inzercia, predaj, predám, bazár

Vydajny automat - snackomat

Kategória: Ostatné

Dobry deň,

predám repasovaný automat na napoje a cukrovinky. (3x)

Automat je v 100% funknčom stave. Dovezený z Nemecka, po repase. Nemam ho kde umiestniť. Ponukam za kupnu cenu. Možnosť dovozu a zaučenia.
Vydajny automat - snackomat
Podobné inzeráty
Vending machine, vydajny kavomat
dobry den, predam vydajny automat na kavu. Mincovnik plne funckny. Typ: Luce sagoma, znacka Rheavendors Dovod predaja: zla lokalita Som ochotny aj doviest. Cena dohodou. Kupoval som za 900 €. Viem to predat aj s budkou na automat so streiskou a bannerom na boku. Viem aj zaškoliť ako sa s automatom naraba, programuje, meny ceny...
Výdajný automat na kvapalinu
Predám výdajný automat - dávkovací stojan na kvapalinu. Plne funkčný, prevádzkovaný v interiéri cca 3 mesiace. Objem nádrže: 200l (vyberateľná) El. mincovník (akceptor) Nastaviteľný prietok čerpadla Rozmery: 150x65x40 cm Prevedenie: nerez Napájanie: 220V Možnosť pripojenia dávkovacej pištole (zboku). Cena 1800€ + dohoda. Možnosť dovozu v prípade potreby.
Výdajný stôl s ohrevom
Výdajný ohrevný stôl pojazdný 3xGN1/1
Nerezový výdajný pult
Ponúkam na predaj nerezový výdajný ohrevný pult. Rozmery pultu sú 191x72x90. Na predaj ponúkam aj ďalšie vybavenie gastroprevádzky.
Kávomat -Nápojový automat- Rheavendors
Ponúkam umiestnenie nášho nápojového automatu, do vašich priestorov okres SNV, PP, LE, LM. Všetko zabezpečím, inštalácia, prevádzkovanie, servis, pravidelné dopĺňanie a čistenie. Kávomat je možné napojiť na vlastný barel,takže netreba prívod vody.Vás to nestojí nič a vy sa nemusíte o nič starať.kávomat,predajný automat,vydajný automat,vending,automat na kávu,mincovník.
Predám automat na pomarančovú šťavu
Inteligentný automat • Automat je určený na odšťavovanie čerstvej šťavy z pomarančov • Priemerná spotreba energie v interiéri 45 - 55 €/mesačne • Platbu je možné realizovať v hotovosti, bankovou kartou, alebo prostredníctvom QR kódu ktorý sa dá zakúpiť na stránke • Automat je vybavený telemetriou, čo umožňuje sledovať informácie o zostatkovej kapacite alebo poruchy automatu • Celkový proces od zaplatenia cez odšťavenie, zalepenie pohára, až po konzumáciu je cca 50 sekúnd • Automat potrebuje iba napojenie do elektrickej siete, nepotrebuje žiadny prívod vody • Vo svojej chladiacej jednotke uschováva až 500 pomarančov, čo predstavuje približne 100 ks dávok • Automat sa predáva aj s mincovníkom a platobným terminálom na kartu. • Ďalšie informácie na našej stránke Ako to funguje ? ( Objednávka ) Po vhodení mince, priložení karty alebo platbou QR kódom sa začne automaticky proces odšťavovania. Automat vyberie celé pomaranče zo svojej chladiacej jednotky rozkrojí ich na polovicu a roztlačí na šťavu. Šťava prechádza cez filtračný systém, aby sa oddelili kôstky a dužina. Odšťavená šťava naplní 100% recyklovateľný pohár a vákuovo ho uzatvorí aby sa predišlo vyliatiu obsahu. Pohár s min 280 ml čerstvej pomarančovej šťavy je pripravený na konzumáciu Video o našom automate si môžete pozrieť tu: V prípade záujmu a viac informácií ma kontaktujte telefonicky