inzercia, predaj, predám, bazár

vyznamenanie, RU -Litografická tlač -Cisárska rodina .

Kategória: Zberateľstvo

Ponúkam Litografickú tlač cisárskej rodiny Františka Josefa I.Pochádza približne z rokov 1880 -1890,ako vidno cisár FJI bol ešte veľmi mladý, kde ešte tlač nebola tak ostrá- farby neboly síté. V tom čase ako vidno paspartúru zdobily do okola zlaté ornanmenty na spodku s nápisom cisárska rodina a na pravo császari család. Je pomerne slušnom stave. Miery - hrúbka rámu , ktorá je veľmi peknom stave 9,2 cm, čisté miery litogr. tlače je 39 cm x 53 cm, celková veľkosť 71 cm x 56 cm. je fotené za denného svetla.

Pekne ukáže pri starom štílovom nábytku.

Cena 110.- eur plus pošta.



vyznamenanie, RU -Litografická tlač -Cisárska rodina .
Podobné inzeráty
Vyznamenanie, Litografická tlač , 1.sv.vojna .
Ponúkam Litografickú tlač z 1.sv. vojny s portrétom Nemeckého a Rak.Uhorského cisára o dohode. Tlač je v pôvodnom ráme z 1.sv. vojny - ručne vyrezávanom, obnovenom. Ako vidno farby sú veľmi pekné - síté, ostré, bez poškodenia - natrhnutia. 3.8.1914 Turecko vstúpilo do spojenectva s Nemeckom a v skutočnosti do vojny vstúpilo až 29.10.1914, Litografická tlač toto znázornuje, aj ako vidno na spodnej časti je portrét Tureckého cisára. Je to veľmi pekná -vzácna Litografická tlač.Signovanie tlače je E.HOFMANN 1915. V pozadí cisárov vidno útok vojakov 1.sv.vojny, ohraničený zástavamy Nemecka a Rak.Uhorska, po rohoch pečaťmi jednotlivých štátov. Chcem podotknúť, že je to tlač menšia ako ostatné klasické, preto je vzácna a málo viditeľná. Miery: samostatná litografická tlač má 22.5 cm x 28.3 cm s rámom :29 cm x 33.5 cm. Cena 125.- eur, + pošta
Vyzn, RU- FJI, Litografická tlač I.svetová vojna.
Ponúkam RU- Litografickú tlač, z I.svetovej vojny, veľmi peknú a zriedkavú. Litografická tlač je v pôvodnom stave, znázornuje vojakov nad padnutým spolubojovníkom pri jeho hrobe. Má pekné -silné farby. Okolo námetu je pôvodná - neporušená biela paspartúra. Zadná časť je tenkými drevenými latkami zabednená. Vľavo hore z rámu je vyštiepený kus, ale aj z blýzka málo badateľné.Na niektorých zaberov, na skle vydno odrazy vonkajšieho svetla. Celkovo pekný a zaujímavý kus do zbierky. Cena 264.- eur, plus pošta.
Vyzn, RU- FJI, Litografická tlač I.svetová vojna.
Ponúkam RU- Litografickú tlač, z I.svetovej vojny, veľmi peknú a zriedkavú. Litografická tlač je v pôvodnom stave, znázornuje vojakov nad padnutým spolubojovníkom pri jeho hrobe. Má pekné -silné farby. Okolo námetu je pôvodná - neporušená biela paspartúra. Zadná časť je tenkými drevenými latkami zabednená. Vľavo hore z rámu je vyštiepený kus, ale aj z blýzka málo badateľné.Na niektorých zaberov, na skle vydno odrazy vonkajšieho svetla. Celkovo pekný a zaujímavý kus do zbierky. Cena 220.- eur, plus pošta.
Vyzn, Litografická tlač , II.Rákoczy Ferencz.
Ponúkam Litografickú tlač, starú, 50 - 60 te roky minulé storočie, chytenie II.Rákoczy Ferencza v kaštiely Sárosi , 1907 apríl 28 žandármy. Vydanie Flesch a Fischer , Budapest, deák utca 14. Jedná sa o veľkú litografickú tlač,už prečistenú . Tlač je v peknom pôvodnom stave, bez natrhlín a bez poškodenia, farby sú sýté a pekné . U týchto typov nebolo vydané vydavatelom dookola 6 cm biela paspartúra, ale som tam dal fotky kde vidno vydanie vydavateľom, ktoré je zakrité vo vnútri v rá v tenšom ráme, sklo 2 mm, a výška 60 cm x šírka 78 cm. Cena 85 .- eur.
Odznak VMP Prešov,vyznamenanie - ocenenie
Predám odznaky Prešova a vyznamenanie-ocenenie (retro socialistické socializmus socík)na fotkách: Predám staré retro odznaky: 1.starý odznak Prešov(5 €), 2. OZKN odevné závody kpt.Nálepku Prešov-30 rokov 1940-1970(2 €), 3.4.5. závod Prešov 10 rokov 1961-1971, ( 1 €/1 kus), 6.7.8.9. Agrostav KZ Prešov (0,50 €/1 kus), 10.Cementa Prešov výrobné družstvo 20 rokov ( 1 €/1 kus), 11. Východoslovenský mäsový priemysel n.p.Prešov (1 €), vyznamenanie - ocenenie Najlepší pracovník SLOVAKOTEX. 4 cm x 2,8 cm (v krabičke)3 €, vyznamenanie - ocenenie NAJLEPŠÍ PRACOVNÍK N.P. OZ V TRENČÍNE. 3,8 cm x 3 cm (v krabičke) 7 €. Pri kúpe viac kusov,ceny dohodou. Ponuky mailom , nie sms(SMSKY MI NEPÍŠTE) - na sms nereagujem. Pozrite všetky moje inzeráty.Inzeráty sú vždy aktuálne až do zmazania. Uprednostním osobný odber alebo pošlem po vložení peňazí na účet. Ak sa posiela poštou , pripočítava sa cena poštovného. PLATBA VOPRED NA ÚČET cez internet banking. Na dobierku neposielam .
WW2 vyznamenania. Nemecké vyznamenanie Obranného valu.
Predám vyznamenanie z druhej svetovej vojny. Nemecké vyznamenanie Obranného valu. Originál s expertízou pravosti. Vyznamenanie + expertíza. Vojnové, vojenské veci, pozri aj moje ostatné inzeráty. Predmet je na zberateľské účely nie na propagáciu a iné zneužívanie. Inzerát platný do zmazania.