sakel + lezecké vrecko na magnézium Treksport. Cena spolu za komplet 20€ LEN OSOBNÝ ODBER!
Lezecká výbava , vrecko na magnézium
Dobrý deň , predám vrecúško na magnézium vo výbornom stave + sáčok magnézia zadarmo .