inzercia, predaj, predám, bazár

Vyrobnik na sodu (sifon)

Kategória: Ostatné

Predam vyrobnik na sodu (sifon). Bratislava
Vyrobnik na sodu (sifon)
Podobné inzeráty
Predám sifón na sodu
Predám sifón na sódu, termosku na zmrzlinu ako aj sifón na šľahačku všetko je plne funkčné sú to retro veci, cena za kus je 15 euro +poštovné.
Sifonka flasa na sodu
Ponukam peknu, kompletnu, neposkodenu, ked sa prehodi nove tesnenie, aj plne funkcnu dobovu flasu na sodu Osobny odber Puste Ulany alebo posta V pripade zaujmu piste prosim email (sifon, soda stream)
Sifón do kúpeľne
Predám úplne nový sifón do kúpeľne. Sifón môžete nastaviť v rozsahu 60 - 165 mm. Výška vodného uzáveru je 75 mm. Maximálna dĺžka tohto umývadlového sifónu je 330 mm. Hansgrohe Flowstar S esteticky doplní vaše umývadlo a kúpeľňu vyladí k dokonalosti. Súčasťou balenia je zásuvná rúrka s dĺžkou 140 mm, nástenná rúrka a rozeta s priemerom 72 mm. Designový sifón Flowstar S povrch: chróm rozsah nastavenia 60 - 165 mm vzdialenosť od steny 330 mm výška vodného uzáveru: 75 mm pripojovací rozmer prítoku: G 1¼ pripojovací rozmer odtoku DN32 súčasťou dodávky: zásuvná rúrka 140 mm, nástenná rúrka, rozeta ⌀ 72 mm
Vypúšťací ventil, sifon,hadičky k vod. batériám
Mám na predaj čisto nové: Flexi dopojenie 270 – 630, plast 4,0 € viac kusov Automatická vanová výpusť + vanový sifon 50, chrom 11,0 € viac kusov Sifón vaňový 50 bez ventilu, plast 480,P 3,0 € viac kusov Sifón práčkový podomietkový, chróm 460,0 3,0 € viac kusov Podlahová vpust boční 50 nerez 450,0 8,0 € viac kusov Vypúšťací ventil jednotlačítko plast 495,P 13,0 € viac kusov Nerezové opletené hadičky - rôzne rozmery - cena od 1,4€ za ks. Mám viac druhov sifónov.
SANDRIK - SÚDOK NA SÓDU- Dolné Hámre
Ponúkam na predaj, 4 l súdok na sódu, v izolačnom polystyrénovom obale, ktorý sa kedysi vyrábal v závode Sandrik Dolné Hámre v limitovanej edícii pred cca 52 rokmi. Tak trochu aj rarita pre zberateľa, ale aj na používanie. Nálezový stav, ale zjavne nepoužívaný, na štandardnú veľkosť bombičiek! Mám aj zopár náhradných dielov! Cena: 35 e Platba prevodom na účet + poštovné, alebo osobne Ilava. Kuk ostatné ponuky
Ventil na Pet fľaše na sódu
Predám vrchy na Pet fľaše na sódu, nové. 2€/kus