inzercia, predaj, predám, bazár

Vyťahovacie šnúry na prádlo

Kategória: Ostatné

Predám dohodou čisto nové nepoužívané vyťahovacie šnúry na prádlo. V prípade záujmu kontaktovať výhradne mailom.
Vyťahovacie šnúry na prádlo
Podobné inzeráty
Drevená krabička na vyťahovacie vreckovky
Predám takúto krásnu drevenú krabičku do ktorej sa dajú vyťahovacie vreckovky. Keď sa minú, dajú sa zas naplniť. Farba krabičky je africký vzor, teplé farby.
Sušiak na prádlo, bielizeň
Predám nové sušiaky na prádlo, bielizeň Rozmer zloženého sušiaku vo zvislej polohe je 121x53x9cm. Rozložený sušiak má rozmer 172x90cm, po roztvorení "krídiel" je maximálna výška 110cm. Dĺžka "šnúry" je 20 metrov, to je asi na dve bežné pračky. Sušiak je oproti kovovému naprosto tichý. Pri vešaní neklepe a nerachotí. Sušiak pri miernom roztvorení (5cm) sám stojí. Ide rozložiť a zložiť jednou rukou.
Šnúra na prádlo
Predám šnúry na prádlo s oceľovým lankom hrúbka3mm,cena2eur ks.
Sušiak na prádlo, závesný, samonavíjaci
Predám sušiaky na prádlo samonavijacie nové nerozbalene 2kusi max na 4m 5 šnúr a jeden max na 6 metrov 4 šnúry cena za kus 5€
Detské posteľne prádlo
Dobrý deň, mám na predaj detské posteľné prádlo Disney 1x popoluška (15eur), 1x mickey mouse (15eur). Prádlo je úplne nové, ani raz nepoužité.
Posteľné prádlo
Ponúkam na predaj posteľné prádlo 2 x sivo -ružové a 2 x sivo-mätove. Z jednej strany je sivé a z druhej ružové a mätové Rozmery : 140 x 200, 70 x 80/90 Posteľné prádlo je čisté, voňavé, bez fľakov a dier. Cena (vankúš + perina)6€, pri kúpe všetkého cena 5€/ks + poštovné