inzercia, predaj, predám, bazár

Vrtačky Narex

Kategória: Ostatné

Predám vrtačky značky Narex.Počet kusov 14.Všetky fungujú.Cena dohodou.
Vrtačky Narex
Podobné inzeráty
Strojné závitníky
Predám strojné závitníky nové,M3-6H-3x-Narex, M4-6H-5x-Narex,M6-6H-9x-Fanar,M8-6H-9x-Narex M10-6H-9x-Narex-Format M10X1,25-6H-6H,Narex.Kontakt:email-sms.
Strojné závitníky
Predám strojné závitníky nové,M3-6H-3x-Narex, M4-6H-5x-Narex,M6-6H-9x-Fanar,M8-6H-9x-Narex M10-6H-9x-Narex-Format M10X1,25-6H-6H,Narex.Cena za 1 ks/3 eur.Kontakt:email-sms.
Narex Elektrická kolobežka ESN 350
E-kolobežka NAREX zaručuje vysoký komfort jazdy na rovných i na členitých povrchoch. Pevný oceľový rám a široký hliníkový odliatok nosnej plošiny sú maximálne stabilné aj pri pohybe na nespevnenom teréne. 8,5 palcové bezdušové kolesá tlmia nárazy a vibrácie, zvyšujú reakcieschopnosť a uľahčujú ovládanie. Vďaka uloženiu akumulátora do stĺpika stroja má kolobežka vysokú svetlú výšku (120 mm), bez ťažkostí teda zdolá aj bežné spomaľovacie prahy, nájazdy na chodníky a iné terénne nerovnosti. Výkonný bezkefkový motor si poradí so stúpaním až 15°. Bezpečnosť je vždy na prvom mieste! S ohľadom na zabezpečenie čo najväčšej bezpečnosti pri jazde za zníženej viditeľnosti je e-kolobežka NAREX štandardne vybavená predným LED reflektorom s aktívnym dosvitom až 20 m a zadnou červenou LED lampou. Pre jazdu v zástavbe alebo na cyklotrasách slúži manuálny signalizačný zvonček. LCD displej Jasne čitateľný, intuitívny LCD displej zobrazuje aktuálny stav batérie, rýchlosť a predvolený rýchlostný režim. Stlačením funkčného tlačidla je možné voliť medzi tromi rýchlosťami a určovať tak tempo, ktoré bude vyhovovať vám a zároveň prispôsobovať výkon stroja charakteru okolitej krajiny a terénu pred vami. Pre pohodlné cestovanie na dlhšie vzdialenosti je možné využiť funkciu tempomatu so zvukovým upozornením. Kotúčová a nožná brzda Zadná kotúčová brzda s funkciou e-ABS sa vyznačuje vysokou spoľahlivosťou pri brzdení. Zadná nožná brzda v hraničných situáciách skracuje brzdnú dráhu na nutné minimum. Akonáhle užívateľ začne brzdiť, začne prerušovane svietiť zadná červená LED lampa. Kolobežku predávam lebo ju nepotrebujem. Top stav. Max rýchlosť 25km Dojazd cca 25km (jazdila iba po Bratislave, takže viac menej rovina)
Staré vŕtačky
Predám staré ručné vŕtačky.Spolu za 25€prip.dohoda.Na dobierku neposielam.
Ručné vŕtačky
Predám ručné vŕtačky 3-bodové skľučovadlo.jednej vŕtačke chýba uchopenie,má len dve uchopenia.
Predám stahovaky,klzáky a ručné vŕtačky
Predám stahovaky,klzáky a ručné vŕtačky