inzercia, predaj, predám, bazár

Vypínač spínač prepínač 380w

Kategória: Ostatné

Predám plne funkčný, vypínač, spínač, prepínač 63A,Cena25.Mam aj hviezda trojuholnik reverz.60eur.
Vypínač spínač prepínač 380w
Podobné inzeráty
Vypínač spínač prepínač 380w
Predám plne funkčný, vypínač, spínač, prepínač 63A,Cena35€+ možná dohoda..
Vypínač, spínač, 380w
Predám plne funkčný, vypínač, spínač prepínač 63A.
Prepínač USB 3.0, 2 počítače zdieľajúce 4 zariadenia USB
Prepínač USB 3.0: So 4 portami USB 3.0, ktorý umožňuje 2 počítačom zdieľať 4 periférne zariadenia USB 3.0, ako je klávesnica, myš, skener, tlačiareň, USB disk atď. Žiadne neustále sa meniace káble alebo konfigurácia zložitého softvéru pre zdieľanie siete. Skvelá kompatibilita, bez ovládačov: Tento USB KVM prepínač je kompatibilný s Windows 10/8/8.1/7/Vista/XP a Mac OS X, Linux a Chrome OS, stačí pripojiť a hrať, jednoduchá inštalácia. Externé napájanie je zbytočné. Rýchly prenos dát rýchlosťou až 5 GB/s a spätná kompatibilita s USB 2.0 a 1.1. Prepínač jedným tlačidlom, viacportové pripojenie - 4portový USB prepínač Rybozen umožňuje prepínanie jedným tlačidlom medzi 2 počítačmi pre zdieľanie 4 periférnych zariadení USB 3.0. Je to dobrá voľba, ak máte viac počítačov PC alebo Mac. Svetelný indikátor tlačidla a LED: Dizajn tlačidla a LED, môžete ľahko prepínať medzi 2 počítačmi jediným kliknutím na tlačidlo s LED indikujúce aktívny počítač počas sekundy. Samostatná zásuvka Micro USB: Prepínač klávesnice a myši so samostatným portom micro USB samica pre voliteľné napájanie, optimalizujúca jeho kompatibilitu s viacerými zariadeniami, ako sú HDD, digitálne videokamery, SSD atď. Dôležitá poznámka: K napájaniu použite štandardný 5V adaptér (nie je súčasťou dodávky, predáva sa samostatne). Akákoľvek nabíjačka s vyšším výstupným napätím nie je povolená a môže ovplyvniť výkon produktu.
Switch Zyxel GS1100-24E
Elegantné zariadenie GS1100-24E je prepínač so 24 portami pre rýchlosti 10/100/1000 Mb/s a je vybavený 2 dodatočnými SFP slotmi ktoré podporujú duálnu rýchlosť (100 M a GbE). Prepínač je vhodný nielen do vašej domácnosti, ale aj do menších firiem. Vďaka technológii plug-and-play prepínač ponúka konektivitu s veľkou šírkou pásma. Prepínač ďalej ponúka ekologické funkcie Energy Efficient Ethernet, detekcia dĺžky kábla, detekcia neaktívnych pripojení a vypínač napájania. Prepínač nemá vetrák vďaka čomu je zaručená tichá prevádzka. Zariadenie chráni vaše stávajúce investície do sietí a súčasne ponúka priamu cestu k prechodu na vyššie gigabitové rýchlosti
Vypínač 380W
Predám reverzný vypínač, prepínač,25A..Vhodný na miešačku,štiepačku, cirkular a pod.Mam aj vypinač hviezda trojuholnik,reverz.
Akcia Fotovoltaický panel 380w MONOKRYSTAL
Predám novy fotovoltaicky JA-SOlAR (solarny panel) Monokryštalický panel 380w Akcia do vypredania zásob ! Cena pri odbere 31 kusov Maximálny výkon: 380W Farba rámu: Black Cell Technológia: monokryštalický, polovičný výbrus Rozmery: 1769 x 1052 x 35 mm Hmotnosť: 20,2 kg Dĺžka kábla : 1200 mm Cena pri odbere po kuse 156€ Hybridny menic, Solarna Zostava, Domaca elektraren, Canadian, Longi, Hanhwa Q-cell, Jinko, Trina.