inzercia, predaj, predám, bazár

Výrobca oceľových a hliníkových hál na mieru

Kategória: Ostatné

FIRMA ""HALER"" PONÚKA OCELOVÉ A HLINÍKOVÉ KONŠTRUKCIE HALÍ NA MIERU

Na objednávku vyrábame oceľové konštrukcie pre sklady, výrobné haly, stanové haly a eventové haly.

Ponúkame kvalitné oceľové a hliníkové haly na mieru, povrchovo upravené sendvičovými panelmi PUR/PIR, trapézovými plechmi alebo PVC plachtami.

V prípade ocenenia haly nás prosím kontaktujte telefonicky alebo e-mailom, vytvoríme Vám individuálnu cenovú ponuku.

Ponúkame konštrukcie so širokým spektrom použitia. Garantujeme životnosť, bezpečnosť, skúsenosti a rýchlosť montáže hál. Spĺňame všetky normy. Vlastníme certifikáty na výrobu oceľových a hliníkových prvkov a certifikát zváračskej kvalifikácie pre triedu EXC2 podľa normy 1090-2.

Vyrábané haly sú v triede EXC2 - do tejto triedy prevedenia patria konštrukčné prvky alebo nosné konštrukcie zaťažené prevažne trvalým a nie prevažne trvalým (dynamickým) zaťažením, vyrobené z ocele do pevnostnej triedy S700. Všetky vyššie uvedené požiadavky ako aj európske normy podliehajú nepretržitej kontrole kvality (Factory Production Control), vďaka ktorej je každá konštrukcia pevná a bude slúžiť našim zákazníkom dlhé roky.

Oceľ pokrytá galvanizovaným povlakom, vďaka čomu časom nekoroduje a neoslabuje sa jej pevnosť.

montovana hala, hala na mieru, ocelová konstrukcia, hala na kluc, ocelova hala, ocelove konstrukcie
Výrobca oceľových a hliníkových hál na mieru
Podobné inzeráty
PRIEMYSELNÝ AREÁL, KOŠICE ŠACA, KU ŽELEZIARNE
Ponúkame na predaj priemyselný areál, ktorý sa nachádza v mestskej časti Košice – Šaca, v blízkosti US Steelu,  katastrálne územie Železiarne.       Areál sa rozkladá na rovnom pozemku o celkovej výmere 60 381m2. Pozemky v areáli sú evidované ako zastavané plochy a nádvoria. Nachádza sa tu päť hál, sklad a prevádzková budova. Do areálu existujú dva vstupy z prístupovej asfaltovej komunikácie Šaca Veľká Ida.             Prístupové cesty k halám, skladu, prevádzkovej budove a v ostatnom areáli sú betónové, panelové. Areál je napojený na odber elektrickej energie a vodu. Plynovú prípojku je možné zriadiť. Dve haly sú odkanalizované do žumpy.      V minulosti bolo vydané stavebné povolenie na realizáciu hospodárskeho dvora, existujú podklady, ktoré sú k nahliadnutiu, v ktorých bolo riešené plánované odkanalizovanie do ČOV a následne do recipientu aj odkiaľ bol plánovaný odber plynu a pitnej vody podobne.       V súčasnosti je areál v prevádzke a je z časti prenajímaný. Sídli tu firma so zameraním na ťažké strojárenstvo.  Voľný nezastavaný priestor je približne 40 000m2.        V areáli sa nachádzajú tieto stavby: päť hál rozmeroch: Hala A                                         15 x 45m s výškou 5m             výmera 675m2        Hala B                                         15 x 45m s výškou 5m             výmera 675m2 Hala C                                         15 x 45m s výškou 5m             výmera 675m2 Hala D                                        15 x 45m s výškou 5m             výmera 675m2 Hala E                                         15 x 45m s výškou 5m             výmera 675m2 Výmera hál spolu:                                                                                       3 375m2 Sklad:                                         21 x 13m s výškou 5m             výmera 273m2  prevádzková budova:                 31 x 13m prízemná                  výmera 403m2 Haly sú oceľovej konštrukcie, nosníky sú z oceľové zvárané , obvodové opláštenia sú z vlnitého oceľového plechu bez zateplenia, strechy sú z oceľových pozinkovaných vlnitých plechov, vstupy do hál sú zabezpečené oceľovými vrátami pre nákladné automobily, podlahy sú betónové. Haly sú napojené na samostatný odber elektrickej energie.  Sklad je oceľovej konštrukcie podobnej ako haly.                        Prevádzková budova je prízemná, murovaná v ktorej sú kancelárske a sociálne priestory. Využitie areálu je možné na priemyselnú výrobu a skladovanie, špedíciu, parkovanie nákladných vozidiel, stavebných strojov a nadrozmerných stavebných zariadení. Areál je v bezprostrednej blízkosti oceliarní US Steel a.s., vzdialený 12,8km od letiska Košice, 13km od OC Optima Košice, 14,5km od napájača rýchlostnej komunikácie R4 Košice Milhosť, smer Maďarská republika. Napojenie na plánovaný úsek R2 Moldava nad Bodvou – Košice, Šaca bude vo vzd
Wifi infračervené ohrievače od 1500 do 5000W - dial. ovladač
Infražiariče sú dnes popri iných typoch ohrevu veľmi obľúbené. Využívajú sa ako v interiéri, tak aj v exteriéri. Môžu vyzerať veľmi štýlovo a poskytujú okamžitý pocit tepla. Ich výhodou je, že vedia bez väčších problémov vyhriať aj väčšiu miestnosť. Najčastejšie sa používajú na vykurovanie priemyselných hál, skladových hál, logistických hál, vonkajších terás, záhradných domčekov, posilňovní, domácností a iných. Dokonca ich však môžete nájsť v kostoloch či športových halách. Aké sú hlavné výhody týchto infražiaričov? Fungujú hneď po zapnutí a sú účinné pri vykurovaní či prikurovaní v súkromných i komerčných priestoroch. Vykurovanie hál môžete uskutočňovať v prítomnosti osôb bez nutnosti predohrevu. Tiež regulácia je vďaka týmto vlastnostiam veľmi jednoduchá a závisí len na požiadavkách pre daný priestor (zapnuté/vypnuté, pohybový snímač, časovač, termostat a pod.). MODELY: Wifi infračervený ohrievač ZFS-15K 1500 W čierny - diaľkový ovládač - CENA - 260 EUR s DPH Wifi infračervený ohrievač ZFS-20K 2000 W biely - diaľkový ovládač- CENA - €290 s DPH infračervený ohrievač 13B 2400 W čierny- diaľkový ovládač- CENA- €290 s DPH Wifi infračervený ohrievač ZFS-22K 2200 W čierny - diaľkový ovládač- CENA €290 s DPH WIFI infračervený ohrievač 13W 2400 W čierny- diaľkový ovládač- CENA- €295 s DPH Wifi infračervený ohrievač ZFS-30K 3000 W biely - diaľkový ovládač - CENA- €315 s DPH Wifi infračervený ohrievač ZFS-32K 3200 W čierny - diaľkový ovládač- CENA €315 s DPH infračervený ohrievač FS 4000 W čierny- CENA- €320 s DPH infračervený ohrievač FS 5000 W čierny- CENA- €359 s DPH Skladom v Prešove V pripade viac info : Možný odpočet DPH Záruka 24 mesiacov Pozri všetky naše inzeráty
Montážny pracovník oceľových konštrukcií
Prijmeme pracovníkov na TPP na montáž oceľových konštrukcií. Náplň práce: • miesto výkonu práce - Nemecko • montáž oceľových konštrukcií, mechanické práce, skladanie a montáž konštrukcií, práca so železom, skrutkovanie, opláštenie • práca vo výškach (do 10m) na lešení, aj so zdvíhacou plošinou • mzda 17€ - 18€ v čistom / podľa praxe a znalosti jazyka • pracovná doba: PONDELOK - SOBOTA • PODMIENKA –znalosť nemeckého jazyka na úrovni bežnej komunikácie Skúsenosti s akoukoľvek prácou vo výškach sú vítané. Dôležitá je manuálna zručnosť, samostatnosť, precíznosť, ochota cestovať a aktívny prístup k práci. Ponúkané výhody: • zabezpečujeme firemné vozidlo • zabezpečené ubytovanie • turnusová práca • možnosť záloh po odpracovanom týždni • pravidelné výplaty • nástup ihneď Ak si manuálne zručný, nebojíš sa výšok a rád sa učíš nové veci tak táto ponuka je práve pre Teba. Ak ťa ponuka zaujala zašli nám svoj ŽIVOTOPIS na e-mail: praca@ Pre bližšie informácie kontaktuj tel. číslo:
Montážny pracovník oceľových konštrukcií
Prijmeme pracovníkov na TPP na montáž oceľových konštrukcií. Náplň práce: • miesto výkonu práce - Nemecko • montáž oceľových konštrukcií, mechanické práce, skladanie a montáž konštrukcií, práca so železom, skrutkovanie, opláštenie • práca vo výškach (do 10m) na lešení, aj so zdvíhacou plošinou • mzda 17€ - 18€ v čistom / podľa praxe a znalosti jazyka • mzda sa navyšuje po skúšobnej dobe (mesiac) na 18 - 22€ • pracovná doba: PONDELOK - SOBOTA • PODMIENKA –znalosť nemeckého jazyka na úrovni bežnej komunikácie Skúsenosti s akoukoľvek prácou vo výškach sú vítané. Dôležitá je manuálna zručnosť, samostatnosť, precíznosť, ochota cestovať a aktívny prístup k práci. Ponúkané výhody: • zabezpečujeme firemné vozidlo • zabezpečené ubytovanie • turnusová práca • možnosť záloh po odpracovanom týždni • pravidelné výplaty • nástup ihneď Ak si manuálne zručný, nebojíš sa výšok a rád sa učíš nové veci tak táto ponuka je práve pre Teba. Ak ťa ponuka zaujala zašli nám svoj ŽIVOTOPIS na e-mail: praca@ Pre bližšie informácie kontaktuj tel. číslo:
Mobilne pieskovanie,tryskanie,čistenie,práškovanie,maľovanie
Ponúkame mobilné pieskovanie, tryskanie a čistenie so špeciálnym tlakovým prístrojom, suchým aj mokrým procesom. Zároveň ponúkame renováciu starých náterov a aj práškovanie nami opieskovaných dielov (veterány, disky atď). Abrazívom je struska alebo soda bicarbona, ktorá nepoškodzuje znečistený material. Odstraňujeme poškodené omietky po požiaroch.Možnosť tryskania kovových aj nekovových dielov. Ponúkame aj tryskanie fasád, chalúp, plotov, zámkovej dlažby, oporných múrov, oceľových konštrukcii, betónu, tehiel, starých náterov, plechových a hliníkových diskov, karosérii vozidiel, veteránov ako aj strojov, hliníkových profilov, blokov motorov a starožitnosti. Odstraňujeme žuvačky z chodníkov a dlažieb, maľby a nálepky zo skiel ako aj iné znečistenia po stavebných úpravách. Služby poskytujeme na celom Slovensku. Viac info na t.č. alebo email.: sb.bestan@
Ponuka prace - montáž hliníkových stanov nástup možný 14.5
Ponuka práce - Montáž hliníkových stanov v Belgicku Nemecku francúzsku Nástup možný 14.5 Dlhodobá spolupráca Mzda 140€ / deň Práca 5-6 dni v týždni 8-10hodin denne Chodi sa na turnusy 2-4 týždne Pracuje sa na živnosť Možnosť záloh Jazyk nieje potrebný ale je výhodou Prax nieje potrebná zaucime Montáž, demontaž hliníkových konštrukci / stanov Ak máte akékoľvek otázky napíšte mi správu / práca, práca v zahraničí, montáž stanov, stan stany Nemecko Slovensko belgicko Rakúsko Francúzsko svajciarsko Pomocník , pomocnik , brigáda NEMECKO, BELGICKO, FRANCÚZSKO, HOLANDSKO, LUXEMBURSKO, SVAJČIARSKO.