inzercia, predaj, predám, bazár

Vykruzovac do drezu 35mm

Kategória: Náradie

Predám raz použitý Vykruzovac do drezu 35mm.
Mail: miso.figi@
Vykruzovac do drezu 35mm
Podobné inzeráty
Vykruzovac do drezu 35mm
Predám raz použitý Vykryzovac do drezu 35mm. Mail: miso.figi@
Vykruzovac
Ponukam na predaj vykruzovac priemer 32 obklady dlazby novy, pre viac info volat.
Nastaviteľný vykružovač otvorov do sadrokartónu 40-200 mm
Predám nastaviteľný vykružovač otvorov do sadrokartónu 40-200 mm v uzatvárateľnom kufríku.Použitý len párkrát, vo veľmi dobrom stave.
Vykružovacia diamantová korunka 35mm so závitom M14
Predám vykružovaciu diamantovú korunku - 35mm so závitom M14 - pre uhlové brúsky pre "suché" presné a rýchle vŕtanie do kameňa, dlažby, obkladov, žuly, mramoru a iných extrémne tvrdých materiálov nielen v stavebníctve. Použitá len raz - na vyvŕtanie 2 otvoroch do drezu. Kúpená za 42,70 eur, ponúkam za 22 eur. Stav - ako nová.
Vrtáky - Korunkový vyrezávač, vykružovač
Predám vrták do steny (tehla, betón a pod.) vhodné napr. pre zásuvky, vypínače a pod, ako na fotke. Píšte mail, tlf. neplatný.
Stolová píla + diamant. kot. + vykružovač
Predám: *Stolovu pílu na rezanie dlažby, pôvodný diamantový kotúč bol vyskúšaný len raz, kúpená 12/2022, za 50eur *Rezačku dlažby, kúpená 01/2023, za *Nahradný diamantový kotúč (samobrúsny) BOSH, 01/2023, za 30eur *Vrták korunkový diamantoý , priemer 3cm, 6eur Ako je zjavné, všetky kusy sú v záruke, (doklady dodám) a boli použité na jedno obkladanie kuchyne Jednotlivý predaj za uvedené ceny, pri odbere všetkého naraz, spolu 80 eur Kontakt len emailom/whatsapp/viber. Na sms/volania nereagujem. Dakujem