inzercia, predaj, predám, bazár

Vybava na nástrekové opálenie

Kategória: Ostatné

Dobrý deň predám výbavu kufor stan a kompresor na nástrekové opálenie pár krát používané ako nove
Vybava na nástrekové opálenie
Podobné inzeráty
Profi nástrekové vybavenie na okamžité opálenie
Keďže som zatvorila prevádzku, posúvam vybavenie, ktoré je ako nové, funkčne na 110%, PC 1000€ Profesionálne nástrekové vybavenie Kompletný balík základného vybavenia pre aplikáciu profesionálneho nástrekového opálenia. Kompaktné airbrush zariadenie AURA Elite do spoločnosti Wagner - Made in GERMANY. Produkt nemeckej, precíznej kvality s výkonnou a tichou Turbínou s odnímateľným (umývateľným) filtrom. Pištoľ so špeciálnou rozprašovacou dýzou poskytuje maximálne využitie samoopaľovacieho nástreku pri minimálnej spotrebe. Extrémne ľahká konštrukcia, neupcháva sa a jednoducho sa nastavuje, čo zaručuje naozaj dokonale presnú aplikáciu. STANDARD Start Pack je vhodný pre menšie a stredne veľké salóny, alebo mobilné služby v oblasti profesionálneho nástrekového opálenia.
NuSkin Sunright Instaglow - samoopalovaci gel
Chcete krásne opálenie dozlata po celý rok? Bez ohľadu na ročné obdobie môžete svojej pokožke dopriať krásny efekt opálenia s produktom Sunright Insta Glow. Tento samoopaľovací gél vám pomôže dosiahnuť luxusný bronzový vzhľad a súčasne vašu pokožku hydratuje, a to všetko bez nadmerného slnečného žiarenia, ktoré môže viesť k skorým viditeľným známkam starnutia pokožky. • Zloženie určené pre tvár a telo • Ľahká hydratačná textúra a jednoduchá aplikácia • Pokožke postupne dodáva prirodzene vyzerajúce opálenie • Prináša luxusný efekt opálenia, ktorý začína byť viditeľný už 15 minút* po aplikácii • Osobitne navrhnutý s neintenzívnou vôňou Gél rýchlo vyschýna, a tak budete rýchlo pripravení na ukazovanie žiarivej farby pokožky.
SOLÁRIUM LUXURA
Prenájmem NOVÉ solárium Luxura V6 v bielej farbe. Chcete začať podnikať, otvoriť vlastné solárne štúdio alebo vymeniť Vaše staré solárko na TOP solárium na trhu, alebo si dopriať luxus v pohodlí Vášho domova? Tak Luxura V6 je pre Vás! Solárium obsahuje 36 Prémiových be brown® trubíc a 12 Hybridných be brown® trubíc ktoré nie len opaľujú, ale aj pomáhajú v tvorbe kolagénu s čím revitalizujú Vašu pokožku. Moderný dizajn, dokonalé opálenie, hybridné trubice! To všetko ti ponúka Luxura s trubicami be brown®! Parametre solária: Trubice: 48 x 180W značky be brown® Výška: 235cm Šírka solária: 196cm Hĺbka: 150cm Istenie: 3 x 20A Príkon: 8,2kW Obsahuje exkluzívnu výbavu: - Qsens (Vodná hmla) - Xsens (Osviežovač vzduchu) - Audio Surround System (3 reproduktory) - Bluetooth (pripojenie k mobilu) - Moderný digitálny display - LED osvetlenie Hybridné trubice šetria Vašu pokožku a pomáhajú v tvorbe kolagénu! Solárium je vybavené s najmodernejšími trubicami v Európe značky be brown® PREMIUM a be brown® HYBRID! Nová éra v opalovaní je tu! Luxura s trubicami be brown®!
SOLÁRIUM
Prenájmem repasované solárium Sunless V58 v čiernej farbe. Moderný dizajn, dokonalé opálenie! Parametre solária: Trubice: 58 x 160W značky be brown® Výška solária: 235cm Hĺbka: 140cm Šírka: 160cm Istenie: 3 x 25A Príkon: 10,5kW Obsahuje doplnkovú výbavu: - Vibračná plošina - Audio Surround System - LED osvetlenie Solárium je vybavené s najmodernejšími trubicami na Slovensku značky be brown®. - Solárium u Vás odborne nainštaulejeme. - Technickú dokumentáciu dodáme. - Všetky potrebné papiere, certifikácie dodáme. - Na solárium Vám poskytneme dvojročnú záruku. Treba vidieť a vyskúšať! Len volať, ďakujem.
Magnetická popisovacia tabuľa sivá
Rozmer 80x70 Rám tabule je vyrobený z kvalitného dreveného rámu . Jemné opálenie pre vintage efekt. Následne podľa požiadavok patinovanie a záverečný stabilizačný lak . Na spodu má menší kovový doplnok na odkladanie kried a na rohoch dekoratívne kovové detaily. Vintage magnetická tabuľa na ktorú môžete kriedou písať , kresliť maľovať a pripínať rôzne magnetky a odkazy znova a znova . Čo je na tabuli také fascinujúce? No to, že okamžite a rýchlo môžete zaznamenať myšlienky, momentálne nápady, nechať partnerovi či deťom odkazy. Tabuľa často slúži ako nákupný zoznam alebo receptár. Hodí sa do kuchyne, chodby ,alebo do detskej izby . Možností je veľa ...
Záhradná drevená hojdačka
Predám záhradnú (detskú) drevenú hojdačku vyrobenú z tvrdého Agátového dreva Cena s náterom+opálenie 330€ Cena bez náteru a opálenia 300€ hojdací kruh(hniezdo priemer 100cm) + 40€ prípadne hojdačka + 20€ možnosť dovozu-dohoda