inzercia, predaj, predám, bazár

Vyprosťovací žeriav AV 15 plagáty, schémy

Kategória: Veterány

Predám výučbové staré plagáty Vyprosťovacieho žeriavu AV 15 o rozmeroch cca 120 x 85 cm. Spracovalo Dokumentačné oddelenie odboru konštrukcie ZŤS, n. p., Košice, vytlačilo VKÚ Harmanec v r. 1987 a používali sa na výučbu vojakov. Jedná sa o veľmi vzácne plagáty ktoré sú veľmi staré, no v dobrom stave, vhodné do rámov a zavesenie do dielne. Jeden plagát natrhnutý cca 10 cm. Cena spolu 8 ks je 40€.
Vyprosťovací žeriav AV 15 plagáty, schémy
Podobné inzeráty
Tatra 813, plagáty, schémy
Predám výučbové staré plagáty Tatra 813 o rozmeroch cca 120 x 85 cm. Plagáty spracovalo TATRA n.p. Kopřivnive, vydalo MNO a používali sa na výučbu vojakov. Plagáty sú staré, no vo veľmi dobrom stave, vhodné do rámov a zavesenie do dielne. Cena spolu 21 ks je 45€, jednotlivo 4€ ks.
Tatra 815 plagáty, schémy
Predám výučbové staré plagáty Tatra 815 o rozmeroch cca 100 x 65 cm. Plagáty sú staré, no vo veľmi dobrom stave, vhodné do rámov a zavesenie do dielne. Používali sa na výučbu vojakov. Cena spolu 34 ks je 68,-€, jednotlivo 4,-€ ks.
Tatra 815, plagáty, schémy
Predám výučbové staré plagáty Tatra 815 o rozmeroch cca 100 x 65 cm. Plagáty sú staré, no vo veľmi dobrom stave, vhodné do rámov a zavesenie do dielne. Používali sa na výučbu vojakov. Cena spolu 34 ks je 45,-€, jednotlivo 4,-€ ks.
Predám vyprostovací tank VT-55A a ponton GSP-55
Vozidlá dlho stali, ale pred zakonzervovanim boli pojazdne. preto to bude treba spojazdnit čo je 2-3 hodinová atrakcia . Cena je 32000€/kus . Vyprošťovací tank VT-55A je speciální obrněné pásové vozidlo postavené na podvozku tanku T-55A. Je určen zejména k vlečení havarované nebo poškozené techniky v různých terénních podmínkách, k vyprošťování techniky při různých stupních uváznutí o potřebné tažné síle do 75 MPa. Pomocí zabudovaného jeřábu je možno zvedat břemena do hmotnosti 1,5 tuny. Další využití VT-55A je při dopravě náhradních dílů do hmotnosti 3 tuny k poškozené technice. Vozidlo se člení na řidičský, velitelský, navijákový, motorový a převodový prostor. Je vybaveno zařízením na ochranu osádky před účinky ZHN. Osádku tvoří velitel, řidič-mechanik a vazač. Základní technické údaje Hmotnost: 35 000 kg Maximální rychlost: 35 km/h Maximální vlečná rychlost: 6 až 18 km/h Jízdní dosah: 100 až 270 km Maximální úhel stoupání: 17° (při vlečení středního tanku) Objem palivových nádrží: 840 litrů NM-35 Pásové samohybné súlodie GSP-55 GSP-55 (ГСП – Guseničnyj samochodnyj parom) poznáme z obdobia ČSĽA pod názvom Pásové samohybné súlodie GSP-55. Je to špeciálny samohybný pásový prepravný prostriedok ženijného vojska, určený na zriaďovanie prievozových prepravísk vodných prekážkach s maximálnou rýchlosťou prúdu vody do 2 m za sekundu. PSS je schopné prepravovať cez vodné plochy tanky, tankové aplikácie a techniku na pásových, prípadne i kolesových podvozkoch. Pásové samohybné súlodie GSP-55 pozostáva z dvoch samohybných polosúlodí – pravého a ľavého. Každé z nich sa skladá z obojživelného podvozka (nosiča), vyklápacieho (odklápacieho) pontónu a dvojice vyklápacích koľajových rámp nožnicového typu. Obe polosúlodia sú úplne samostatné, vybavené šesťvalcovým vznetovým motorom 8D6 s maximálnym výkonom 176 kW s priamym vstrekovaním paliva a kvapalinovým chladením.Presun po súši umožňuje pásové hnacie ústrojenstvo. Maximálna rýchlosť vozidla na komunikáciách je 40 km/h a v teréne 18 km/h. Jazdný dosah vozidla je 200 – 300 km. Na dlhšiu vzdialenosť sa PSS dopravujú na podvalníkoch alebo po železnici. Plavbu na vode zabezpečuje v každom polosúlodí dvojica vrtúľ s možnosťou reverzu chodu. To umožňuje veľmi dobré manévrovanie na vode, vrátane otáčania na mieste. Maximálna rýchlosť plavby polosúlodia je 8 km/h. Pásové súlodie GSP-55 sa do pohotovostnej polohy zostavuje na vode. Osádku súlodia tvorí 6 osôb, t. j. dve trojčlenné osádky polosúlodí.
Elektrické schémy
Predám príručku Elektrické schémy a zariadenia u nás používaných motorových vozidiel z roku 1959. Obsahuje vyše 200 schém ako napríklad: Aero, Praga, Škoda, Fiat, Tatra, Ifa, Moskvič a mnoho ďalších, viď obsah. Kniha je v dobrom stave, bez poškodenia.
Plagáty VW 3ks
Predám plagáty VW na foto. Vhodné pre fanúšika značky - na výzdobu garáže a pod.... Sem tam na niektorých nejaký kus natrhnutý/pokrčený kraj ale nič vážne. Mám: 1-VW POLO A0 (2ks) - 15€/ks 2-VW BORA MANAGER A1 - 10€ Cena spolu za všetky naraz(3ks) 25€. Kontaktovať prosím na mail - maxxgeko@ (tel. č. je nefunkčné)prípadne nechajte kontakt a ozvem sa. Občas viem zabezpečiť odvoz na rôzne miesta - LV,ZH,ZV,LC,RS,RV,KE..treba sa spýtať, prípadne pošlem na dobierku