inzercia, predaj, predám, bazár

Výstražný trojuholník

Kategória: Príslušenstvo

Predám tento výstražný trojuholník ako je na foto, je čisto nový, dá sa aj poskladať
Cenu ponúknite. Pošlem aj poštou.
Výstražný trojuholník
Podobné inzeráty
Výstražný trojuholník
Výstražný trojuholník neoddeliteľná súčasť povinnej výbavy. nepouživaný výstražný trojuholník Je aj zdvihák (od 20), ťažné oko (10) i kľuč na kolesá (od 5€) pri dobierke je podmienka úhrada poštovného vopred, dôvodom je nepreberanie zásielok.....akosi sa to stáva národným športom.....kto to neakceptuje tak iba osobný odber - SMS ignorujem!!!
Predám výstražný trojuholník
Predám skladací výstražný trojúholník aj s obalom Fiat, a druhý výstražný trojúholník v plastovom púzdre. Komunikujem iba cez mobil.
Výstražný trojuholník
Výstražný trojuholník neoddeliteľná súčasť povinnej výbavy. nepouživaný výstražný trojuholník (od 3€) Je aj zdvihák (od 20€), ťažné oko (10€) i kľuč na kolesá (od 5€) pri dobierke je podmienka úhrada poštovného vopred, dôvodom je nepreberanie zásielok.....akosi sa to stáva národným športom.....kto to neakceptuje tak iba osobný odber - SMS ignorujem!!!
Výstražný trojuholník Bottari - vyrobený v Taliansku.
Výstražný trojuholník patrí k povinnej bezpečnostnej výbave auta. Trojuholník je nový, vôbec nepoužívaný, ešte zabalený. Homologenizovaný pre používanie v EU. Preferujem osobný odber, ale pošlem aj na dobierku (+ 5 Eur poštovné). Pozrite si moje ďalšie inzeráty. Ďakujem.
Výstražný trojuholník Leina-Werk (Škoda Octavia)
Ponúkam zachovalý výstražný trojuholník značky Leina-Werk, ktorý bol v povinnej výbave Škody Octavia (rok výroby 2001).Púzdro je trocha viac opotrebované ale trojuholník je ako nový. V Rožňave možný osobný odber, poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty. Kontakt emailom, mobil neplatí.
Výstražný trojuholník
Predám výstražný trojuholník Cena 5 €