inzercia, predaj, predám, bazár

Vyšívaný obraz

Kategória: Sklo, keramika

Bol odložený.
Vyšívaný obraz
Podobné inzeráty
Keramika - Obraz lúčne kvety, rozmer 30,5 cm x 25,5 cm
Mám na predaj kvalitný veliký vidiecky obraz z keramiky od známej slovenskej art keramikárky. Ručná práca. Mám doma už viac keramiky, tak keramický obraz kvety predávam. Obraz z keramiky je dlhý 30,5 cm a vysoký 25,5 cm. Má dierky na zavesenie. Keramický obraz má reliéfne vystúpené kvetinky. Môžete ho použiť aj ako zaujímavú velikú kachličku do vidieckej kuchyne, alebo na chalupu. Má medzi kvietkami glazúru, ktorá vytvorila na hline jemný popraskaný efekt, ktorý dodáva zaujímavú patinu. Na fotkách je niekde biela škvrnka. To je fotením. Lepšie sa mi keramický obraz nedal odfotiť. Je to odraz svetla pri fotení. Je kvalitný a pekný. Posielam balík ako pozor sklo. Poštovné a balné je 5 eur platba vopred na účet. Je možný osobný odber. Osobný odber by bol najlepší. Prosím píšte na e - mail.
Poľovnícke sošky
Predám poľovnícke sošky a vlastnoručne vyšívaný polovnicky obraz 50x70, poľovnícky krčah. Všetko spolu 300€
Sklenený obraz Insigne Anto - nádherný
Posuniem, krásny veľký obraz s uhlopriečkou 84 cm. Obraz má sklenenú dosku, ktorá sa veľmi ľahko udržuje. Stačí pravidelne oprašovať či prejsť ľahko navlhčenú handričku. Cena nového je 62 eur. Ja posuniem do dobrých rúk len za 32 eur. Neposielam kuriérom, k dispozícii ihneď.
KERAMICKÝ OBRAZ RUČNÁ PRÁCA
Keramický 3D obraz na zavesenie,čiastočne glazovaný,signovaný,ručná práca.Rozmery 33x25cm.
Hutné sklo od dizajnéra Josefa M.Hospodka
Ponúkam na predaj: 1.Žltá-zelená váza v top stave výška 20cm, priemer 10cm cena 28 eur+pošt 2.zelená vázička + popolník v top stave, výška 14cm, priemer 7cm, - popolník, výška 5cm, priemer 9cm, predávam len spolu cena spolu 26 eur+pošt 3.zelená vázička s uškami, v top stave, cena 12 eur+pošt ................................ v ponuke mám aj obraz... Maľovaný obraz zátišie v nádhernom drevenom ráme, rozmery 85x 65cm cena 150 eur + pošt. ..........