inzercia, predaj, predám, bazár

Vreckové hodinky - RUHLA

Kategória: Starožitnosti

Zberateľovi predám funkčné pánske vreckové hodinky s retiazkou nemeckej značky RUHLA, priemer 45 mm. Predajná cena platí pri osobnom odbere, prípadná prijateľná dohoda možná. Pri zaslaní na dobierku sa k cene pripočíta poštovné podľa platného cenníka Slovenskej pošty a 1,- € balné. Kontaktujte ma prosím len mailom alebo telefonicky, na SMS nereagujem. Kontakt:
Vreckové hodinky - RUHLA
Podobné inzeráty
Predám funkčné vreckové hodinky RUHLA antimagnetic
Predám funkčné vreckové hodinky RUHLA antimagnetic
Predám funkčné vreckové hodinky RUHLA
Predám funkčné vreckové hodinky RUHLA
vreckove  hodinky Ruhla
predám vreckové hodinky Ruhla aj retiazkou ,plne funkčné už z novým sklíčkom -bolo vymenené cena 25 eur inzerát platí do zmazania
Pozlátené vreckové hodinky TEMPO 1930
Predám pozlátené švajčiarske vreckové hodinky s ručným naťahovaním vo veľmi dobrej kondícii-pekne tikajú a dobre držia čas v rozmedzí približne jednej minúty počas 24 hodín. Hodinky majú švajčiarsky 15- kameňový strojček. Počet kameňov označuje počet prvkov potrebných na stabilizáciu trenia a zníženie opotrebenia povrchov strojčeka, ktoré sú vo vzájomnom neustálom kontakte. Hodinky majú priemer 47 mm bez korunky a sú veľmi tenké - hrúbka asi 9,5 mm. Puzdro má drobné málo viditeľné znaky používania a vysoký lesk mu dodáva valcované zlato (zlato spojené so základným kovom, zvyčajne mosadzou), „ROLLED GOLD WARANTED 10 YEARS “ Ciferník má zaujímavý 3-D blokový vzor; kombinácia tohto vzoru a štýlových ručičiek dodáva hodinkám veľmi dobrý vintage vzhľad. Každé slušné vreckové hodinky potrebujú mať svoju krabičku, ako i retiazku na bezpečné uloženie do vrecka-cena za hodinky 150 Eur, retiazka + 20 Eur, krabička (nová) + 8 Eur. Prosím pozrite si fotky ktoré sú súčasťou tohto popisu.
náramkové kompasi a vreckové hodinky
predám 2 staré kompasi a vreckové hodinky značka ruhla všetko plne funkčé cena 80 euro alebo dohoda.
Vreckové hodinky Ruhla antimagnetic
Predám tieto vreckové hodinky vo veľmi dobrom stave.Plne funkčné.Made in GDR.