inzercia, predaj, predám, bazár

Vystreľovací nôž Mikov PREDATOR 241-BH-1/Böhler N690 (nový)

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predám úplne nový taktický vyskakovací nôž Mikov Predator Stonewash 241-BH-1/STKP-Böhler N690
(s pokladničným blokom a zárukou výrobcu 7 rokov!!!).

Inovovaný model vyskakovacieho nôža Mikov Predator z ocele Böhler N690.
Povrchová úprava čepele stonewash, tvrdosť ocele 58 HRC.

Nerezová oceľ Böhler N690 s tvrdosťou 57-59 HRc. Pre brúsenie týchto pevnejších ocelí sa odporúčajú diamantové
alebo keramické brúsky.

Klasická čepeľ s dĺžkou 95 mm a hladkým ostrím.

Rukoväť je pokrytá kvalitnou polymérovou črienkou čiernej farby.

Celkové rozmery noža Mikov Predator sú v otvorenom stave 215 mm a zavretom 120 mm pri hmotnosti 211 g.

Súčasťou balenia noža Predator je aj kvalitné kožené puzdro na opasok.

Mikov s.r.o. je svetovo uznávaným výrobcom nožov, nadväzuje na tradičné nožiarske remeslo z roku 1794.
Svoje výrobky dodáva do obchodnej siete do celej Európy, U.S.A. a Ruska.
Na svoje nože poskytuje záruku 7 rokov!

Pôvodná cena bola 98€.

VIAC NA:
Vystreľovací nôž Mikov PREDATOR 241-BH-1/Böhler N690  (nový)
Podobné inzeráty
Retro Mikov nôž
K dispozícii z mojej retro zbierky z obdobia socializmu, 1970te - 80te roky, Mikov 2 - dielny, čepeľ dlhá 7 cm je z nerezovej ocele, rukoväť dlhá 9 cm z plastu hnedej/červenej farby. Nôž obsahuje aj prídavnú čepeľ. V cene 7 eur/ks, 10 eur/2 ks. V stave primeranom veku a opotrebeniu. Prípadne vymením za iný retro mikov nôž z obdobia socializmu. Osobný odber v Bratislave alebo pošlem poštou (cena + poštovné). Kontakt - mobil: 0903-708-959 (aj WhatsApp - Viber - iMessage - Signal), email: PREDAJ JE AKTUÁLNY!
Predám damaškový nôž
Predám vlastnoručne vyrobený nerezový damaškový nôž z ocele Bohler N690 a Nitro-B, má 120 vrstiev, je zakalený na 64 HRC. Nôž je s koženým púzdrom. Rukoväť je z nádoroveho dreva.
Lovecký damaškový nôž
Predám tento nový nepoužitý damaškový nôž. Tento nôž je navrhnutý tak, aby fungoval roky. Nôž má robustnú konštrukciu so 6 mm hrubou čepeľou siahajúcou až do vnútra rukoväte bez akéhokoľvek spoja alebo zvaru. Nôž má certifikát pravosti, kartu doživotnej záruky a vizitku. Čepeľ je zložená 5-krát, počnúc 9 vrstvami 1095 a 15N20, čo dáva približne 288 vrstiev v tomto úžasnom vzore. Fantastická Damašková čepeľ noža je výsledkom hodín kovania. Čepeľ s hrúbkou 6 mm má obojstranné ručné brúsenie s hornou stranou s falošným ostrím. Celková dĺžka tohto noža je 38,5cm a dĺžka čepele je 25cm. Rukoväť z Rock wood Burl sa skvele drží v ruke. Nôž je doplnený o ručne kovaný damaškový chránič. Hmotnosť noža je 640 gramov a hmotnosť koženého puzdra je 220 gramov. Tento nôž je vybavený mimoriadne hrubým koženým puzdrom najvyššej kvality s hmotnosťou 220 gramov. Kožené puzdro je ručne obrábané a šité. Extra hrubá koža a silné prešívanie robia toto puzdro robustným, ktoré vydrží roky drsného a tvrdého používania.Obrázky sú stiahnuté z originál stránky ale nôž vyzerá presne ako na nich.Detailnejšie foto pošlem na vyžiadanie do emailu.Preferujem osobný odber.
Vyskakovací nôž značky Predátor
Vyskakovací nôž značky Predátor českého výrobcu Mikov Mikulášovice, s bočným vyskakovaním čepele, ktorá je z nerezovej ocele, dlhá 9,5 cm. Celková dĺžka 21,5 cm. V cene je i kožené púzdro. č.1 (prvý zvrchu) - už nemám č.2 (druhý zvrchu) - už nemám č.3 (tretí zvrchu) - rukoväť je z dreva, v cene 100 eur č.4 (spodný) - už nemám. Nôž je úplne nový, balený v papierovej krabici. Osobný odber v Bratislave alebo pošlem poštou. Poštovné zadarmo. Kontakt - mobil: 0903-708-959 (aj WhatsApp - Viber - iMessage - Signal), email: PREDAJ JE AKTUÁLNY!
Vyskakovací nôž značky Predátor
Vyskakovací nôž značky Predátor českého výrobcu Mikov Mikulášovice, s bočným vyskakovaním čepele, ktorá je z nerezovej ocele, dlhá 9,5 cm. Celková dĺžka 21,5 cm. V cene je i kožené púzdro. č.1 (prvý zvrchu) - rukoväť je z jelenieho parožia, v cene 183 eur č.2 (druhý zvrchu) - už nemám č.3 (tretí zvrchu) - rukoväť je z dreva, v cene 100 eur č.4 (spodný) - už nemám. Nôž je úplne nový, balený v papierovej krabici. Osobný odber v Bratislave alebo pošlem poštou. Poštovné zadarmo. Kontakt - mobil: 0903-708-959 (aj WhatsApp - Viber - iMessage - Signal), email: PREDAJ JE AKTUÁLNY!
Vyskakovací nôž značky Predátor
Vyskakovací nôž značky Predátor českého výrobcu Mikov Mikulášovice, s bočným vyskakovaním čepele, ktorá je z nerezovej ocele, dlhá 9,5 cm. Celková dĺžka 21,5 cm. V cene je i kožené púzdro. č.1 (prvý zvrchu) - rukoväť je z jelenieho parožia, v cene 183 eur č.2 (druhý zvrchu) - už nemám č.3 (tretí zvrchu) - už nemám č.4 (spodný) - už nemám. Nôž je úplne nový, balený v papierovej krabici. Osobný odber v Bratislave alebo pošlem poštou. Poštovné zadarmo. Kontakt - mobil: 0903-708-959 (aj WhatsApp - Viber - iMessage - Signal), email: PREDAJ JE AKTUÁLNY!