inzercia, predaj, predám, bazár

Vrtačka skla Knopp Bielefelder Union

Kategória: Ostatné

Pôvodný stav. Dobre udržiavaný.
Pripravené na okamžité použitie
Rozmer stola 140x100cm
špeciálne príslušenstvo
Zväčšenie stola vľavo vpravo po 60 cm
Celková šírka stola 260cm
Predné predĺženie stola 80 cm
Celková hĺbka stola 180 cm
3x vodítka vrtákov
Dlhá zarážka pre sériové vŕtanie
Hlboký doraz pre sériové vŕtanie
2-rýchlostný motor
Ovládanie rýchlosti pásu
ochrana proti striekajúcej vode
Vrátane množstva diamantových vrtákov a záhlbníkov
Cena s nalození na kamión alebo zabalené pre špedíciu Cena NETTO 1.900 EURO
Vrtačka skla Knopp Bielefelder Union
Podobné inzeráty
Vodná fajka Union Hookah modré drevo + korunka OBLAKO
Predám 1 x použítú vodnú fajku : Union Hookah modré drevo + korunku OBLAKO, + príslušenstvo (pôvodná cena celkom: 250) dôvod predaja - nepoužívam Rovnaká fajka na internete v inej farbe, (bez korunky, vázy a sietky atď) Prosím kontaktovať emailom. "pozri aj moje ďaľšie inzeráty"
Vodná fajka Union Hookah
Dobrý deň predám vodnú fajku kvalitnej ruskej značky union hoookah. Používana pol roka. Gratis+ uhlíky,50g tabaku, korunka značky oblako v hodnote 25€, HMS. Pôvodná cena 200€.
Bayern - Union Berlín   26.2.2023
Predám 2x lístok na zápas Bayern München - Union Berlín. Zápas sa koná 26.2.2023 v NEMECKU v Allianz aréne. Pri rýchlom jednaní som ochotná cenu spustiť o pár eur. Keďže zápas je o pár dni a my sa nevieme dostaviť z osobných dôvodov budeme radi ak ich niekomu posunieme. Viac info v správe/emaily.
Prestup do UNION poisťovne
Pokiaľ by mal niekto záujem pomôžem,zabezpečim prestup do zdravotnej poisťovne UNION.bližšie info telefonicky,sms prip.mailom.aktuálne-:ZADARMO elektrická kefka na zuby
Vodná fajka Union Hookah
Predám túto zánovnú vodnú fajku kvalitnej značky Union Hookah s kompletným príslušenstvom. Vyrobená je z kvalitných materiálov a drevo bolo pravideľne ošetrované olejom. Výborný stav. Súčasť balenia : Vodná fajka, nerezová oceľ a prírodný drevený dekor. Váza číra Korunka Cascade phunel (obr. 2) HMS na uhlíky (obr. 2) Tanierik Hadica Náustok Miska na prenášanie Kliešte Pôvodná cena setu 280 € shisha
Prodám dvoujehlový ramenový šicí stroj Union Special model 3
Prodám dvoujehlový ramenový šicí stroj Union Special model 31200. Šije řetízkovým stehem. Ideální na uzavírání nižších i vysokých svršků. Lze samozřejmě využít na šití usní, textilu a syntetických materiálů. . Ukázka šití (není ode mě): . Fyzicky se nachází v Lovosicích u Prahy. Lze domluvit i transport po ČR.