inzercia, predaj, predám, bazár

Vyhrievané koženné rukavice

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predám čisto nové - nepoužívané, iba odskúšané vyhrievané kožené rukavice na rôzne zimné aktivity - motocykle, cyklistika, lyžovanie, turistika a pod. Rukavice sú veľkosť L / 9. Balenie obsahuje rukavice, prepojovací kábel a návod na použitie. Napájajú sa na powerbanku (nie je súčasťou balenia). Po zapojení cítiť vyhrievanie asi po 1 minúte. Vyhrievaná je vrchná časť ruky a každého prsta samostatne po celej dĺžke. Spodná časť ruky - dlaň a prsty nie sú vyhrievané.
------------------------------------------------------------------------
KONTAKTOVAŤ :
- mailom - tabuľka pod inzerátom - kontaktovať inzerenta
- mobilom -
PREVZATIE :
- Osobne v Nitre
- Slovenskou poštou - veľkosť a váha - doporučená zásielka 1.trieda.
CENA :
- Osobne - 15 €
- Poštou - platba na účet - 18 €

Robím čestný obchod, žiadny podvod, nikto o nič nepríde.

NA DOBIERKU NEPOSIELAM

Ak teraz inzerát čítate, je aktuálny.
Vyhrievané koženné rukavice
Podobné inzeráty
Vyhrievané koženné rukavice
Predám čisto nové - nepoužívané, iba odskúšané vyhrievané kožené rukavice na rôzne zimné aktivity - motocykle, cyklistika, lyžovanie, turistika a pod. Rukavice sú veľkosť L / 9. Balenie obsahuje rukavice, prepojovací kábel a návod na použitie. Napájajú sa na powerbanku (nie je súčasťou balenia). Po zapojení cítiť vyhrievanie asi po 1 minúte. Vyhrievaná je vrchná časť ruky a každého prsta samostatne po celej dĺžke. Spodná časť ruky - dlaň a prsty nie sú vyhrievané. ------------------------------------------------------------------------ KONTAKTOVAŤ : - mailom - tabuľka pod inzerátom - kontaktovať inzerenta - mobilom - PREVZATIE : - Osobne v Nitre - Slovenskou poštou - veľkosť a váha - doporučená zásielka 1.trieda. CENA : - Osobne - 15 € - Poštou - platba na účet - 15 € + poštovné podľa cenníka sl.pošty. Robím čestný obchod, žiadny podvod, nikto o nič nepríde. NA DOBIERKU NEPOSIELAM Ak teraz inzerát čítate, je aktuálny.
Vyhrievané koženné rukavice
Predám čisto nové - nepoužívané, iba odskúšané vyhrievané kožené rukavice na rôzne zimné aktivity - motocykle, cyklistika, lyžovanie, turistika a pod. Rukavice sú veľkosť L / 9. Balenie obsahuje rukavice, prepojovací kábel a návod na použitie. Napájajú sa na powerbanku (nie je súčasťou balenia). Po zapojení cítiť vyhrievanie asi po 1 minúte. ------------------------------------------------------------------------ KONTAKTOVAŤ : - mailom - tabuľka pod inzerátom - kontaktovať inzerenta - mobilom - PREVZATIE : - Osobne v Nitre - Slovenskou poštou - veľkosť a váha - doporučená zásielka 1.trieda. CENA : - Osobne - 15 € - Poštou - platba na účet - 18 € Robím čestný obchod, žiadny podvod, nikto o nič nepríde. NA DOBIERKU NEPOSIELAM Ak teraz inzerát čítate, je aktuálny.
Box rukavice PERDITOR
Box rukavice PERDITOR Predám úplne nové Box rukavice PERDITOR Vhodné pre ženy. Kvalitné, značkové rukavice, ktoré výborne sedia na ruke. Použitie: Tréning box, kick box, thai box Veľkosť: 12oz. Materiál: umelá koža. Farba: ružovo biela. Záruka! Posielam dobierkou (3,90.-€) aj osobný odber. Platí pre celú SR! Pre info volať.
Vojenské rukavice
Ponúkam nepoužívané vojenské rukavice.Čiapka vz.95 PREDANÁ !!! pletené rukavice veľkost 9-10,rukavice "palčáky" ČSĽA.Rád posuniem je to nevyužité.Len spolu.Zašlem doporučenou poštou po platbe vopred.CENA JE ZA VŠETKO + POŠTOVNÉ.Kontakt cez formulár.
CZ 50 7,65mm
CZ 50 7,65 mm, veľmi zachovalá trezorovka, zberateľský kúsok, málo kusov vyrobených v tejto farbe, 2 ks zásobník vo farbe zbrane, kvalitné nikdy nenosené koženné púzdro na zbraň, na zásobník koženné púzdro, občas použité, prepis OR PZ Trnava kontaktovať poprosím telefón/SMS
Takticke rukavice
Predam takticke rukavice. Velkost XL- na obvod dlane 20-22 cm. Rukavice su uplne nove,nepouzite. Farba je uz len púštna hneda.Pozri aj dalsie moje inzeraty.