inzercia, predaj, predám, bazár

Vtech projektor s uspávankami

Kategória: Hračky

Vtech projektor s uspávankami, premieta ovečky, hraje rôzne uspávanky, zvuky vody, prírody a pod., časovač, nastaviteľná hlasitosť, aktivácia hlasom, na 3x AAAbatérie (nie su súčasťou), top stav. Kontaktujte email, tel. č. jeneplatné.

Vtech projektor s uspávankami
Podobné inzeráty
VTECH hasicska stanica, letisko a auticka
Predam VTECH hasicsku stanicu, letisko a auticka vo vybornom stave. Vsetko funkcne a v SK jazyku. Spolu za 80EUR. Iba hasicka stanica a letisko (bez auticok) za 60EUR. Vsetky auticka (6ks) za 30EUR.
Stacionárny vzdelávací bicykel VTech žirafa
Stacionárny vzdelávací bicykel VTech žirafa. Minimálne používaný. Prikladám video.
CHICCO Hudobný projektor a nočná lampa GoodNight Stars First
Predam CHICCO Hudobný projektor a nočná lampa GoodNight Stars First Dreams modrá 0m+, nove nevybalene. Viem priniest na trase Trnava - Nove Zamky CHICCO Hudobný projektor a nočná lampa GoodNight Stars First Dreams modrá 0m+ Chicco GoodNight Stars je multifunkčná nočná pomôcka kombinujúca projektor a nočnú lampičku s upokojujúcimi melódiami a hudbou. Obsahuje tiež odopnuteľnú plyšovú hračku, ktorú dieťa môže mať kedykoľvek pri sebe. Projektor je navrhnutý tak, aby dieťatku od narodenia pomohol vytvoriť režim a zaspávať v pokoji a bez strachu. Tento šikovný pomocník vytvorí v detskej izbičke magickú atmosféru a dieťatko upokojí a pomôže mu zaspať. Projekcia s hudbou po zapnutí trvá 6 minút. Vybrať si môžete medzi premietacím módom, ktorý zobrazuje krásne hviezdičky na strope a na stenách detskej izbičky alebo módom nočnej farebnej lampičky, ktorá dieťa už nerozptyľuje. Projekcia strieda rozličné farby premietania. Pre spríjemnenie zaspávania môžete dieťaťu prehrávať skladby od Bacha, Rossiniho, ale i moderné skladby new age či biely šum zvukov prírody. plyšová hračka na boku zariadenia sa dá odpojiť a vziať so sebou kamkoľvek. Batérie: 3 × 1,5 V AA (nie sú súčasťou balenia).
Vtech Kidi Super Star mikrofón SK
Vtech Kidi Super Star mikrofón SK, CZ- ružová Na predaj stav ako nové vhodne ako darček 35€ Pôvodná cena 70€
Lezúci medvedík Vtech
Medvedik vo velmi dobrom stave. Cisty, vsetky tlacitka funkcne, bez natrhnuti. Mam k nemu aj navod. Medvedik je nahovoreny po slovensky. Osobny odber v BA.
Projektor s uspávankami
predam funkcny projektor za 7€+posta ako balik 3,60€.kupovane v draciku