inzercia, predaj, predám, bazár

vysokohorské topánky Montura Vertigo Gtx 45,5 UK11 MP295 mm

Kategória: Turistika, horolezectvo

Predám úplne nové ,kvalitné talianske vysokohorské topánky Montura Vertigo Gtx. Cena dohodou.
vysokohorské topánky Montura Vertigo Gtx 45,5 UK11 MP295 mm
Podobné inzeráty
Montura Yaru Cross Mid GTX
1x obuté Katalógová cena 200€ Veľkosť 43 Prístupová obuv Montura Yaru Cross MID GTX je dokonalým riešením pre nadšencov lezenia a horskej turistiky. Môžete sa spoľahnúť na nepremokavú membránu GORE-TEX® Extended Comfort a priľnavú podrážku Vibram® Montura Signal. Celoplastová topánka a zvýšený strih vás ochránia pred kameňmi a skalami na trase. Konštruktérom sa zároveň podarilo udržať relatívne nízku hmotnosť turistických topánok Montura Yaru Cross MID GTX. Tento model umožní dynamický pohyb v horskom teréne vďaka kompozitnej technológii rámu CFT XT. Kombinuje už dobre známu tlmiacu penu EVA s vystuženým profilom v medzipodrážke, ktorý podporuje prirodzenú polohu chodidla. Inovatívny systém šnurovania turistických topánok Montura Yaru Cross MID GTX, ktorý je umiestnený rovnako ako pri lezeckých topánkach až po špičku, umožňuje presné prispôsobenie topánky nohe. Dvojzónový systém šnurovania XT vďaka centrálne umiestnenej zátke umožňuje meniť a prispôsobovať napätie šnúrok v hornej a dolnej časti podľa individuálnych potrieb. Podrážku topánok Montura Yaru Cross MID GTX zabezpečuje legendárna spoločnosť Vibram®. Vďaka špeciálnej gumovej zmesi a prepracovanému tvaru dezénu poskytuje priľnavosť v rôznorodom teréne. Membrána GORE-TEX® Extended Comfort Footwear dokazuje, že topánka vynikne aj v nepriaznivom počasí. Laminát poskytuje veľmi vysokú úroveň nepremokavosti, takže budete lepšie pripravení na zmenu počasia na trase a vnútro topánky zostane dlhšie suché.
Predám MONTURA Dolomia GTX
Predám nové , nenosené kvalitné trekkingové topanky MONTURA Dolomia GTX 43 , MP 28 cm , vhodné na použitie s poloautomat. mačkami . Nesedí mi veľkosť .
Montura vertigo tekno pants (s)
Predám nohavice Montura vertigo tekno pants, veľkosť s, vhodné na letzenie, skialp, turistiku. Boli len raz oblečené na turistike v karpatoch. Preferujem osobný odber v Bratislave.
Montura vertigo tekno pants (s)
Predám pánske nohavice Montura vertigo tekno pants, veľkosť s, vhodné na letzenie, skialp, turistiku. Sú v 100% stave, boli len odskúšané. Preferujem osobný odber v Bratislave.
Prístupové topánky Dynafit Speed MTN GTX (EU46)
Predám párkrát nosené prístupové topánky Dynafit Speed MTN GTX vo veľkosti EU46, membrána Gore-Text. Podrážka Dynafit Speed MTN GTX sa vyznačuje modernou konštrukciou, ktorá je určená na pohyb v skalnatom horskom teréne. Zdokonalená medzipodrážka a podrážka zaručujú vysokú presnosť vašich krokov, čo sa premieta do bezpečnosti. Topánky Dynafit vám umožnia efektívne prekonávať skalnatý terén, a keď cítite, že máte chuť a schopnosti, určite môžete zrýchliť svoj krok. Membrána GORE-TEX® udrží vaše nohy v suchu, keď budete brázdiť horský potok alebo v daždi. Topánky Dynafit Speed MTN GTX majú mimoriadne modernú konštrukciu. Zvršok využíva kožu aj vysoko odolný balistický materiál v prednej časti chodidla. Výsledkom je vysoká odolnosť a nižšia celková hmotnosť. Membrána GORE-TEX® Extended Comfort Footwear je zodpovedná za nepremokavosť. To zabraňuje prenikaniu vody dovnútra, čo je mimoriadne dôležité pri chôdzi po mokrej zemi alebo v daždi. Okrem toho celková konštrukcia umožňuje zachovať vysokú priedušnosť, takže aj počas intenzívnej námahy môže byť vlhkosť produkovaná nohami odvádzaná preč. Topánky Dynafit Speed MTN GTX majú moderný a rýchly systém viazania. Špeciálne zaisťovacie lanko umožňuje plynulé prispôsobenie objemu topánky nohe. Celá topánka je chránená pred ľahkým odieraním na skalách špeciálnym chráničom. To zaručuje maximálnu spoľahlivosť obuvi aj v tom najnáročnejšom teréne. Tento model zaručuje vysokú presnosť pohybu v skalnatom teréne. Je to najmä vďaka špecializovanej podrážke značky Pomoca, ktorá je špeciálne pripravená na tvrdší podklad. Stúpacie zóny v zadnej a prednej časti umožňujú isté používanie aj menších schodov pri stúpaní aj klesaní. Okrem toho špeciálny gumový prvok obopínajúci pätu a primerane ju stabilizujúci pomáha zvyšovať stabilitu každého kroku. Topánky Dynafit Speed MTN GTX - kľúčové vlastnosti: - Špeciálne navrhnuté na rýchly pohyb v technickom teréne; - Zvršok z odolnej kože a balistického materiálu ponúka vysokú odolnosť; - Membrána GORE-TEX® Extended Comfort Footwear poskytuje vynikajúcu ochranu proti vode; - Špeciálny gumový prvok stabilizuje pätu počas chôdze; - Dodatočné gumové výstuhy na prednej a zadnej strane topánky; - Systém rýchleho viazania pre optimálne prispôsobenie sa nohe; - Špeciálny ochranný kryt kábla pre systém rýchleho šnurovania zabraňuje jeho ľahkému odreniu; - Tvarované stielky Ortholite® poskytujú chodidlám primeranú oporu; - Pomocná podrážka pre vynikajúci výkon na skale; - Model vybavený užitočnou lezeckou zónou. Pôvodná cena: 175€.
Horolezecký batoh Black Diamond Mission 55 - veľ. S/M
Na predaj nový špičkový horolezecký batoh Black Diamond Mission 55 - určený na vysokohorské túry, zmiešané výstupy a expedície v chladnom počasí. Farba Cobalt - modrá, objem 53l, veľkosť S/M - vhodný skôr pre menšie postavy. Batoh je nový nepoužívaný 100% stav. Kontakt cez alebo mobil, predaj buď osobne alebo poštou Odolný horolezecký batoh většího objemu, vhodný pro vícedenní vysokohorské výstupy. Velmi odolný horolezecký batoh většího objemu určený pro náročné vysokohorské výstupy. Díky možnostem uchycení lezeckého vybavení (cepíny, mačky...) a zádovému panelu, na který se nechytá sníh vyniká zejména v zimních podmínkách. Propracovaný zádový systém je uzpůsobený vysoké zátěži a poskytuje relativní komfort i při plném naložení. Sytém SwingArm™automaticky prodlužuje a zkracuje ramenní popruhy na základě pohybu. Oba ramenní popruhy jsou propojeny lankem procházejícím spodní částí batohu. Ve chvíli, kdy se jedno rameno dostane výše než druhé, ramenní popruh se na jedné straně prodlouží a na druhé zkrátí. Díky tomu působí na obě ramena stejný tlak a zátěž je stále rovnoměrně rozložena i při aktivitách jako je lezení. Boční vstup usnadňuje přístup a zlepšuje přehlednost. Díky odnímatelným dílům (víko, bederní pás, rám zádového systému) lze snížit váhu na minimum. Specifikace: Odolný materiál SwingArm™ systém Termoformované popruhy a zádový panel Vrchní a boční plnění Popruh na lano Poutka na cepíny Vnější kapsa na mačky Materiálová poutka na bederním popruhu Odnímatelné víko, bederní pás a rám zádového systému Kompatibilita s hydrovakem Parametry: Objem: (S/M) 53 l, (M/L) 55 l Materiál: 420d nylon Hmotnost: (S/M) 1740 g, (M/L) 1760 g