inzercia, predaj, predám, bazár

Výborná ponuka 3-izbový RD na peknom 8á pozemku na…

Kategória: Domy

rodinný dom, Šoporňa - Slnečná ul., Sereď, Galanta - Výborná ponuka !! 3-izbový RD na peknom 8á pozemku na Slnečnej ulici v Šoporni !


Počet izieb: 3.izbový
Celková úžitková plocha m2: 145
Plocha obytnej časti m2: 97
Výmera pozemku m2: 800
Popis: Ponúkame na predaj 3-izbový rodinný dom na krásnom 8á pozemku vo výbornej lokalite v obci Šoporňa na Slnečnej ulici.
Rodinný dom z roku 1971 tvorí predsieň, chodba, veľká kuchyňa so špajzou, dve veľké aj jedna menšia izba, nová kúpeľňa, samostatné WC a veľká pivnica.
V dome bola zrekonštruovaná kúpeľňa so sprchovým kútom, inak slušný pôvodný stav.

Dom je napojený na všetky IS: el. energia, plyn, mestská voda, vlastná studňa a prípojka na kanalizáciu je pred domom (v súčasnosti žumpa a septik). Vykurovaný je plynovými gamatkami.

Budúci majiteľ má k dispozícii pekný rovinatý pozemok s rozlohou 800m2, ideálny pre vytvorenie krásnej záhrady, terasy, pestovanie, prípadne bazén.

Ak hľadáte zachovalý, udržiavaný dom s pekným pozemkom, ktorý si plánujete zrekonštruovať podľa vlastných predstáv, rada vám zabezpečím obhliadku nehnuteľnosti na tel. .

Obec Šoporňa má priame napojenie na diaľnicu (NR 24km, TT25km) a kompletnú občiansku vybavenosť (MŠ, ZŠ, potraviny, cukráreň).































Zastavaná plocha m2: 120
Pozemok: Rovinatý
Konštrukcia domu: Tehla+Kváder
Príjazdová cesta: Asfalt
Podpivničený: Áno čiastočne
Skolaudovaný v roku: 1971
Rok poslednej rekonštrukcie: 2020
Inžinierske siete: Elektrina, Plyn, Kanalizácia, Septik, Verejný vodovod, Studňa
Kúrenie: Plynové
Počet nadzemných podlaží: 1
Forma vlastníctva: Osobné
Garáž: Nie
Rekonštrukcie: Kúpelňa
Elektrický prúd: 220/380 V
Možnosti využitia: Trvalé bývanie
Typ strechy: Sedlová


Viac informácií: a ďalšie informácie: Mgr. Katarína Máčaiová
k.macaiova@

Detail realitnej kancelárie:
Directreal Norea
Adresa: M.R.Štefánika 2997
926 01 Sereď


Telefón:
Výborná ponuka  3-izbový RD na peknom 8á pozemku na…
Podobné inzeráty
Rodinné domy v modernom rezidenčnom projekte Láb okr.Malacky
3D prezentácia - DOM 3A / Wariant 510 – 3 izbový - Dom 6A / Wariant 521 – 4 izbový Vložte do prehliadača Z poverenia majiteľa, ponúkame na predaj 3 a 4 izbové rodinné domy v modernom rezidenčnom projekte v obci Láb. Príjemné bývanie v samostatne stojacich rodinných domoch a dvojdomoch. V obci je kompletná občianska vybavenosť – základná a materská škola, zdravotne stredisko, lekáreň, pošta, futbalové ihrisko, multifunkčne ihrisko, obchody, reštaurácie. Vzdialenosť od Bratislavy 25km, od Malaciek 10km Obec obklopená prírodou a jazerami, ktoré poskytujú množstvo voľnočasových aktivít. Cena nehnuteľnosti s DPH Dom 1/ Laguna 431 -, 4 izbový samostatne stojaci Úžitková plocha: 106m2, Obytná plocha: 74m2, Plocha pozemku: 566m2, 320 000,00 EUR Dom 2 / Laguna 431 – 4 izbový Úžitková plocha: 106m2, Obytná plocha: 74m2, Plocha pozemku: 573m2, 320 000,00 EUR PREDANÉ DOM 3A / Wariant 510 – 3 izbový Úžitková plocha: 76m2, Obytná plocha: 58m2, Plocha pozemku: 380m2, 225 000,00 EUR Dom 3B / Wariant 510 – 3 izbový Úžitková plocha: 76m2, Obytná plocha: 58m2, Plocha pozemku: 386m2, 225 000,00 EUR Dom 4A / Wariant 510 – 3 izbový Úžitková plocha: 76m2, Obytná plocha: 58m2, Plocha pozemku: 314m2, 225 000,00 EUR Dom 4B / Wariant 510 – 3 izbový Úžitková plocha: 76m2, Obytná plocha: 58m2, Plocha pozemku: 323m2, 220 000,00 EUR Dom 5A / Wariant 521 – 4 izbový Úžitková plocha: 97,4m2, Obytná plocha: 64,6m2, Plocha pozemku: 313m2, 250 000,00 EUR Dom 5B / Wariant 521 – 3 izbový Úžitková plocha: 89,5m2, Obytná plocha: 57,5m2, Plocha pozemku: 300m2, 225 000,00 EUR Dom 6A / Wariant 521 – 4 izbový Úžitková plocha: 97,4m2, Obytná plocha: 64,6m2, Plocha pozemku: 324m2, 250 000,00 EUR Dom 6B / Wariant 521 – 3 izbový Úžitková plocha: 89,5m2, Obytná plocha: 57,5m2, Plocha pozemku: 339m2, 225 000,00 EUR VONKAJŠIE TERÉNNE ÚPRAVY: - chodníky a terasa so zámkovej dlažby - plocha na parkovanie so zatrávňovacích tvárnic - oplotenie poplastovaným pletivom - oplotenie do ulice – bránička s audiovrátnikom, kovová lamelová výplň - trativody ku všetkým strešným zvodom - záhradná úprava, vrátane trávnika a výsadby zelene - k jednotlivým domom prislúchajú dve parkovacie státia Predpokladaný termín dokončenia je 10-11/2022. Vyhotovenie v štádiu holodom Odmenu RK neplatíte Viac info, dohodnutie obhliadky v realitnej kancelárii Kontakt: Adrianová Telefón: adrianova@
REZERVOVANÉ ✦ PREDAJ - vidiecky rodinný dom - Moravské Liesk
RE/MAX realitná kancelária ponúka na predaj vo výhradnom zastúpení majiteľa, nehnuteľnosť, rodinný dom s obytnou plochou 68m2 na parcele s celkovou rozlohou 895m2 (s možnosťou kúpy väčšieho pozemku 1151m²) v obci Moravské Lieskové. Pôvodný vidiecky rodinný dom postavený z nepálenej tehly stojí v bočnej ulici Moravského Lieskového, len neďaleko 9-ročnej základnej školy. Do domu sa vstupuje podbráním, alebo na pozemok priamo autom a to z asfaltovej obecnej cesty. V dome boli zachované pôvodné drevené okná, brána, vstupné dvere, ale aj pôvodné drevené trámové stropy, ktoré sú vo veľmi dobrom stave. Podlaha v podkroví je pochôdzia - palachová. Dispozične je dom riešený v jednom nadzemnom podlaží (bez podpivničenia) a pozostáva zo 4 miestností, podbránia a šopy, ktoré by mohli byť zobytnené prípadnou rekonštrukciou. Dom je aktuálne využívaný len k odkladaniu materiálu, avšak po vyprataní a vkusnej rekonštrukcii môže byť zachovaný jeho potenciál a atmosféra vidieckeho bývania a to trvalého, alebo len príležitostného. Budúci majiteľ sa samozrejme môže rozhodnúť pre výstavbu nového rodinného domu s aktuálnymi štandardami, k čomu mu rozloha parcely s veľkosťou 895m² ponúka mnoho možností. Na oplotenom pozemku sa nachádza niekoľko okrasných a ovocných stromov. PARAMETRE POZEMKU: • Šírka pozemku: 21m • Dĺžka pozemku: 43m (prípadne 100m) INŽINIERSKE SIETE: • Elektrika - 220V, 380V • Voda - studňa (len v ulici). Obecná voda v tejto časti obce zatial nebola zriadená. • Plyn - na pozemku • Odpad - kanalizácia na hranici pozemku BONUSOVÁ PONUKA: Rýchli záujemca môže využiť možnosť prikúpenia priľahlého pozemku s rozlohou 1151m², so šírkou 22m. Takáto možnosť už môže vyhovovať budúcemu zámeru pestovania, chovu, ale s vhodnou šírkou pozemku prináša aj možnosť výstavby niekoľkých rodinných domov. (cena tohto pozemku nie je súčasťou tejto ponuky a táto možnosť je len časovo obmedzená). VÝHODY PONUKY: ✓ rovinatý a úrodný pozemok ✓ prístupová cesta ✓ dostupnosť od diaľnice ✓ žiadaná rozloha a parametre ✓ možnosť prikúpenia väčšej rozlohy pozemku ✓ lokalita, príroda, príležitosti oddychu, turizmu, ... ✓ vidiecka atmosféra ★★★★★ ☞ Obhliadku si môžete rezervovať u makléra tejto ponuky. ☞ Potrebujete zabezpečiť výhodné financovanie? • kontaktujte makléra tejto ponuky. ⓘ Každá inzerovaná nehnuteľnosť v našej ponuke je aktuálna (Podľa spresnenia stavu: na predaj/prenájom, rezervovaná, predaná). ⓘ Využite získanie bezkonkurenčných podmienok s HypotékouPlus pri kúpe tejto nehnuteľnosti! ⓘ Pri predaji našou kanceláriou sú kompletné predajné služby samozrejmosťou. Profesionálne obhliadky, rezervačná zmluva, vyhotovenie kúpnych zmlúv, návrh na vklad do katastra, právne poradenstvo, sprostredkovanie najvýhodnejšieho financovania, poplatky katastra, úhrada poplatkov za overovanie podpisov, vyhotovenie preber
4 izbový rodinný dom v Senci na predaj, v obľúbenej lokalite
Broker Consulting ponúka exkluzívne na predaj krásny 4-izbový rodinný dom v obľúbenej časti Mlynský Klin v meste Senec, ktorý ponúka podlahovú plochu o výmere 150 m² a postavený je na pozemku o výmere 809 m². Dom sa nachádza v súkromnej ulici a ponúka absolútne súkromie a ideálne podmienky pre pokojné a rodinné bývanie. Pri stavbe domu sa myslelo na to aby sa čo najlepšie využila každá časť pozemku. Dom je situovaný v zadnej časti, čo prináša možnosť plnohodnotne využívať zvyšok pozemku. Napríklad na vysadenie vysnívanej záhradky, hranie sa s deťmi alebo na vybudovanie bazéna. K domu je taktiež vybudovaný prístrešok (7x7) pre autá pod, ktorý sa zmestí bez problémov aj 4 autá a v prípade naozaj veľkej návštevy viete zaparkovať aj 8 aut na pozemku. Dom ponúka veľa výhod a benefitov. Jednou z najväčších výhod je jeho poloha. Nachádza sa už spomínanej obľúbenej časti Mlynský Klin v Senci. Lokalita je známa svojou pokojnou a rodinnou atmosférou a rovnako aj dobrou dostupnosťou do centra mesta Senec alebo aj bezproblémovou dostupnosťou do Bratislavy a to najmä vďaka rýchlemu napojeniu na diaľnicu D1. Dominantou domu je jeho priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou. Výborná orientácia a veľké okná po celej obývacej časti vytvárajú príjemný a harmonický pocit. Interiér domu bol navrhnutý architektom a starostlivo vyberaný. Použité boli, kvalitné a prvotriedne materiály dlažby, obkladu, dverí, zariadenia a vybavenia domu . Kuchyňa je vybavená všetkými najmodernejšími spotrebičmi a rovnako tak disponuje veľkým ostrovčekom. Cez obývaciu izbu je vstup na veľkú terasu. Dispozícia domu Pri vstupe do domu sa nachádza chodba s úložným priestorom. Po pravej strane sa nachádza spomínaná obývacia izba s kuchyňou. Po ľavej strane je samostatná toaleta a veľká priestranná kúpeľňa. Veľkou výhodou domu je technická miestnosť kde je umiestnená pračka a sušička a vstup na povalu, ktorá je rovnako priestranná poskytuje dostatok úložného priestoru. Po chodbe sa ďalej dostaneme do dvoch detských izieb a veľkej spálne so vstavanou skriňou a vstupom na terasu. Technické parametre: Rodinný dom je skolaudovaný v roku 2012. Ponúka podlahovú plochu 150 m² pričom úžitková plocha je 130 m². Postavený je z tehál Porotherm 38 cm, a zateplený polystyrénom 8 cm. Strechu tvorí drevená konštrukcia krovu so strešnou krytinou Mediteran. Výplne okenných otvorov sú 7 komorové plastové okná s izolačným dvojsklom. Dom je napojený na všetky inžinierske siete a samozrejmosťou je aj studňa, ktorá je napojená na zavlažovací systém. Dom je vykurovaný podlahovým teplovodným vykurovaním. Na vykurovanie a ohrev teplej vody slúži kotol Protherm umiestnený v technickej miestnosti. Plynový kotol v dome bol nedávno menený. Ponuka bývania v tomto rodinnom dome je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú bezstarostné bývanie. Rodinný dom ponúka množstvo výhod a benefitov a určite splní aj tie najnáročnejšie požiadavky nových majiteľov. Kúpna cena tohto krásneho rodinné domu je
Predaj rodinný dom, 412m2 pozemok, zastavaná plocha 125m2 ce
Realitná kancelária RENAMI s poverením majiteľa, Vám ponúka exkluzívne na predaj 4 izbový Rodinný dom v Stupave, na Novej ulici, ktorý je v pôvodnom stave. Dom sa nachádza v centre obce blízko parku. Kompletná občiasnka vybavenosť, výhodou je dostupnosť do mesta Stupava, rovnako napojenie, na dialnicu D2 hlavného mesta Bratislavy. Dom je postavený z tehly plej pálenej strecha je škridla bobrovka. Je situovaný na pozemku o veľkosti 412m2 dom je juhozápadne orientovaný.  Dom nie je spoločnou nehnuteľnosťou,    DOM Druh: 4 izbový Počet izieb: 4    Úžitková plocha: celkom 125 m2, podkrovie zdravé trámy škridla možná na rekonštrukciu Stav: Pôvodný stav rok cca 1920 Parkovanie: vo dvore prístup na hlavnú cestu Pri pozemku vzdialenosť max 1m: plyn, kanalizácia, vodovod (mestská voda) Na pozemku sa nachádza kopaná studňa, elektrická prípojka 230/400V Dom je suchý, pivnica nebola zatečená, pripravený na kompletnú rekonštrukciu.     VÝHODY Dom ponúka možnosti, upraviť priestor podľa svojich predstáv, výhodou je veľkosť obytných plôch väčšia zastavanosť pri rekonštrukcii, blízkosti mestský park Stupava, les, Borinka, cyklotrasy Malé Karpaty. Výborná dostupnosť do hlavného mesta, pre vodičov je dostupné priame napojenie na dialnicu D2.     LOKALITA Mesto Stupava ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, poloha susediaca zo Záhorskou bystricou ponúka priame napojenie do hlavného mesta.      HODNOTENIE MAKLÉRA Dom je pripravený na rekonštrukciu, výhodou sú kreatívne riešenia, či už pre rodinu, ktorá chce podnikať doma. Firmu ako sídlo alebo sklad. Samozrejme aj pre početné rodiny ako dvojgeneračný dom. Dom je vhodný ako investícia. Prostredie je ideálne na výchovu detí, v blízkosti sa nachádza množstvo zelene ocenia hubári, cyklisti, turisti. Výborná dostupnosť dostupnosť do okolitých miest. Dom ponúka ruch mesta, ktorý ponúka súkromie. Bez tiarch. Možnosť postupne rekonštruovať prípadne užívať ako dielnu alebo sklad.   Dom sa predáva v pôvodnom stave vyprataný. K dispozícií ihneď. Možnosť HÚ.   V prípade záujmu o obhliadku nás neváhajte kontaktovať a dohodnúť si.    CENA:  149 900 €  plus 3% provízia pre RK   Kontakt: RENAMI s.r.o. Marek Murko marek.murko@ ŠTANDARD KTORÝ ZÍSKATE ZDARMA    PORADENSKÝ SERVIS: - komplexné hypotekárne poradenstvo spojené s poskytnutím HÚ (výber najvhodnejšieho bankového produktu s najvýhodnejšími podmienkami pre Vás, spolupracujeme so všetkými bankami)  OCHRANA FINANČNÝCH PROSTRIEDKOV: - poradenstvo pri ochrane finančných prostriedkov (hotovosť, HÚ, vinkulácia, notárska úschova atď)  PRÁVNY SERVIS: - právne poradenstvo, preveríme právny stav a ťarchy,  - vypracovanie rezervačných zmlúv, zmlúv o budúcej kúpe, vypracovanie Kúpnych zmlúv, nájomných zmlúv, zmlúv o krátkodobom ná
Ponúkam lukratívny stavebný pozemok v centre Bardejova
Ponúkam na predaj lukratívny stavebný pozemok v centre mesta Bardejov 5 minút na historické námestie v Bardejove. Lukratívny stavebný pozemok má ideálnu veľkosť 732 m² s novým oplotením pozemku. Šírka stavebného pozemku je 16,50 metrov a dĺžka pozemku je 45,25 metrov. Stavebný pozemok sa nachádza priamo v Bardejove na novovybudovanej ulici nových rodinných domov.Nachádza sa na ulici Homolkovej-sídlisko Pod papierňou Družba v Bardejove.K pozemku vedie nová prístupová cesta.Ulica je tichá a pokojná s výbornou dostupnosťou do centra mesta. K pozemku sú privedené všetky potrebné inžinierske siete na stavbu nového rodinného domu podľa vlastných predstáv. Pozemok je pripravený na okamžitú výstavbu. Lokalita ponúka: Pozemok je situovaný v blízkosti centra mesta Bardejov. Kompletná občianska vybavenosť,v lokalite je zastávka MHD. K pozemku vedie nová prístupová cesta. Výhodou je skvelá poloha stavebného pozemku priamo v meste Bardejov. Pozemok je slnečný a nachádza sa v relaxačnej oblasti v blízkosti prírody a zároveň v meste. Inžinierske siete:K dispozícii sú všetky potrebné inžinierske siete elektrina,plyn,kanalizácia. Celková plocha pozemku: 732 m² Rozmery pozemku: Šírka pozemku je 16,50 m × Dĺžka 45,25 m Pozemok je v osobnom vlastníctve. Tel.kontakt na majiteľa pozemku: Cena stavebného pozemku je 285 000 eur. Kontaktovať pri vážnom záujme. Realitky nevolať.
Stavebný pozemok v centre mesta Bardejov
Ponúkam na predaj lukratívny stavebný pozemok v centre mesta Bardejov 5 minút na historické námestie v Bardejove. Lukratívny stavebný pozemok má ideálnu veľkosť 732 m² s novým oplotením pozemku. Šírka stavebného pozemku je 16,50 metrov a dĺžka pozemku je 45,25 metrov. Stavebný pozemok sa nachádza priamo v Bardejove na novovybudovanej ulici nových rodinných domov.Nachádza sa na ulici Homolkovej-sídlisko Pod papierňou Družba v Bardejove.K pozemku vedie nová prístupová cesta.Ulica je tichá a pokojná s výbornou dostupnosťou do centra mesta. K pozemku sú privedené všetky potrebné inžinierske siete na stavbu nového rodinného domu podľa vlastných predstáv. Pozemok je pripravený na okamžitú výstavbu. Lokalita ponúka: Pozemok je situovaný v blízkosti centra mesta Bardejov. Kompletná občianska vybavenosť,v lokalite je zastávka MHD. K pozemku vedie nová prístupová cesta. Výhodou je skvelá poloha stavebného pozemku priamo v meste Bardejov. Pozemok je slnečný a nachádza sa v relaxačnej oblasti v blízkosti prírody a zároveň v meste. Inžinierske siete:K dispozícii sú všetky potrebné inžinierske siete elektrina,plyn,kanalizácia. Celková plocha pozemku: 732 m² Rozmery pozemku: Šírka pozemku je 16,50 m × Dĺžka 45,25 m Pozemok je v osobnom vlastníctve. Tel.kontakt na majiteľa pozemku: Cena stavebného pozemku je 285 000 eur. Kontaktovať pri vážnom záujme. Realitky nevolať.