inzercia, predaj, predám, bazár

Vreckové hodinky,reliéfne urania,ag.

Kategória: Starožitnosti

Strieborné,trojplášťové vreckové hodinky urania,v pôvodnom,zberatelskom stave,všetko 100%,bezvadný ciferník,sklenené sklíčko,krásne strieborné púzdro,pozlátený strojček,s rubínmi,je po kompletnom servise.Rovnaké ťažko nájsť,priemer púzdra 53mm.
Vreckové hodinky,reliéfne urania,ag.
Podobné inzeráty
Pozlátené vreckové hodinky TEMPO 1930
Predám pozlátené švajčiarske vreckové hodinky s ručným naťahovaním vo veľmi dobrej kondícii-pekne tikajú a dobre držia čas v rozmedzí približne jednej minúty počas 24 hodín. Hodinky majú švajčiarsky 15- kameňový strojček. Počet kameňov označuje počet prvkov potrebných na stabilizáciu trenia a zníženie opotrebenia povrchov strojčeka, ktoré sú vo vzájomnom neustálom kontakte. Hodinky majú priemer 47 mm bez korunky a sú veľmi tenké - hrúbka asi 9,5 mm. Puzdro má drobné málo viditeľné znaky používania a vysoký lesk mu dodáva valcované zlato (zlato spojené so základným kovom, zvyčajne mosadzou), „ROLLED GOLD WARANTED 10 YEARS “ Ciferník má zaujímavý 3-D blokový vzor; kombinácia tohto vzoru a štýlových ručičiek dodáva hodinkám veľmi dobrý vintage vzhľad. Každé slušné vreckové hodinky potrebujú mať svoju krabičku, ako i retiazku na bezpečné uloženie do vrecka-cena za hodinky 150 Eur, retiazka + 20 Eur, krabička (nová) + 8 Eur. Prosím pozrite si fotky ktoré sú súčasťou tohto popisu.
Starý písací stroj URANIA
Predám starý písací stroj URANIA cena:99€
Stary pisaci stroj URANIA
Stary pisaci stroj Urania. Mal by byt funkčný Cena 49€ Osobny odber v Nových Zámkoch Tel.
Pivove  pohare s cinovym deklom reliefne
Predam vid foto a stav reliefne pivove pohare cena za kus je s deklom 15eur bez 12eur.pri vsetkych 12eur za kus plus post.
vreckové hodinky hodinky ZENITH.Pozrite aj iné inz.
Predám starožitné vreckové hodinky ZENITH,swiss made,V štýle ART DECO okolo r.v. 1925 aj so šatlénom zberatelsky vyššie hodnotené ako napr.Omega.Hodinky sú v top stave.Veľkosť až 52 mm ,mimoriadny príjemný zvuk,krásny zberateľský stav...Vhodné do zbierky ,alebo aj ako pekný hodnotný darček... Pozrite aj iné moje inzeráty...
storočné vreckové železničiarske hodinky.Pozrite aj iné inz.
Predám starožitné storočné vreckové železničiarske hodinky zn.ROSKOPF Patent.Hodinky s históriou.Pôvodne patriace prednostovi železničnej stanice v Turčianskych Tepliciach . Hodinky napriek veku 100 rokov sa už pri nepatrnom natiahnutí okamžite rozbehnú a idú presne.Pekný ciferník s vyobrazenou lokomotívou. Cena 160 Euro.Pekný zachovalý unikátny zberateľský stav.Pozrite aj iné moje inzeráty.