inzercia, predaj, predám, bazár

Vymením bojovnice

Kategória: Akvarijné rybičky

Vymením bojovnice 1 samec a 2 samice buď za pancierniky razbory krevetky dania endlerky japan blue
Vymením bojovnice
Podobné inzeráty
Bojovnica, bojovnice
Ponúkam mladé bojovnice. Odber možný po dohode TT,BA,SC. Bojovnice sú kŕmené kvalitným krmivom. Chvosty im ešte dorastajú. V ponuke aj Shorttail. Samec 5€ a samica 3€.
Hľadám samičku bojovnice na párenie
Dobrý deň, hľadám samičku bojovnice na párenie s mojou bojovnicou s tým, že Vám po párení Vašu bojovnicu vrátim späť. Za poskytnutie samice bojovnice ponúkam 5e. Som mobilná, viem po ňu prísť aj košice-okolie.
Bojovnice,bojovnica,betta , Betty Galaxy samec
Zháňam Galaxy samca bojovnice ďakujem za odpoveďe
Predám gupky, bojovnice, akváriá, techniku, rastliny, potrav
Predám Gupky čistých línií (nedospelé ale rozoznateľné): Galaxy blue tail 1€/ks Metal black lace 1€/ks Bojovnice: Samica 1€/ks Otrhaný samec 1€/ks Akváriá: Stojan. filtre 1,5€/ks Rastliny: Vallisneria Mach Potrava: Granulky 3€/100g Artémia vajíčka 12€/100g Microworms 3€/kelímok Prvé 3 fotky sú ilustračné. Pri odbere viacerých vecí dohoda. Nová Dubnica, Dubnica, Ilava, Trenčín a okolie. Prvý kontakt najlepšie mailom.
Samičky bojovnice pestrej, bojovnica
Ponúkam na predaj samičky bojovnice. Vlastný odchov. V ponuke aj samci shorttail. Silné, veľké minimálne 6 cm. Odchované na živej, mrazenej a kvalitnej suchej potrave. Odber sa dá dohodnúť. Možnosť odberu Trnava, Bratislava, Senec, Galanta.... Pri odbere viacerých kusov cena 3 Eur. Pošlem celú ponuku. Možnosť poslať aj video. Poprosím kontaktovať: tel, sms, Whats app, viber, messenger 907169300.
Bojovnice, mečúnky, molinézie, prísavníky LDA16 XL
Ponúkam bojovnice Halfmoon 4 cm samica 2,samec 4,mečúnky 0,40-1€ Molinézie 1€ Prísavníky 1-6€ Krevetky Red sherry-0,70