inzercia, predaj, predám, bazár

Výrobné a skladové priestory v Golianove na prenájom

Kategória: Ostatné

Exkluzívne iba u nás! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na prenájom nehnuteľnosť v obci Golianovo, v samostatnom areáli poľnohospodárskeho družstva mimo lokality určenej na bývanie. Predmetom prenájmu je prízemný, samostatne stojaci murovaný objekt umiestnený na rovinatom pozemku. Budova je dvojloďová stavba postavená v roku 1988, podlaha je betónová, okná a stropy drevené, nosné konštrukcie a azbestocementová strešná krytina sú bez známok poškodenia. V oboch lodiach je pod úrovňou podlahy železobetónová zberná kanalizačná šachta. Rozmery celého objektu sú 18 m x 78 m pri výške 3,50 m.
Výhodou ponuky je možnosť variabilnej výmery od cca 400 m2 po takmer 1600 m2 v interiéri a tiež realizácia stavebných úprav podľa vlastných potrieb. Nehnuteľnosť umožňuje rôznorodé využitie – môže slúžiť ako výrobná prevádzka, skladové priestory, servis, dielňa, logistické centrum, alebo sa dá obnoviť jej pôvodné využitie v oblasti živočíšnej výroby.

Nehnuteľnosť je napojená na elektrickú energiu, avšak všetky vnútorné rozvody elektroinštalácií a súvisiace zariadenia sú demontované. K dispozícií je súhlas distribučnej spoločnosti a vyjadrenie k možnostiam pripojenia, ktoré predpokladá vyšší odber elektrickej energie aj pre potreby výrobnej prevádzky. Ostatné siete sú v dosahu. Možnosť navŕtať vlastnú studňu.

Objekt sa nachádza na úplnom okraji obce Golianovo, výhodou je tiež prístup po minimálne frekventovanej asfaltovej komunikácií do uzatvoreného a stráženého areálu. Budova je prístupná aj pre nákladné motorové vozidlá. V jej okolí je dostatočný manipulačný priestor, po spevnení plôch sa dá využívať aj ako parkovisko. Jeden zo vstupov do budovy v minulosti slúžil ako nákladná rampa pre kontajnerové vozidlá. Obec leží 12 km juhovýchodne od centra Nitry, najbližší privádzač na rýchlostnú cestu R1 (Nitra-východ) je vzdialený cca 6,5 km.

Cena prenájmu, ako aj súhlas či realizácia stavebných úprav môžu byť predmetom jednania s majiteľom. Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky kontaktujte makléra - Mgr. Peter Frančík .
Výrobné a skladové priestory v Golianove na prenájom
Podobné inzeráty
Na predaj Púchov Záriečie priemyselný areál
Reality Holding + Vám ponúka Na predaj priemyselný areál Púchov. Je vhodný na výrobnú a obchodnú činnosť, skladové priestory. Celková výmera pozemku 4000m2. Plocha úžitková (výrobné, skladové, kancelárske priestory) 1900m2. Objekt je murovaný (tehla, YPOR). Ústredné kúrenie z vlastnej kotolne, 2x kotol na tuhé palivo. Rozvody teplej a studenej vody. Elektroinštalácia 220/380 V. Kanalizácia – septik, výpalková jama. Nákladný výťah, nakladacia rampa, mostová váha. Objekt má 1 podzemné podlažie, 3 nadzemné podlažia. V podzemnom podlaží sa nachádza kotolňa a skladové priestory. Prízemie tvoria hlavne výrobné priestory. Na 1. poschodí sú výrobné priestory, skladové priestory, jedáleň, spoločenská miestnosť, sociálne zariadenia, šatne, kancelárie. 2. poschodie je otvorené, bez priečok. Súčasťou areálu je aj rodinný dom. Prízemie sa momentálne využíva, ako skladové priestory, na 1. poschodí je 6 kancelárií, kuchyňa, sociálne zariadenia, na 2. poschodí (podkrovie) sú 3 izby, kuchyňa, kúpeľňa, WC, sprchový kút, šatník a menšie vstavané miestnosti. Podrobnejšie informácie priamo pri obhliadke nehnuteľností. Znalecký posudok je stanovený na 540 000,-€. Cena dohodou. Kúpou tejto nehnuteľnosti získate poukaz na Kanárske ostrovy! Ev. číslo: 119903 Kontakt maklér: , kontakt pobočka: . Ďalšie ponuky nájdete na .
Prenájom podnikateľské,výrobné, skladové, obchodné, kancelár
Ponúkame Vám na prenájom podnikateľské priestory v obci Pata na Dlhej ul. Plocha: úžitková cca 300m2 vrátane pivničných priestorov(objekt je podpivničený z 2/3 nadzemných priestorov). Objekt sa dá využiť ako: podnikateľské priestory, skladové priestory, výrobné priestory, obchodné priestory, kancelárske priestory, skladovacie priestory ... Objekt sa nachádza v blízkosti rýchlostnej komunikácie R1 z Trnavy do Nitry. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: tehlová. Ostatné vybavenie: klimatizácia. Zabezpečenie alarmom. Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka, kanalizácia. Cena dohodou €/mesiac + energie (ktoré sú účtovaná samostatný meračom) Pozrite si aj virtuálnu prehliadku v 3D (v 360° uhle) Sme prvá a jediná realitná kancelária v Seredi, ktorá propaguje nehnuteľnosti v 360° uhle Pozrite si našu stránku , alebo nájdite inzerát na pod našou realitnou kanceláriou WINGSreality Bližšie informácie Vám poskytneme na kontaktoch: Jonáš Irsák irsak@ Zabezpečujeme právne poradenstvo, vyhotovenie kúpno-predajných zmlúv, autorizované zmluvy - a to všetko v jednej budove. V cene našej služby je uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností, vyhotovenie zmlúv právnikom. Pomôžeme Vám s financovaním Vami vybratej nehnuteľnosti. Sprostredkujeme Vám najvýhodnejšiu hypotéku ktorú si môžete vybrať z niekoľkých ponúk zo všetkých bánk na Slovensku. Realitná kancelária WINGSreality je členom REALITNEJ ÚNIE SLOVENSKEJ REPUBLIKY
Priemyselný areál v Strážskom
Ponúkame na predaj priemyselný areál, nachádzajúci sa na severovýchode Slovenska v meste Strážske. - nachádza sa na Čemernianskej ulici č. 784 a pri Mierovej ulici (cesta I. tr. Č.18) - v priemyselnom areáli v minulosti pôsobila zlievareň hliníka LLEMI SLOVAKIA - výborná dopravná dostupnosť (cestná komunikácia,  železnica-v  bezprostrednej blízkosti) - celková rozloha areálu  47311m2 (stavby: 13719m2, nezastavané plochy: 33592m2) - areál je oplotený, veľmi dobrý prístup, nachádza sa hneď pri hlavnej ceste smerom na Prešov, bezproblémové parkovanie - areál poskytuje optimálne možnosti rozvoja v priemyselnej oblasti a skladových priestorov, zároveň aj ďalšie možnosti investičných aktivít budúceho investora - prehľad jednotlivých vzdialeností: Strážske – Humenné 10km, Strážske – Vranov nad Topľ. 14km, Strážske – Michalovce 16km, Strážske - Prešov 60km,  297km, Humenné-Bratislava 496km, Humenné-Brno 495km, Humenné-Praha 700km VÝHODY AREÁLU: - v bezprostrednej blízkosti areálu sa nachádza železničná stanica, areál sa nachádza v blízkosti dopravných uzlov v rámci SR - objekt je vhodný na priemyselnú výrobu alebo skladové a logistické priestory - perfektná, vybudovaná cestná infraštruktúra - dostatok manipulačného priestoru pre nákladnú dopravu - v regióne je dostatok pracovnej sily - región poskytuje možnosť využitia cezhraničnej spolupráce ĎALŠIE MOŽNOSTI VYUŽITIA: - priemyselná výroba - skladové a logistické priestory - administratívne priestory, kancelárie STAVBY: 1./ ADMINISTRATÍVNA  budova – zóna A (celkovo 2570m2): - administratívna budova s množstvom kancelárií a spoločných priestorov (1666m2) - skladové priestory (859m2) - súčasťou zóny je aj trafostanica T1 (45m2) 2./ VÝROBNÉ HALY  - zóna C (celkovo 8464m2): - spojovacia hala: parc.č. 1959/69,  výmera 408m2 - dielne: parc.č. 1963,  výmera 2116m2 - sklad: parc.č. 1959/33, výmera: 588m2 - obrábacia hala: parc.č. 1959/67, výmera: 2085m2 - zlieváreň: parc.č. 1959/68, výmera 507m2 - jedáleň, autodielne: parc.č. 1960, výmera 2465 - sklad: parc.č. 1962, výmera 295 Výrobné haly sú murované s dostatočnou výškou a šírkou na výrobné účely alebo skladovanie Elektrická energia, voda, plyn (momentálne odpojené, dá sa pripojiť) CENA: dohoda tel. ,
Vyrobná hala na prenájom
Ponúkame na prenájom výrobnú halu v Žiari nad Hronom, ktorá sa nachádza na ulici SNP s výbornou dostupnosťou a samostatnou prístupovou cestou o celkovej výmere 160 m2. Hala je umiestnená v uzavretom areály.   LOKALITA: Výrobné a administratívne priestory sa nachádzajú v priemyselnej lokalite v okrajovej časti mesta Žiar nad Hronom. Lokalita ponúka výhodnú polohu s napojením na R1 a R2, ktorá je dôležitá pre dostupnosť zo všetkých regiónov Slovenska. OBJEKT: Výrobná hala tvaru L je oceľovej konštrukcie s výplňovým murivom. Šírka objektu je 8m, dĺžka 16m a odskok 4x8,5m  svetlá výška haly je 3,26m. Okná s izolačným dvojsklom a panlux, pancierová betónová podlaha, sedlová strecha Ranila. Do haly je vstupná brana s rozmermi 3x3m   Elektrická energia v objekte: 220V, 380V Hala je samostatne vykurova Možnosť využitia aj kamiónovej dopravy. Možnosť využitia WC v administratívnej budove.   V areály sa nachádza viacero výrobných budov s možnosťou rozšírenia prenájmu ako aj prenájom kancelárskych, alebo obchodných priestorov. V areály je možné si prenajať spevnenú parkovaciu plochu, momentálne voľných 3000m2.   CENA na m2 Cena za kancelárske priestory: 5,5 Eur/m2 Cena za výrobné priestory: 3,6 Eur/m2 Cena za vonkajšie plochy: 1,40 Eur/m2  Ceny sú uvedené bez energií. Varianty možnosti prenájmu v závislosti od dohody. Hala je možná na prenájom IHNEĎ. prenajom, hala, vyrobne priestory, parkovanie, parkovacie miesto, areal, predam halu, na predaj, na prenajom, administrativne priestory, vyrobna hala, pri dialnici
Výrobné a skladové priestory v Golianove na prenájom
Exkluzívne iba u nás! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na prenájom nehnuteľnosť v obci Golianovo, v samostatnom areáli poľnohospodárskeho družstva mimo lokality určenej na bývanie. Predmetom prenájmu je prízemný, samostatne stojaci murovaný objekt umiestnený na rovinatom pozemku. Budova je dvojloďová stavba postavená v roku 1988, podlaha je betónová, okná a stropy drevené, nosné konštrukcie a azbestocementová strešná krytina sú bez známok poškodenia. V oboch lodiach je pod úrovňou podlahy železobetónová zberná kanalizačná šachta. Rozmery celého objektu sú 18 m x 78 m pri výške 3,50 m. Výhodou ponuky je možnosť variabilnej výmery od cca 400 m2 po takmer 1600 m2 v interiéri a tiež realizácia stavebných úprav podľa vlastných potrieb. Nehnuteľnosť umožňuje rôznorodé využitie – môže slúžiť ako výrobná prevádzka, skladové priestory, servis, dielňa, logistické centrum, alebo sa dá obnoviť jej pôvodné využitie v oblasti živočíšnej výroby. Nehnuteľnosť je napojená na elektrickú energiu, avšak všetky vnútorné rozvody elektroinštalácií a súvisiace zariadenia sú demontované. K dispozícií je súhlas distribučnej spoločnosti a vyjadrenie k možnostiam pripojenia, ktoré predpokladá vyšší odber elektrickej energie aj pre potreby výrobnej prevádzky. Ostatné siete sú v dosahu. Možnosť navŕtať vlastnú studňu. Objekt sa nachádza na úplnom okraji obce Golianovo, výhodou je tiež prístup po minimálne frekventovanej asfaltovej komunikácií do uzatvoreného a stráženého areálu. Budova je prístupná aj pre nákladné motorové vozidlá. V jej okolí je dostatočný manipulačný priestor, po spevnení plôch sa dá využívať aj ako parkovisko. Jeden zo vstupov do budovy v minulosti slúžil ako nákladná rampa pre kontajnerové vozidlá. Obec leží 12 km juhovýchodne od centra Nitry, najbližší privádzač na rýchlostnú cestu R1 (Nitra-východ) je vzdialený cca 6,5 km. Cena prenájmu, ako aj súhlas či realizácia stavebných úprav môžu byť predmetom jednania s majiteľom.
Ponúkame na prenájom výrobné priestory - Nové Zámky
Ponúkame na prenájom výrobné a skladové priestory s celkovou rozlohou až 700 m2 neďaleko centra v Nových Zámkoch. K dispozícii sú aj menšie výrobné a skladové priestory. Cena prenájmu je 4,50 euro bez DPH + elektr. Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí: 1 x RK, 6 x kaucia, 1 x nájomné - všetko vo výške jednomesačného nájmu. K týmto priestorom prislúchajú priestory na vytvorenie kancelárii. Cena kancelárii je 5 euro/m2 bez DPH. V areáli dielne sa nachádza uzamykateľný priestor merného strediska cca 50 m2 s 3D meracím systémom. Tel.kontakt: Obytná plocha: 700m² Celková rozloha: 700m² Úžitková plocha: 700m² Vlastníctvo: osobné Odvoz odpadu: áno - separovaný Voda: verejný vodovod El. napätie: 230/400V Zateplený objekt: nie Prístupová cesta: asfaltová cesta