inzercia, predaj, predám, bazár

Výklopná přilba na motorku nebo skútr. Vel. L. Nová

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

Nová výklopná helma - plná záruka 2 roky.

Velikost L (59-60 cm)

- aerodynamický tvar se zadním spoilerem
- odklápěcí část jištěna kovovými zámky
- jednoduché ovládání jedním tlačítkem
- výklopné plexisklo s úpravou proti poškrábání
- výklopná vnitřní sluneční clona s ovládáním na vnějšku přilby
- uzavíratelný ventilační systém brady a horní části přilby
- komfortní vnitřní výstelka, vyjímatelná a omyvatelná
- zapínání na rychlopřezku
- materiál skořepiny: ABS
- hmotnost: 1500±50 g
- homologace: ECE 22.05

Dobírka na výdejní místa 4 €
Dobírka Slovenská pošta 8 €
Výklopná přilba na motorku nebo skútr. Vel. L. Nová
Podobné inzeráty
Výklopná prilba Airtrix Magic-Star II
Predám novú prilbu Airtrix Magic-Star II. Veľkosť XXL (Skúšaná veľkosť XL 61-62cm). Motocyklová prilba Airtrix / výklopná prilba Magic-Star II nová prepracovaná motocyklová výklopná prilba Airtrix Magic Star II má tieto vlastnosti Ochranná prilba s funkciou vyklápania vyklápacia prilba má integrovanú slnečnú clonu táto flip-up prilba má odnímateľnú a prateľnú vnútornú výstelku ochranná prilba má ideálny ventilačný systém táto flip-up prilba je vybavená priehľadnou clonou proti zahmlievaniu odolnou proti poškriabaniu Funkcie a vlastnosti ochrannej prilby: Mechanizmus vyklápania prilby stlačením uvoľňovacieho tlačidla uprostred vnútornej strany brady. Crash prilba s integrovanou slnečnou clonou vyklápacia prilba má páčku na ovládanie jednou rukou v ľavej dolnej časti, a to aj počas jazdy Bezpečnostný remienok na bradu ochrannej prilby s 10-násobným nastavením Otváranie bradového remienka jednou rukou v rukaviciach alebo bez nich Saténová odnímateľná a prateľná vnútorná výstelka Z prednej časti prilby je nastaviteľná funkcia vetrania Výklopná prilba má dobrú izoláciu proti hluku vďaka gumovému okraju na výreze priezoru Táto motocyklová ochranná prilba je vybavená zorníkom proti poškriabaniu. Údaje o ochrannej prilbe: Hmotnosť: 1550 g +/- 50 g Testovaná podľa normy ECE 22-05 a tým schválená v celej EÚ Materiál: Polykarbonát Rozsah dodávky: Sada: 1 x ochranná prilba na motorku / výklopná prilba Airtrix Magic Star II 1 x originálna ochranná taška Airtrix Možnosť vyskúšať a nepoškodenú vrátiť.
Výklopná helma, slneč.clona- nová, komplet balenie,veľkosť M
Ponúkam na predaj prilbu / helmu značky Crivit - Výklopná helma High Visibility, veľkosť M. Vyskúšaná, nenosená z dôvodu zlej veľkosti. Prilba je aj výklopná, má protislnečnú clonu s vrstvou proti zaroseniu. Výklopná a aretovateľná bradová časť, ovládateľná jednou rukou a integrovaná slnečná clona s tónovaným sklom. Viacstupňové mechanické ovládanie priezoru s rýchlootváracím uzáverom pre rýchlu výmenu priezoru bez náradia. Priezor s vrstvou odolnou proti poškriabaniu pre vyššiu bezpečnosť Vrátane priezoru Pinlock® – optimálna ochrana proti zaroseniu. Protislnečná clona s vrstvou proti zaroseniu – jednoduchá obsluha na spodnej strane s dodatočnou bezpečnostnou aretáciou. Efektívny vetrací systém s otvormi v zóne brady a hlavy a vývodmi v zadnej časti prilby. Antibakteriálna úprava vnútornej podšívky na báze inovatívnej technológie aplikácie mikrostriebra, zabraňujúca vzniku zápachu (HeiQ® Fresh Tech) Vyberateľné vnútro, ktoré je možné prať – s vložkami COOLMAX® pre rýchle schnutie a dobrú absorpciu potu. Komfortný a príjemný lem na čele, lícach a šiji. Integrovaný odvádzač vydychovaného vzduchu a bradový odvádzač vetra na redukciu hluku a prievanu. Bradový remeň s bezpečnostným rastrovým zapínaním a dodatočnou poistkou. Vhodná tiež pre ľudí s okuliarmi. S dodatočnými lícnymi polstrami na individuálne prispôsobenie veľkosti. Akustický polster na redukciu hluku počas jazdy. Príslušenstvo: vrecko, 360° zimný komfortný golier, akustický polster a dodatočná súprava lícnych polstrov Veľkosti M: 57-58 cm Hmotnosť cca 1 550 g +/- 50 g. Ochranná prilba s výklopnou bradou, bezpečnosť testovaná podľa normy ECE-R 22. 05. Prosím kontaktujte ma len emailom. Tel. č. je vymyslené. Možnosť pozrieť, vyskúšať osobne v Košiciach. Prípade zašlem poštou.
Prilba W-Tec NK-617
Zdravim. Predam malopouzivanu (max. 5 krat) prilbu W-Tec NK-617 v perfektnom stave. Bola kupovana pre manzelku. Jazda na motorke ju nezaujala, tak prilba mi stoji doma v skryni a zabera miesto. Na zadnej strane su 2 drobne skrabance. Velkost: L (59-60cm) Cena novej na Heureke je 100 eur. Som otvoreny pre rychle jednanie.... Tu je podrobny popis: Prilba na motorku W-Tec NK-617 je kvalitná prilba, ktorá je určená k jazde na skútroch, chopperoch aj cestovných motocykloch. Hlavnými prednosťami tejto prilby je kvalitné spracovanie jednotlivých častí, moderný design a vysoký bezpečnostný štandard spĺňajúci európsku homologáciu ECE R-2005. Prilba na motorku W-Tec NK-617 má široké odklopné plexi doplnené o samostatne výsuvnú slnečnú clonu, ktorá chráni proti ostrému slnečnému žiareniu počas jazdy. Pre maximálny komfort je prilba vybavená uzatvárateľnými odvetrávacími otvormi a robustným, veľmi komfortným čalúnením. Vďaka priamočiaremu funkčnému dizajnu, kvalitnému spracovaniu a vysokému bezpečnostnému štandardu je prilba na motorku W-Tec NK-617 vyhľadávaným motocyklovým príslušenstvom. Technický popis: kvalitné spracovanie jednotlivých častí homologácia ECE R-2005 (schválené pre európsky trh) schválené DOT (americká norma) odľahčená aerodynamická škrupina z multikompozitového vlákna farby odolné proti UV žiareniu samostatne výsuvná slnečná clona bezpečnostné zapínanie FAST LOCK odnímateľné a prateľné lícne vypchávky plexi so zvýšenou odolnosťou proti poškriabaniu vrchná ventilácia s možnosťou uzatvorenia hmotnosť: 1250g
Výklopná prilba na motorku
Predám výklopnú prilbu na motorku, je ako nová, použitá 2x. Velkost L.
Výklopná prilba LS2 FF399 Valiant graphic 

Veľ. XL
Jednu sezonu nosena len z kuklou Výklopná prilba LS2 FF399 Valiant s premysleným mechanizmom preklápania a integrovanou slnečnou clonou prináša pekný avantgardný dizajn a všetky výhody integrálnych a otvorených prilieb v jednom modeli. Prednú časť je možné vrátane plexi jediným pohybom ruky ľahko preklopiť úplne dozadu a z plnohodnotnej integrálnej helmy Valiant sa behom chvíľky zmení v pohodlnú otvorenú prilbu. Číre Anti-UV plexi s úpravou proti poškriabaniu a zahmlievaniu je ľahko vyberateľné bez potreby náradia, a vďaka fólii Pinlock (súčasťou balenia) sa nezahmlievajú ani v ťažkých podmienkach. Samozrejmosťou je plne vyberateľný a prateľný hypoalergénny interiér. Prilba tak ponúka perfektné spracovanie a vynikajúci pomer kvality a ceny. Je homologovaná ako integrálna aj ako otvorená. K prilbe ponúkame záruku 5 rokov - na tovar, ktorý nebol poškodený vlastným zavinením či neúmerne zaťažovaný. Viac na webe LS2. Technický popis: rýchle a pohodlné preklápanie jednou rukou škrupina: ľahká škrupina z exkluzívneho materiálu Kinetic Polymer Alloy (KPA) s vysokou pevnosťou a vynikajúcou odolnosťou proti prerazeniu slnečná clona: integrovaná, vnútorná, vysúvacia, Twin Shield System plexi: číre, opticky korektné "A-Class" polykarbonátové difúzor na spodnej strane úprava proti poškriabaniu a zahmlievaniu / Anti-UV, vysoká odolnosť proti prerazeniu rýchlo vyberateľné bez potreby náradia vetranie: dynamické, prietokové, Dynamic Flow-Through Ventilation s plne regulovateľnými vstupmi a zadnými výdychmi výstelka: multikomponentová s diferencovanou hustotou EPS pre lepšiu absorpciu energie interiér: kvalitný, antibakteriálny, hypoalergénny kompletne vyberateľný a prateľný bradový deflektor laserom vyrezávané čalúnenie príprava pre headsety (napríklad LinkIn Ride Pal) umožňuje pohodlné nosenie dioptrických okuliarov zapínanie: mikrometrickou nastaviteľnou rýchloprackou s oceľovou račňou, zosilnené podbradné remienky hmotnosť: 1700 +/- 50 g homologácia: ECE 22.05, homologovaná ako integrálna aj otvorená
Prilba,čižmy,oblečenie
Predám: Pánska vykl. prilba Held ECR22-05 veľkosť M 25 eur,vykl.prilba HJCRPHA Max evo veľ.M 100 eur, HJC IS-Max II 100eur, HJC s komunikatorom scala Cardo 200 eur,dámske rukavice Held veľ.7C 15 eur,dam.rukavice Thinsulate kevlar 10eur, pans.motočižmy ADV Tourer veľ 42 100eur,damske veľ.38 100 eur,panske nízke topanky Held 42 60 eur, dámske SIDI veľ.38 60 eur,čižmy Held 42 20eur,dvojdielný dámsky nepremok veľ S 80 eur,motojeans pánske Held veľ.36-32 180eur,prepletané nohavice z pravej hov.kože HELD Lace veľ.52 100 eur,pánska text.kombinéza HELD Hakuna matata XL 150 eur,dámska text.kombinéza HELD veľ.DM 100 eur,dámska text. kombinéza letná HELD veľ. DM 170 eur,Chrbtový chránič BUSE XL 50 eur. Všetko jednotlivo alebo spolu. viac info telefonicky. Dôvod: skončili sme .