inzercia, predaj, predám, bazár

Vysoko kvalitné zhluky kryštálov psích zubov a skalenoedrick

Kategória: Zberateľstvo

Zaujímavá partia pozostávajúca z dvoch kusov Calcit
First;
Starý čínsky kalcit v psích kryštáloch dobrého lesku v časticiach a intenzívnej oranžovej červenej farbe
Pôvod: provincia Hubei, Čína
Veľkosť: 11,4 X 6,4 X 3,3 cm
Hmotnosť: 229 Gm
Druhý
estetický exemplár kalcitu z Číny v jedinom perfektnom a prírodnom biterminovanom kryštáli podporné menšie
Pôvod: Guangdong, Čína
Veľkosť: 8,8 X 5 X 3,1 cm
Hmotnosť: 116 Gm


Zobraziť viac
POČET POLOŽIEK
2
HLAVNÝ MINERÁL/ NÁZOV METEORIT
Vysoko kvalitný psí a skalenoedrický kalcit
FORMA/TYP MINERÁLU METEORIT
zhluky kryštálov z Číny
ROZMERY
11,4×6,4×3,3 cm
HMOTNOSŤ
345 g
PÔVOD (KRAJINA)
Čína
Vysoko kvalitné zhluky kryštálov psích zubov a skalenoedrick
Podobné inzeráty
Predám minerály / 20
Na predaj: 1) Baryt - Banská Štiavnica, (1974), 10x8cm, 29.- €. Zvláštnosťou okrem iného na tejto vzorke je, že nebola oddeľovaná od okolitej horniny - plavák. 2) Marmorošský diamant - kolekcia dokonale ukončených kryštálov kremeňa - Veľký Lipník. Najväčší kryštál - 3 cm. Počet kryštálov je možné podľa záujmu znížiť alebo zvýšiť. Cena dohodou.
Zbierka zubov z "pražraloka"
Predám zbierku zubov z "pražraloka".
injekčná striekačka injekcia injekcna striekacka sklenena
Predám staré socialistické sklenené striekačky striekačka injekčná striekačka injekcia injekcie.Cena za kus dohodou. Poštovné a balné na dobierku na vašu adresu prvou triedou 5 euro. injekčné striekačky rozmery - 11,5 cm dlžka obsah 10 ml mililitrov už mam len POSLEDNE 2 KUSY,sú do 200 stupňov celzia interchangeable inzerát platny do zmazania mam aj stare retro ihly ihla kovová hlinikova. stara striekacka lekarska striekačka inekcia injekcia sklenená striekacka retro striekacka retro inekcia mam aj zubarske klieste zubárske kliešte klieste na trhanie zubov stomatologicke klieste stomatologicke naradie stomatologicke načinie klieste na vytrhavanie zubov
Jedinečná zbierka 1176ks minerálov a kameňov z celého sveta
Jedinečná zbierka kameňov a minerálov z celého sveta. V zbierke sa nachádzaju kúsky od A po Z - minerály, ktoré určite poznáte ako napríklad: - rôzne podoby kryštáľov (hlavne quartz odrody) - rôzne podoby jaspisu/jasperu (červený, zelený, tigrí, ilmenit, snehový, dalmatínsky, brenda...) - citrín - rôzne podoby mramoru (zebra, rúžový, ľadovo modrý, žltý, travertín, dolomitský, zoesit, aquila...) - opaly (rúžový..) - rôzne podoby zlata/medi, červené striebro - obsidian (modrý, čierny) - korály - tyrkys (z číny) - pyrity - jantáry, fosílie - amethyst - malachit - lávove kamene - rubín (z pakistanu) - mesačný kameň - amazonit - kalcity - nefrit (jade) - fluority A veľa ďaľších zaujímavych kúskov (aj také čo určite nepoznáte ale zaujmú). V zbierke nájdete rôzne štruktúry, neutrálne farby aj výrazne farby, priesvitné kúsky, drsné aj hladké povrchy (aj špeciálne kriedové, hlinené bázy). Nájdete tu kúsky z celej USA, z Kanady, Mexika, Pakistan, Čína, Grónsko, Afrika, Brazília, Rusko, Taliansko, Dominikánska Republika, Turecko. Táto kolekcia je doslova kus svet pokope. Všetky názvy sú v angličtine. Presúvanim sa zopár kúskov stratilo (2-3) Kupované od zberateľa priamo v USA (2007). Pôvodna cena: 250$ Ručne robené držiaky na kamene.
Kermezit, minerály
Minerál kermezit z lokality Pezinok, krásna ukážka červených kryštálov. Veľkosť vzorky je 10x6 cm. Info a kontakt mailom. Pozri aj ďalšie moje inzeráty.
Predaj Skamenelin, Kryštálov, minerálov,polodrahokamov a via
Dobrý deň,chcel by som predať niektoré kúsky z mojej Zbierky fossilii,skamenelin,polodrahokamov a podobne. Biely Kryštál - 9€ polodrahokami - 0,50€ 1 ks Exotické morské Mušle - 0,30€ 1ks Pravý Amonit - 4€ Skamenele Morské Korále - 1,5€ 1 ks Pravý Meteorit s Certifikátom - 40€ Trilobit v perfektnom stave - 37€ Prahistorický Zub Mossasaurus - 25€ DO 20.2.2023 Zľava O 5% Na všetko zvlášť