inzercia, predaj, predám, bazár

Výrobník sódy AQUADREAM

Kategória: Ostatné drobné

Predám málo používaný, plne funkčný výrobník sódy.
Súčasťou balenia nie je bombička CO2. Možnosť samostatného dokúpenia - ponúkam bombičky CO2 - 2ks (1ks - 15 eur).

Info bombička:
Výrobník sódy AQUADREAM
Podobné inzeráty
Výrobník ľadu vzduchom chladený
Ponukam na predaj výrobník ľadu.KHSDE34 výrobník ľadu - moderný vzhľad, nerezové prevedenie, zvislé čerpadlo, zabudovaný čistiaci systém, úspora energie a vody, kompaktné rozmery, dvojitý odmrazovací systém, umývateľný filter vzduchu. Výkon vzduchom chladenej verzie: 32 kg/24h, VLASTNOSTI PRODUKTU: Vonkajšie rozmery (šxhxv): 377 x 555 x 639 mm Napätie: 230 V/ 50 Hz Výkon výroby ľadu: 28-32 kg/24h Kapacita na skladovanie ľadu: 12 kg Hmotnosť: 40 kg
Predám malý domáci výrobník cukrovej vaty ORAVA CM 550
Predám asi 3 ročný výrobník cukrovej vaty už sa dlhšiu dobu nepoužíval. Skvelý výrobník cukrovej vaty Orava CM -550 je výborný doplnok do kuchyne. Vďaka nemu sa stane vaša oslava výnimočnou a vaše deti si ho zamilujú. Stroj na výrobu cukrovej vaty, skvelý doplnok vašich osláv, sviatočných príležitostí a party, deti neodolajú sladkému pokušeniu, jednoduchá obsluha a čistenie, výroba lacnej, ale kvalitnej cukrovej vaty. Pôvodná cena bola 49 euro Osobný odber v Nitre.
SodaStream Spirit
Predám úplne nový SodaStrem biely, nepoužívaný. Darček kúpený duplicitne. V balení je výrobník sódy, bombička s potravinárskym plynom CO2 až na 80 litrov perlivej vody a tlakoodolná nápojová fľaša z plastu bez BPA. Len osobný odber.
SodaStream
Predám nový SodaStream, v balení je výrobník sódy, 3 fľaše, CO2 náplň a sirup. Osobný odber Nitra a Bratislava, prípadne dohodou.
Sodastream
Predám domáci výrobník sódy Sodastream. Málo používaný, nepoškodený. Súčasťou je 1 plná bombička a 1 fľaša na sódu.
Sodastream
Predám nový zabalený výrobnik sódy- sodastream s 3 sklenenými fľašami. Produkt sa predáva z dôvodu, že bol zakúpený dvakrát. Stav: nový (neotvorený) Farba: čierny Príslušenstvo: 3 sklenené fľaše Ako darček jedna príchuť k výrobníku Kontakt: email: 1ondruskovamarika@