inzercia, predaj, predám, bazár

Výnimočný 2 izb. tehlový byt so záhradou, Dubnica nad Váho

Kategória: Byty

NEW HOUSE reality má pre Vás ponuku krásneho veľkého 2 izbového bytu v tehlovej bytovke v Dubnici nad Váhom. Byt je výnimočný predovšetkým skutočne kľudnou lokalitou v zástavbe rodinných domov a s možnosťou využívať časť záhrady za bytovým domov či už na pestovanie alebo trávenie voľných chvíľ.

Samotný byt sa nachádza na prvom - najvyššom poschodí a prešiel rozsiahlou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala: výmenu plastových okien, elektrických rozvodov, stierky, podlahy, vstavaná skriňa v spálni, rekonštrukcia kúpeľne, samostatné WC, nová kuchynská linka so spotrebičmi, nový plynový kotol na vykurovanie a ohrev teplej vody.

Spolu s bytom sa predávajú taktiež dve priestranné pivnice.

DISPOZÍCIA:

Byt je výborne dispozične riešený. Pri vstupe nájdete priestor na šatníkovú skriňu a vstup do kúpeľne, WC a špajzy. Ďalej po pravej ruke sa nachádza veľká obývacia izba s vchodom do spálne so vstavanou skriňou. V izbách sa nachádzajú ešte pôvodné zrenovované drevené parkety.

Oproti vchodovým dverám je vstup do kuchyne s kuchynskou linkou v tvare L so vstavanými spotrebičmi. Miesto sa nájde aj pre stôl pre štyri osoby.

LOKALITA:

Menšia tehlová bytovka v kľudnej lokalite mesta.

Dubnica nad Váhom je mesto s kompletnou občianskou vybavenosťou, množstvom pracovných príležitostí, dobrým napojením na D1. Nachádza sa tu taktiež niekoľko stredných škôl.

VÝHODY:

- kľudné bývanie s možnosťou využívania záhrady za bytovým domom

- vlastné kúrenie, nový plynový kotol


CENA: 105 000 €


Po nehnuteľnosti Vás rada prevedie Alena Vančová - zavolajte mi a dohodnite si čas, ktorý Vám bude vyhovovať:

Ing. Alena Vančová NEWHOUSE REALITY alena.vancova@
Výnimočný 2 izb. tehlový byt so záhradou, Dubnica nad Váho
Podobné inzeráty
Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom
Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - [19.1. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 1 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 2 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 3 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 4 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 5 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 6 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 7 Na predaj veľký 3 izbový byt o výmere 76 m2 blízko centra mesta na ulici Obrancov Mieru v Dubnici nad Váhom. Byt sa nachádza v tehlovom bytovom dome na vyvýšenom prízemí. V bytovom dome je schválené zateplovanie, izolácia a jedná sa o prístavbe balkónov. Dispozične je byt riešený vstupnou chodbou, murovanou kúpeľňou, ktorá je oddelená od WC, špajzou, kuchyňou a 3 izieb. V byte je menená medená elektroinštalácia, plastové okná okrem 1 izby, v obývacej izbe je plávajúca podlaha inak sú v izbách parkety, jadro je murované. K bytu patria 2 veľké murované pivnice. Náklady na bývanie pre 3 člennú rodinu sú 160€ vrátane energií. Parkovanie je bezproblémové hneď za bytovým domom. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Výhodou sú priestranné izby a možnosť rekonštrukcie podľa predstáv. Pre bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať.
NOVINKA Predám 1- izbový byt Nové Zámky
Pripravujeme na predaj 1- izbový byt v NOVOPOSTAVENOM bytovom dome v meste Nové Zámky. Plocha: úžitková 54m2. Byt sa nachádza na 1 z 3 podlaží s výťahom na čip. Dispozičné riešenie: vstupná chodba spojená s kuchyňou, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou a umývadlom, samostatná izba so vstupom na loggiu. Byt sa bude predávať v štádiu holobyt s možnosťou dostavať do štandardu. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Stav objektu: novostavba. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. V súkromnej novovybudovanej štvrti je naplánovaná kolaudácia koncom roka 2024. Výhody: súkromná štvrť, luxusný, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, zateplený bytový dom, bazén, zeleň s automatickou závlahou, výťah na čip atď.. . Novopostavenom bytovom dome budú možnosti bytov: Plocha: úžitková: 1-izb.byt D 53.83 m² 2-izb.byt B 63.72 m² 2-izb.byt C 54.77 m² 2-izb.byt F 59.96 m² 2-izb.byt G 54.77 m² 2-izb.byt H 66.56 m² 3-izb.byt A 63.77 m² 3-izb.byt E 78.69 m² 3-izb.byt I 149.59 m² Cena: 104 400 € (holobyt) Viac informácií Vám rád poskytnem na t.č. alebo na emailovej adrese lontos@ -vydávame potvrdenie k dedičskému konaniu -právnický full servis v cene - bezpečnosť -poplatky na kataster sú v cene -najvýhodnejšie financovanie cez hypotekárny úver je v cene - spolupracujeme s každou bankou na Slovensku
NOVINKA Predám 3- izbový byt v novostavbe Nové Zámky
Pripravujeme predaj 3- izbového bytu v novopostavenom bytovom dome v meste Nové Zámky. Plocha: úžitková 79m2. Byt sa nachádza na 1 z 3 podlaží s výťahom na čip. Dispozičné riešenie: vstupná chodba, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou a umývadlom, kuchyňa- spojená s obývacou izbou so vstupom na loggiu, 2x samostatná izba. Byt sa bude predávať v štádiu holobyt s možnosťou dostavať do štandardu. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Stav objektu: novostavba. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. V súkromnej novovybudovanej štvrti je naplánovaná kolaudácia koncom roka 2024. Výhody: súkromná štvrť, luxusný, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, zateplený bytový dom, bazén, zeleň s automatickou závlahou, výťah na čip atď.. . Novopostavenom bytovom dome budú možnosti bytov: Plocha: úžitková: 1-izb.byt D 53.83 m² 2-izb.byt B 63.72 m² 2-izb.byt C 54.77 m² 2-izb.byt F 59.96 m² 2-izb.byt G 54.77 m² 2-izb.byt H 66.56 m² 3-izb.byt A 63.77 m² 3-izb.byt E 78.69 m² 3-izb.byt I 149.59 m² Cena: 140 900 € (holobyt) Viac informácií Vám rád poskytnem na t.č. alebo na emailovej adrese lontos@ -vydávame potvrdenie k dedičskému konaniu -právnický full servis v cene - bezpečnosť -poplatky na kataster sú v cene -najvýhodnejšie financovanie cez hypotekárny úver je v cene - spolupracujeme s každou bankou na Slovensku
NOVINKA Predám 2-izbový byt v novostavbe Nové Zámky
Pripravujeme predaj 2- izbového bytu v novopostavenom bytovom dome v meste Nové Zámky. Plocha: úžitková 64m2. Byt sa nachádza na 1 z 3 podlaží s výťahom na čip. Dispozičné riešenie: vstupná chodba, samostatné WC, kúpeľňa so sprchovacím kútom a umývadlom, kuchyňa s komorou- spojená s obývacou izbou so vstupom na loggiu, samostatná izba so vstupom na loggiu. Byt sa bude predávať v štádiu holobyt s možnosťou dostavať do štandardu. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Stav objektu: novostavba. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. V súkromnej novovybudovanej štvrti je naplánovaná kolaudácia koncom roka 2024. Výhody: súkromná štvrť, luxusný, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, zateplený bytový dom, bazén, zeleň s automatickou závlahou, výťah na čip atď.. . Novopostavenom bytovom dome budú možnosti bytov: Plocha: úžitková: 1-izb.byt D 53.83 m² 2-izb.byt B 63.72 m² 2-izb.byt C 54.77 m² 2-izb.byt F 59.96 m² 2-izb.byt G 54.77 m² 2-izb.byt H 66.56 m² 3-izb.byt A 63.77 m² 3-izb.byt E 78.69 m² 3-izb.byt I 149.59 m² Cena: 125 800 € (holobyt) Viac informácií Vám rád poskytnem na t.č. alebo na emailovej adrese lontos@ -vydávame potvrdenie k dedičskému konaniu -právnický full servis v cene - bezpečnosť -poplatky na kataster sú v cene -najvýhodnejšie financovanie cez hypotekárny úver je v cene - spolupracujeme s každou bankou na Slovensku
2-izbový tehlový byt so záhradou,Ladomerská Vieska
Názov: Na predaj 2-izbový tehlový byt so záhradou,Ladomerská Vieska Ponúkam na predaj 2-izbový byt so záhradou v blizkosti Žiaru nad Hronom v obci Ladomerská Vieska. Lokalita: Ladomerská Vieska - Sídlisko Počet izieb: 2 Poschodie: 2/2 Celková plocha: 77m2 (57m2 byt + 20m2 chodba, schodisko a pivnica) Pivnica: Áno (10 m2) Záhrada: Áno Stav: Kompletná rekonštrukcia (vrámci rekonštrukcie boli vymenené plastové okná, rozvody vody, kúrenia, odpady, rozvody elektriny, plávajúce podlahy, nové radiátory, interiérové dvere, vchodové dvere,stierky, kúpelňa so sanitou, kuchynská linka) Kúrenie a ohrev vody: Plynový kotol Viessman Vitopend 100 Konštrukcia stavby: Tehlová Parkovanie: Verejné parkovanie pred bytovým domom Vchod: Samostatný Mesačné náklady: 125€ (voda, plyn, elektrina, internet, odpad, koncesionárske poplatky) Bytový dom je zateplený, vymenená strecha (škridla), kompletne vymenené rozvody vody a odpadu. Dispozícia: Po vstupe do bytu sa nachádzame vo vstupnej chodbe, z ktorej vedú schody priamo do bytu, po ľavej strane je centrálna časť bytu a to spáleň a obývacia miestnosť Z chodby je vstup do kúpeľne, v ktorej je sprchový kút, samostatné WC a šatníková časť. Samostatná kuchyňa je dizajnovaná neutrálnymi farbami je vybavená plynovou varnou doskou (bosch), zabudovanou umývačkou riadu (electrolux), vstavanou rúrou (whirlpool) a dizajnovou chladničkou (gorenje). Nechýba ani praktický jedálenský stôl a stoličky. Všetky elektrické spotrebiče v byte sú rok a pol staré, vo výbornom stave s dokladom o kúpe. Byt sa predáva kompletne zariadený a teda je bez nutnosti riešenia dodatočných nákladov. S možnosťou sa ihneď nasťahovať. Viac fotiek: Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefónom čísle: .
Výnimočný 2 izbový byt s veľkou záhradou v obľúbenej obci Ro
REWIN reality Vám ponúka na predaj výnimočný, kompletne zariadený 2 izbový byt s vlastným parkovacím státím a krásnou, priestrannou záhradou. Byt sa nachádza na prízemí v 10 ročnej tehlovej ,,6 bytovke“. Samotný dom bol kolaudovaný v roku 2013 pričom tu nájdeme 6 bytov. 2 prízemné byty so záhradou, 2 byty na prvom poschodí s bočnou záhradou a 2 byty na druhom poschodí s podkrovím. Samotný byt disponuje výmerou 40,4m2 + záhrada 77m2 + parkovacie státie o výmere 13m2. Pre návštevy sú k dispozícii ďalšie dve parkovacie miesta ktoré sú v podielovom spoluvlastníctve majiteľov bytov. Dispozícia: Po vstupe do bytu sa nachádzame v predsieni kde sa nám po pravej strane otvára pohľad do príjemnej spálne. Pozdĺž celej steny sa nachádzajú veľké zrkadlové roll door skrine na základe čoho budete mať dostatok úložného priestoru. Úložný priestor vás poteší aj v rámci manželskej postele. Priamym vstupom sa z predsiene dostaneme do príjemne farebne zladenej kúpeľne spojenej s toaletou. Po ľavej strane sa z predsiene vchádza do kuchyne prepojenej s obývacou miestnosťou. Kuchynská linka disponuje kompletným vybavením v rámci vstavaných spotrebičov a dostatkom úložného priestoru. Nájdete tu tiež jedálenský stôl so stoličkami a novú kvalitnú polohovateľnú sedačku kde si s radosťou môžete užívať atmosféru tohto bytu. Z obývacej miestnosti sa vychádza na záhradu kde vás poteší krásna drevená terasa so štýlovým sedením. Zo záhrady sa zadnou bránkou dá vyjsť priamo k na parkovisko pričom státie ktoré prislúcha k tomuto bytu sa nachádza hneď za bránkou. Náročnejších poteší nová vírivka, automatická kosačka a nádherne upravená záhrada kde sa v lete môžete tešiť z okrasných rastlín ( brečtan, levaduľa, ruže, oleander, 3x javor) a taktiež z ovocných kríkov a stromov ( jahody, ríbezle, egreš, černice, kiwi, figa, jabloň, hruška a slivka). BYT SA PREDÁVA KOMPLETNE ZARIADENÝ! Odporúčanie makléra : Nádherný, štýlový byt zariadený s maximálnym vkusom kde sa ihneď budete cítiť ako doma. Perfektná dispozícia, kompletné zariadenie, prekrásna záhrada, bezproblémoví susedia a to všetko s dôrazom na vaše maximálne súkromie. Balíček výhod ktorý len tak ľahko inde nenájdete. Ak hľadáte bývanie v pokojnej obci s kompletnou občianskou vybavenosťou a zároveň v tesnej blízkosti Bratislavy, tu ste na správnom mieste. Odporúčam vidieť a zažiť atmosféru tohto miesta na živo. Teším sa na spoločné obhliadky.