inzercia, predaj, predám, bazár

Výkopová zemina zdarma Podunajské Biskupice

Kategória: Stavebný materiál

Ponúkam za odvoz kvalitnú výkopovú zeminu v Podunajských Biskupiciach v Bratislave aj vo väčšom množstve. Prípadne aj dohoda podľa konkrétnych požiadaviek. Zemina je k dispozícii ihneď.
Výkopová zemina zdarma Podunajské Biskupice
Podobné inzeráty
Výkopova zemina
Výkopova zemina zhruba za mesiac približne 17 kubikov.zemina sa bude nachádzať v Jelenci.
Darujem : výkopová zemina , hlina
Darujem za odvoz : výkopová zemina , hlina ( nie je to ornica ). Lokalita: Veľká Lomnica. Viac info po telefóne.
Výkopová zemina
Výkopová zemina, prevažne ílovitá, darujem za odvoz
Výkopová zemina
Výkopová zemina za odvoz - darujem
hlina zemina ornica Trnava
Ponúkame na predaj ornicu. Ideme sťahovať zeminu z okolia Peugeotu v Trnave (veľmi kvalitná zemina). Ornice bude 500 a viac m3. Výkopová zemina je zdarma, za odvoz. Odvoz vieme zabezpečiť, prípadne váš. Ornicu sťahujeme začiatkom apríla 2023. Vieme hneď naložiť. Cena dohodou.
Predaj - zemina, ornica, hlina
Máme na predaj kvalitnú ornicu zmiešanú s černozemou (najkvalitnejšia zemina v Trnave a okolí). Lokalita Peugeot Trnava , stiahnuté pole. Ornica bez kamienkov. Cena za ornicu zmiešanú s černozemou - 7€/m3 Dopravu a naloženie vieme zabezpečiť - 1,50€ za kilometer , minimálne však 35€ za auto. Dopravu treba počítať tam aj späť t.j. 2x kilometre (napr. ak ste od Trnavy 15km, tak 30km x 1,50€). Auto odvezie naraz 7,5m3. Prepočet ornica 7,5m3 (jedno auto) 52,50€. Doprava min. 35€ na auto alebo 1,50€/km. Naloženie 10€ na auto. Máme v ponuke aj zásypovú zeminu - podornicu (ílová zem) ZDARMA. Platí sa len polovica ceny dopravy (ako je popísané vyššie). Naloženie zdarma. Zemina, ornica, černozem, hlina