inzercia, predaj, predám, bazár

Vypracujem HACCP

Kategória: Ostatné

Vypracujem dokumenty pre gastro priemysel, potravinárske výroby a prevádzky (kaviareň, cukráreň a podobne):
Haccp
Prevadzkovy poriadok
Sanitacny poriadok
Metrologický plán a podobne
Poradenstvo

Príprava a poradenstvo pri tvorbe etikiet podľa platnej legislatívy, pomoc pri preklade aj do inych jazykov.
Ceny dohodou podľa druhu prevádzky a požiadaviek.
V prípade záujmu poprosím mail. číslo vymyslene.
Ďakujem.
Vypracujem HACCP
Podobné inzeráty
HACCP plán
Každá prevádzka a predajňa potravín musí mať zavedený systém HACCP. HACCP je systém kontrolných (rozhodujúcich) kritických bodov, ktorý zabezpečuje zavedením preventívnych opatrení, že sa ku konečnému spotrebiteľovi dostanú zdravotne neškodné potraviny – t.j. pomáha zaručovať bezpečnosť potravín. H – hazard – riziko, nebezpečenstvo, ohrozenie A – analysis – analýza, zistenie, preskúmanie C – critical – kritický C – control – rozhodujúci, kontrolný P – points – body Vypracujem na mieru dokumentáciu HACCP ktorá bude obsahovať: 1. Príručka HACCP 2. Hygienicko - sanitačný poriadok 3. Prevádzkový poriadok Inštrukcie Informácie o Vašej spoločnosti, Predmet podnikania plán/pôdorys prevádzky, popis činnosti, výpis z OR/ŽR Cena podľa typu prevádzky.
HACCP plán, sanitácia
Každá prevádzka a predajňa potravín musí mať zavedený systém HACCP. HACCP je systém kontrolných (rozhodujúcich) kritických bodov, ktorý zabezpečuje zavedením preventívnych opatrení, že sa ku konečnému spotrebiteľovi dostanú zdravotne neškodné potraviny – t.j. pomáha zaručovať bezpečnosť potravín. H – hazard – riziko, nebezpečenstvo, ohrozenie A – analysis – analýza, zistenie, preskúmanie C – critical – kritický C – control – rozhodujúci, kontrolný P – points – body Vypracujem na mieru dokumentáciu HACCP ktorá bude obsahovať: 1. Príručka HACCP 2. Hygienicko - sanitačný poriadok 3. Prevádzkový poriadok Inštrukcie Informácie o Vašej spoločnosti, Predmet podnikania plán/pôdorys prevádzky, popis činnosti, výpis z OR/ŽR Cena za 20-30 strán. Garantované vypracovanie do 3 pracovných dní.
Vypracujem HACCP
Vypracujem dokumenty pre gastro priemysel, potravinárske výroby a prevádzky: Haccp Prevadzkovy poriadok Sanitacny poriadok Metrologický plán a podobne. Príprava a poradenstvo pri tvorbe etikiet podľa platnej legislatívy. Ceny dohodou podľa druhu prevádzky. V prípade záujmu poprosím mail. číslo vymyslene. Ďakujem.
Vypracujem HACCP
Vypracujem dokumenty pre gastro priemysel, potravinárske výroby a prevádzky (kaviareň, cukráreň a podobne): Haccp Prevadzkovy poriadok Sanitacny poriadok Metrologický plán a podobne. Príprava a poradenstvo pri tvorbe etikiet podľa platnej legislatívy, pomoc pri preklade aj do inych jazykov. Ceny dohodou podľa druhu prevádzky a požiadaviek. V prípade záujmu poprosím mail. číslo vymyslene. Ďakujem.
Výrazne znížená cena - Prevádzkovo-výrobný priestor v obci D
Ponúkame na predaj prevádzkovo-výrobnú budovu  o výmere 465 m2 (pozemok cca. 1900 m2 ) bývalej mäsovýroby  – nepodpivničený objekt s dvoma nadzemnými podlažiami: prízemím a podkrovím. Budova bola v roku 2004 vnútorne kompletne zrekonštruovaná na normy EU, resp. normy správnej výrobnej praxe HACCP – výrobňa mala pridelené veterinárne číslo KA 7 – 31 N . Objekt môže slúžiť aj ako:- potravinárska výroba alebo plnička nápojov, distribučný sklad potravín (má až 6 chladených miestností), farmaceutická výroba vyžadujúca splnenie EU noriem HACCP, sklad tovaru vyžadujúci splnenie EU noriem HACCP. Objekt je postavený na betónových monolitických pásoch s vodorovnou izoláciou. Zvislá nosná konštrukcia je murovaná. Stropná konštrukcia je železobetónová, panelová. Sedlová strešná konštrukcia s pálenou krytinou je drevená s viacvrstvovou tepelnou izoláciu 22 cm hrubou ( nobasil + polystyrén +heraklit). V objekte sú rozvody inžinierskych sietí: vnútro objektová technologická kanalizácia s vyústením do veľkoobjemovej žumpy (cca 180 m3) umiestnenej pod objektom, studená voda, TUV a rozvody svetelnej a motorickej elektriny. Vnútorne zateplené prízemie s umývateľnými polyuretánovými panelovými stenami a stropmi ako výrobňa mäsa a mäsových výrobkov nemá kúrenie. Dverné konštrukcie na prízemí sú všetky nerezové, na chladených miestnostiach s polyuretánovou tepelnou izoláciou hrubou 10cm. Všetky podlahy prízemia sú umývateľné s odtokovými otvormi, konštruované z keramickej dlažby. Na prízemí je 5 miestností tepelnoizolačne upravených na chladiarne a 1 miestnosť na mraziareň. Súčasťou prízemia sú príručné sklady a kancelária pre vedúceho prevádzky. Podkrovie je kompletné sociálne zariadenie pre zamestnancov v zmysle noriem EU rozdelené na tzv. bielu časť a čiernu časť: denná miestnosť, šatne (4x), WC (4x) a sprchy (3x). Keramické obklady sú v sociálnych častiach až po strop, povrchová úprava podláh je keramická. Batérie s ú nerezové bunkové v bielej časti a pákové v čiernej časti. Omietka vnútorných stien je hladká. Podlahy kancelárskych priestorov sú plávajúce laminátové. Okenné otvory sú vyplnené drevenými strešnými oknami zn. VELUX. Vykurovanie je riešené elektrickými konvektormi, potrubné rozvody pre prípadné ústredné kúrenie sú v celom podkroví natiahnuté ale nepoužívané. V tesnej blízkosti budovy je prenosná mraziareň určená pre skladovanie biologického odpadu a prístrešok s tromi unimobunkami používanými ako príručné sklady. Pozemky sú definované ako zastavané plochy a nádvoria, nachádzajúce sa v zastavanom území obce. Areál je oplotený, v čelnej vstupnej časti sú vráta pre vstup osôb a celokovové 3-sekčné vráta s pletivovou výplňou pre vstup nákladných vozidiel a kamiónov. Vonkajšie úpravy – prípojka vody (podzemná prípojka vody z verejnej siete k areálu), spevnená plocha asfaltová pre parkovanie a otáčanie vozidiel, prípojka elektriky (vlastná trafostanica a transformátor VN - 22kV). Poloha výrobne, vzdialenosti a hviezdicové distribučné možnosti:- Od medzináro
Prevadzkovy poriadok a HACCP system
Vypracujem sanitacno -prevadzkovy poriadok a HACCP system pre gastronomicke prevadzky