inzercia, predaj, predám, bazár

Vyhrievacia JADE TERAPEUTICKÁ PODLOŽKA GOLD

Kategória: Ostatné drobné

Vyhrievacia podložka s nefritovými (JADE) kamenmi je neprekonateľná relaxačná pomôcka, ktorá vám pomôže nielen dokonale sa uvoľniť, ale uľaví vám tiež od svalovej bolesti či bolesti chrbta a chrbtice.
Nefrit alebo jadeid taktiež známy ako jade je drahokam a má liečivé účinky.

Podložka má rozmery 45 x 45 cm, takže ju môžete pohodlne upevniť na akúkoľvek sedaciu podložku alebo na lehátko. Jej povrch je vyrobený z materiálu, ktorý je na dotyk veľmi príjemný a vnútri obsahuje nefritové kamene, ktoré blahodarne pôsobia na Vaše zdravie.

Nefrit je vzácny prírodný materiál, ktorý obsahuje veľa prvkov, ktoré pozitívne ovplyvňujú naše zdravie, a preto sa v liečiteľstve využíva už mnoho storočí. Medzi tieto prvky patria napríklad: zinok, železo, meď, mangán, horčík, kobalt, selenium, chróm, titanium, lítium, vápnik, draslík, sodík. Uvádza sa, že nefrit pomáha pri nasledujúcich problémoch so zdravím:
ťažkosti
◾Problémy s krvným tlakom
◾Oslabená imunita
◾Problémy s močovými cestami a obličkami
◾Oslabenie svalov a kostí, reumatizmus
◾Srdcové ťažkosti
◾Cievne problémy
◾Poškodenie tkanív
◾Problémy s kĺbmi a chrbticou

Táto podložka kombinuje tieto blahodárne účinky s rokmi preverenými účinkami terapia teplom, ktorá je u tohto produktu vykonávaná pomocou infračerveného žiarenia. Pomocou diaľkového ovládača si môžete nastaviť prehrievanie v rôznych teplotách v rozmedzí 35 ° C - 70 ° C. Takéto prehrievanie má tiež mnoho pozitívnych účinkov na ľudské zdravie, z ktorých by sme mohli spomenúť napríklad stimuláciu krvného obehu a metabolizmu, úľavu stuhnutých svalov, pomoc pri artritíde a bolestiach chrbta a odbúravanie toxínov z tela.

Kombinácia týchto dvoch terapeutických prvkov -prehrievanie a pôsobenie nefritu-jade sa teda ideálne dopĺňa a umožňuje Vám zregenerovať telo po dlhom dni v práci, po fyzickej záťaži aj po dlhej práci pri počítači.
Vyhrievacia JADE TERAPEUTICKÁ PODLOŽKA GOLD
Podobné inzeráty
Vyhrievacia a masážna papuča Beurer (nová)
Vyhrievacia a masážna papuča od nemeckého výrobcu Beurer FWM 50. Masáž je shiat-su - upokojujúca masáž, vhodná na regeneráciu a celkové uvoľnenie. Pre jednoduchšie čistenie a údržbu má táto papuča na nohy odnímateľný, ručne umývateľný flísový poťah. Papuča je úplne nová, žial už bez krabice. - vyhrievacia a shiatsu masážna papuča - extra mäkký povrch - vhodné aj pre veľké chodidlá - 1 nastavenie na masáž - 1 nastavenie na vyhrievanie - automatické vypnutie po cca 30 minútach - vrchná strana/papuča z mikrovlákna flís - možnosť prať v práčke pri teplote 30 °C rozmery: 32 x 32 x 17 cm výkon: 20 W Viac info:
Vyhrievacia a masážna papuča Beurer (nová)
Vyhrievacia a masážna papuča od nemeckého výrobcu Beurer FWM 50. Masáž je shiat-su - upokojujúca masáž, vhodná na regeneráciu a celkové uvoľnenie. Pre jednoduchšie čistenie a údržbu má táto papuča na nohy odnímateľný, ručne umývateľný flísový poťah. Papuča je úplne nová, žial už bez krabice. - vyhrievacia a shiatsu masážna papuča - extra mäkký povrch - vhodné aj pre veľké chodidlá - 1 nastavenie na masáž - 1 nastavenie na vyhrievanie - automatické vypnutie po cca 30 minútach - vrchná strana/papuča z mikrovlákna flís - možnosť prať v práčke pri teplote 30 °C rozmery: 32 x 32 x 17 cm výkon: 20 W Viac info: Prosím kontaktovať mailom
Vyhrievacia podložka do auta
Predám tieto vyhrievacia podložka do auta,boli používané cca1mesiac,sú v top stave,mám 2kusy,cena za jednu je 10e.Nepotrebujem tak posúvam za polovičnú cenu
Vyhrievacia topánka Wellnea 2in1
Vyhrievacia topánka Wellnea 2in1 Tento masážny prístro je jedinečný vďaka odnímateľnej spodnej časti, ktorá sa kedykoľvek premení na hrejivý masážny vankúš. ...Nová iba vyskusana
Predám vyhrievacia telesa do bojlera
Predam vyhrievacia telesa 3000W a 2400W po 10€ 1ks osobný odber
Predám vyhrievaciu a masážnu papuču Beurer FWM 50
Vyhrievacia a masážna papuča od nemeckého výrobcu Beurer FWM 50. Masáž je shiat-su - upokojujúca masáž, vhodná na regeneráciu a celkové uvoľnenie. Pre jednoduchšie čistenie a údržbu má táto papuča na nohy odnímateľný, ručne umývateľný flísový poťah. Papuča je úplne nová s krabicou. - vyhrievacia a shiatsu masážna papuča - extra mäkký povrch - vhodné aj pre veľké chodidlá - 1 nastavenie na masáž - 1 nastavenie na vyhrievanie - automatické vypnutie po cca 30 minútach - vrchná strana/papuča z mikrovlákna flís - možnosť prať v práčke pri teplote 30 °C Viac informácii mailom alebo SMSkou. Možnosť osobného odberu ZH/ZV/BB alebo odoslanie na dobierku. Prezrite si aj moje zvyšné inzeráty. Pri kúpe viacerých položiek zľava.