inzercia, predaj, predám, bazár

Vw t5 deflektor prednej kapoty

Kategória: Príslušenstvo

Predám nový deflektor prednej kapoty Multivan Transporter caravela vw t5 foto ilustračné
Vw t5 deflektor prednej kapoty
Podobné inzeráty
Mazda 6 deflektor prednej kapoty nový zabalený
Ahojte Predám deflektor prednej kapoty na Mazda 6 od roku 2012. Jednoduchá inštalácia, pekný vzhľad. Deflektor je zabalený a nebol nikdy použitý. Objednal som v dvoch e-shopov ( v oboch som platil vopred). Pôvodná cena bola 60 € Predám za 35 Ideálna osobne prevzatie. PS: posledná foto je moje auto :-)
Deflektor prednej kapoty - Subaru Legacy 2009
Ponúkam na predaj deflektor prednej kapoty na Subaru Legacy Outback rok výroby 2009. Deflektor je originál zabalený a nepoužitý. Pôvodná cena 60 eur, predám za 40 eur.
deflektor prednej kapoty
Predam deflektor prednej kapoty Peugeot 208, novy, ešte nepoužitý....
LADA 4x4 NIVA - Deflektor prednej kapoty
Predám ORIGINÁL deflektor prednej kapoty s nápisom NIVA 4x4 na vozidlo LADA 4x4 NIVA, typový rad VAZ 2121-21214 (2121, 21213, 21214).
BMW rada 3 F30 deflektor kryt kapoty
INZERÁT JE AKTUÁLNY DO ZMAZANIA Cena PEVNÁ = 30€ Predám tento nový, zabalený kryt prednej kapoty na BMW F30. ochrany kapoty Vrchný materiál je ekokoža. Z vnútornej strany je mäkký filc, nepoškriabe kapotu. Chráni vaše auto pred odletujúcimi kamienkami. Vášmu autu dodá maska originálny dizajn. Montáž je jednoduchá, kryt nie je možné ukradnúť. - osobný odber v Košice / montáž +5€ - pri platbe vopred na účet, poštovné iba 2€. - poštou na dobierku +4€ doručenie na poštu do 2-3 dní. - kuriérom na adresu +6€ doručenie do 2-3 dní. - s povinnosťou prevzatia zásielky! Nepreberačov dobierok zverejňujem na bazar, , + na ostatných inzertných portálov a facebooku.! ---kontaktujte ma emailom cez kontaktný formulár pod inzerátom alebo telefonicky---
Subaru Impreza kryt kapoty
Predám nepoužívaný kryt prednej kapoty pre auto: Impreza ktorá je na foto, na iné nemám. Osobný odber po dohode Prešov/Košice Kuriérom + 6€, na dobierku. Kontakt iba emailom. kožený, deflektor, ochrana kapoty