inzercia, predaj, predám, bazár

Vyplnovanie dotaznikov/anketar

Kategória: Ostatné

Privyrob si vyplnanim ankiet a dotaznikov online. Viac info v sprave.
Vyplnovanie dotaznikov/anketar
Podobné inzeráty
Štatistické spracovanie dát (SPSS)
Ponúkam základné štatistické spracovanie dát (napr. spracovanie odpovedí z dotazníkov) - tvorba prezentácií, práca s Excelom, tabuľky, grafy, popisy. Pracujem aj so štatistickým softwérom SPSS. Cena dohodou - podľa požiadaviek, náročnosti.
Nemčina doučovanie, konverzácia, vyplnenie dotazníkov
Ponúkam pomoc s nemčinou. Maturovala, študovala a pracovala som v Nemecku. Mám 28 ročnú prax a rada pomôžem pri doučovaní, maturite či pri iných problémoch s nemčinou. Naučím každého len to čo potrebuje (opatrovateľky, kamionistov, elektrikárov, robotníkov, remeselníkov, atď) Súkromné hodiny individuálne alebo v skupine sú možné, ako aj online vyučovanie (Skype alebo Teams). Pomôžem aj s vyplnením formulárov a s nemeckými úradmi. Zavolajte. 10 € za 45 minút
Hľadám si brigádu alebo pracu (home office)
Volám sa Jozef a hľadám si serióznu brigádu alebo aj prácu ktorá bude 100% home office. Mám vyštudovaného Programátora obrábacích a zváracích zariadení a nemám problém pracovať s Excelom atď. Nemám problém s komunikáciu . Viem rozprávať po Anglicky a taktiež aj po Francúzsky. Mál by som záujem odisť na pár mesiacov do cudzinca a napriek tomu pracovať s nejakou slovenskou spoločnosťou (kvôli jednoduchej komunikácii). Bolo by prijateľne keby sa mesačná vypláta nachádzala medzi 1000eur . Prosím nepísať ohľadom predaja kozmetiky ani vypĺňanie dotazníkov, financovanie. Ak ma chcete kontaktovať tak jedine mailom.
Štatistické spracovanie dát pre záverečné práce
Mám doktorát zo štatistiky a niekoľkoročnú skúsenosť s výskumom v mnohých oblastiach (humanitné aj prírodné vedy, medicína...). Ponúkam komplexné služby v oblasti štatistickej analýzy a spracovania dát pre záverečné práce - bakalárske práce, diplomové práce, rigorózne práce, dizertačné práce, atestačné práce (chí-kvadrát, korelácie, t-testy, anova, mann-whitney, friedman, wilcoxon, kruskal-wallis, regresná analýza, path anlýza, mediačná analýza, structural equation modeling). Výsledky spracujem nielen v podobe tabuliek, grafov, ale aj podrobného slovného popisu. Poskytujem tiež konzultácie a doučovanie v oblasti štatistiky a metodológie, vytváram dotazníky (aj elektronické). Pomôžem so získaním zahraničných dotazníkov od ich autorov a zabezpečím tiež ich spätný preklad do slovenčiny. Viac na stránke: Teším sa našu spoluprácu :)
Hľadám prácu
Dobrý deň hľadám si prácu v Žiline a okolí na jednu zmenu.Buď TPP alebo Dohodu.Môže to byť anketár,skladník,balič,dokladanie rôzneho sortimentu,štitkovanie produktov,pomocník alebo niečo iné stačí ponúknuť.Žiadne automobilky,predavač.Bez vzv,auta.Ponuky poprosím posielať telefonický alebo na email.Ďakujem za každú jednu ponuku.
Hľadám prácu
Dobrý deň hľadám si prácu v Žiline a okolí na jednu zmenu.Buď TPP alebo Dohodu.Môže to byť anketár,skladník,balič,dokladanie rôzneho sortimentu,štitkovanie produktov,pomocník alebo niečo iné stačí ponúknuť,žiadne automobilky,nie predavač na pokladni.Bez vzv,auta.Ponuky poprosím posielať telefonický alebo na email.Ďakujem za každú jednu ponuku.