inzercia, predaj, predám, bazár

Vymením popruh Peak Design Slide modrý za sivý

Kategória: Ostatné

Vymením popruh Peak Design Slide Strap Summit Edition modrý za sivý. Nepredávam.
Len osobne po trase Zvolen - Bratislava - Brno. Pozri aj ďalšie moje inzeráty. Kontakt mailom, číslo vymyslené.
Vymením popruh Peak Design Slide modrý za sivý
Podobné inzeráty
Vymením popruh Peak Design Slide modrý za sivý
Vymením popruh Peak Design Slide Strap Summit Edition modrý za sivý. Nepredávam. Len osobne vo Zvolene. Pozri aj ďalšie moje inzeráty. Kontakt mailom, číslo vymyslené.
Popruh na fotoaparát - Peak Design Slide Lite Ash
Predám úplne nový, ešte v nerozbalenej krabici, popruh na fotoaparát: Peak Design Slide Lite Ash; tento: Nevhodný darček. Pôvodná cena: 69,90€. Cenu si navrhnite. Posielam poštou po prevode na účet.
Popruh Peak  Design SLIDE (modrý)
Predám rýchloupínací popruh Peak Design SLIDE (modrý) pre fotoaparát. Popruh bol používaný, je v dobrom stave a bez poškodenia (viď priložené foto). Dĺžku popruhu je možné rýchlo upraviť pomocou dvojice praciek.Rýchle pripojenie a odpojenie od tela fotoaparátu pomocou Anchor Link kotvičiek. Kotvičky je možné použiť s ľubovoľnou statívovou doštičkou. Nosnosť kotvičiek až 90 kg, extrémna odolnosť voči opotrebeniu. Preferujem osobný odber.
Popruh Peak Design Slide Lite Nikon Singapore - Black
Predám uplne novy, ani nevybalený z obalu popruh Peak Design Slide Lite Nikon Singapore - Black. Cena v e-shopoch je 58,90€
Popruh Peak Design Slide Lite Nikon Singapore - Black
Predám uplne novy, ani nevybalený z obalu popruh Peak Design Slide Lite Nikon Singapore - Black. Dĺžku popruhu je možné rýchlo upraviť pomocou dvojice praciek.Rýchle pripojenie a odpojenie od tela fotoaparátu pomocou Anchor Link kotvičiek. Kotvičky je možné použiť s ľubovoľnou statívovou doštičkou. Nosnosť kotvičiek až 90 kg, extrémna odolnosť voči Cena v e-shopoch je 58,90€
Peak Design Slide Ash
Predám popruh značky Peak Design Slide Ash spolu so 4 kotvičkami a platničkou.