inzercia, predaj, predám, bazár

Vysielač T8FB s prijímačom R8EF RadioLink 1RL0030

Kategória: Modelárstvo

8-kanálová RC súprava 2,4 GHz FHSS s krížovými ovládačmi, 2 prepínačmi, 2 otočnými ovládačmi, prepínačmi zmyslu výchyliek pre kanál 1-4. Prijímač R8EF. Po pripojení k PC alebo smartfónu (Android) umožňuje programovanie ako bežný počítačový vysielač.

Kompatibilné prijímače - netelemetrické, bežný dosah: R8EF, R8FM Mini


Balenie obsahuje:
Vysielač T8FB
8-kanálový prijímač R8EF
Kábel USB
Návod na obsluhu
Pozn.: Smartfón nie je súčasťou balenia.

Modulácia/Kódovanie 2,4GHz FHSS
Počet kanálov 8
Hmotnosť (vrátane 4x AA NiMH Tx aku) [g] 563
Napájanie (4x alkalické AA batérie) [V] 6
Napájanie (4x AA NiMH) [V] 4,8
Napájanie LiXX článkov 2 - 3

T8FB je osemkanálový vysielač pre rekreačných modelárov, ktorý môžete používať ako klasický "ručný" osemkanál s krížovými ovládačmi, dvoma prepínačmi a dvoma otočnými ovládačmi a prepínačmi zmyslu výchyliek pre kanály 1-4. Po pripojení k PC s obslužným programom alebo k aplikácii na smartfóne s Androidom sa premení na inteligentný počítačový vysielač umožňujúci nastavovanie základných funkcií, ako je veľkosť a zmysel výchyliek, mixov pre samokrídla a motýlikové chvostové plochy a má dokonca aj dva voľne programovateľné mixy. Vďaka tomu umožňuje ovládanie širokej škály modelov - motorových akrobatických modelov, vetroňov, multikoptér, áut a inej pozemnej techniky i lodí. Vyznačuje sa praktickou skrinkou dokonale padnúcou do ruky s klasickým, rokmi prevereným ergonomickým rozmiestnením ovládacích prvkov.
Vysielač T8FB s prijímačom R8EF     RadioLink 1RL0030
Podobné inzeráty
Predám vysielač Radiolink T8FB s prijímačom R8EF
Predám. 8-kanálová RC súprava 2,4 GHz FHSS s krížovými ovládačmi, 2 prepínačmi, 2 otočnými ovládačmi, prepínačmi zmyslu výchyliek pre kanál 1-4. Prijímač R8EF. Po pripojení k PC alebo smartfónu (Android) umožňuje programovanie ako bežný počítačový vysielač. Kompatibilné prijímače - netelemetrické, bežný dosah: R8EF, R8FM Mini Balenie obsahuje: Vysielač T8FB 8-kanálový prijímač R8EF Kábel USB Návod na obsluhu Pozn.: Smartfón nie je súčasťou balenia. Modulácia/Kódovanie 2,4GHz FHSS Počet kanálov 8 Hmotnosť (vrátane 4x AA NiMH Tx aku) [g] 563 Napájanie (4x alkalické AA batérie) [V] 6 Napájanie (4x AA NiMH) [V] 4,8 Napájanie LiXX článkov 2 - 3 T8FB je osemkanálový vysielač pre rekreačných modelárov, ktorý môžete používať ako klasický "ručný" osemkanál s krížovými ovládačmi, dvoma prepínačmi a dvoma otočnými ovládačmi a prepínačmi zmyslu výchyliek pre kanály 1-4. Po pripojení k PC s obslužným programom alebo k aplikácii na smartfóne s Androidom sa premení na inteligentný počítačový vysielač umožňujúci nastavovanie základných funkcií, ako je veľkosť a zmysel výchyliek, mixov pre samokrídla a motýlikové chvostové plochy a má dokonca aj dva voľne programovateľné mixy. Vďaka tomu umožňuje ovládanie širokej škály modelov - motorových akrobatických modelov, vetroňov, multikoptér, áut a inej pozemnej techniky i lodí. Vyznačuje sa praktickou skrinkou dokonale padnúcou do ruky s klasickým, rokmi prevereným ergonomickým rozmiestnením ovládacích prvkov.
RC súprava Radiolink AT10
Predám málo používaný vysielač Radiolink AT10 s 12 kanálovým prijímačom + 6 kanálovým prijímačom + telemetrický modul + napájací akumulator 3s 2200mA.Na display-i je ešte ochranná fólia.Mam aj krabicu.
fpv dron 6"
predam dron 6" rozmery 19x22 Riadaca doska SpeedyBee F4AIO pripojite sa mobilom bluetooth Radio primač Radiolink R9DS Video vysielač TBS Unifi Pro Race Kamera RunCam Eagle 2 PRO Esc Favourite Littlebee 30A Dshot Motory Xing 2306 2450kv Brushless Motor Okuliare Eachine Ev100 2x Bateria CNHL Black Series 1500mAh 4S 100C V drone sa na chádza aj zvukový signalizátor pri havári. Na ramenach su led diody. Kopa vrtul k dronu, rôzne anteny, kopa nahradních esc a ložisiek Dron trochu špinavý od trávy, plne funkčny Dôvod predaja nemám na to čas Pri tejto konfikuracii cena 300e Možnost kupit: Radio vysielac Radiolink AT9S použitý 3x cena 120e Imax B6AC cena 20e
Radiolink prijimače
Mam na predaj dva mini prijimace pre znacku Radiolink, R12DSM s Sbus/PPM vystupom, pre RC ovladanie modelov. Dosah 4 Kilometre. Pouzite ale funkcne po 10 eur + postovne. Povodna cena 25 eur.
RC model Monster Truck RTR 4WD 45Km/h
Predam novy nepouzity(nerozbaleny) RC model !!! lacnejsi min. o 70€ ako kdekolvek inde!!! -po dohode viem doniest po trase PD-BA-Linz MODSTER EVOLUTION X – Známy dizajn sa stretáva s novým podvozkom. MODSTER Evolution X Brushed Monster Truck RTR 4WD v mierke 1:10 je ideálny RC model a ponúka rýchlosť a odolnosť za prijateľnú cenu. Pre každého, kto hľadá svojho prvého RC bashera, je MODSTER Evolution X ideálnou voľbou! A to nielen pre svoj charakteristický dizajn, pretože kompletne prepracovaný podvozok charakterizuje aj tento monster truck! Evolution X dosahuje za optimálnych podmienok rýchlosť 45+ km/h. Má silné plastové šasi a vodotesnú skrinku prijímača pre robustné terénne schopnosti. Na ochranu serva pred nárazmi bol nainštalovaný nastaviteľný šetrič serva. Diferenciály sú vyrobené z tvrdenej ocele a sú navyše chránené silnou klznou spojkou. Nový vysielač MODSTER XC-5 ponecháva 3 voľné kanály pre ďalšie príslušenstvo, ako sú svetlá a podobne. Rýchlosť jazdy je možné plynule regulovať pomocou otočného podstavca. Vysielač umožňuje nováčikom bezpečný vstup do RC hobby. MODSTER Evolution X Monster Truck sa dodáva s vysielačom XC-5 a prijímačom MR5. Vysielač je ergonomicky tvarovaný pre dlhú jazdu bez únavy. Robustné, čierne viaclúčové ráfiky MODSTER s odvetrávanými gumovými pneumatikami dávajú Evolution X neuveriteľnú trakciu na takmer akomkoľvek teréne – vrátane off-roadu, špiny, trávy, parkovísk alebo spevnených a asfaltových povrchov. MODSTER Evolution X je pripravený na prevádzku a na zábavu z jazdy potrebuje iba 4 batérie AA Mignon. Rozbaľte - nabite - bavte sa. Vlastnosti: • Vynikajúca hodnota za peniaze za balík pripravený na prevádzku • Revidovaný a vylepšený podvozok (98 % nových dielov) • Extra silná šmyková spojka • Regulátor rýchlosti Hobbywing • 540 brúsený motor • Rýchlosť 45+ km/h za optimálnych jazdných podmienok • Enormný pomer hmotnosť/výkon Nové funkcie • 98% všetkých dielov je nových a revidovaných • Diaľkové ovládanie MODSTER XC-5 s režimami plynu a 3 voľnými kanálmi • Bezuhlíkový regulátor otáčok Hobbywing • Až 45+ km/h • Vodotesný box prijímača Technológia: • Modster 540 kartáčovaný motor • Digitálne servo MODSTER 600 s polohovacou silou 6kg/cm • Kovový diferenciál • Stabilný plastový podvozok so zvýšenými ochrannými bočnými panelmi • Stabilný šetrič serva V cene: • (1) MODSTER Evolution X Brushed Monster Truck 1/10 RTR 4WD • (1) Diaľkový ovládač MODSTER XC-5 vrátane prijímača • (1) Racing Pack 6 článkov NiMH 2000 mAh • (1) Nabíjačka • (1) Návod na obsluhu Stále je potrebné: • (1) 4 AA batérie AN-280555
Predám RC vysielačku Spektrum DX6i 2,4GHz s prijímačom AR620
Predám RC vysielačku Spektrum DX6i 2,4GHz komplet s prijímačom AR6200(2,4GHz DSM2), originál krabica , zakúpenú v roku 2010, používanú iba v interiéri, keď som trénoval na All-in-one simulátore na PC. Ochranné fólie na vysielači neodlepené, TOP stav. Všeobecné parametre: Dual link, Model match, Pamäť pre 10 modelov, Plné osadenie prepínačmi, P-mixy, Dvojité výchylky a expo, 5 bodová krivka plynu - heli, 3 letovej módy plus hold (Heli), Programovanie gyra (Heli), CCPM, 2-servá 90 °, 3-servá 90 ° a 3-serva 120 ° Vysielač DX6i parametre: 6 kanálový 10 modelov v pamäti Lietadlá a Heli program 2.4 GHz DSM2 Spektrum System Digitálne trimy Prijímač AR6200 parametre: 6 kanálový Externé a interné prijímač DuaLink Model Match Servo Syncrinization Zdarma pridám All-in-one simulátor USB zariadenie(plus kábel) pre spojenie DX6i vysielača s PC, DVD so softwérmi - PhoenixRC, AeroFly, G4 a XTR. Simulátor vrelo odporúčam pre suchý nácvik a pre dokonalé oboznámenie sa s vysielačom. Ak nie ste skúsený RC pilot, tak Vám zo začiatku ušetrí veľa penazí :D Cena je 70 Eur + poštovné.