inzercia, predaj, predám, bazár

Vzácne taniere Varhol

Kategória: Umelecké predmety

Predám vzácne taniere s motívom Andyho Varhola

Všetky spolu

Osobný odber Pezinok
Vzácne taniere Varhol
Podobné inzeráty
Drevené taniere na stenu,alebo ako klubové taniere
Predám krásne vyrezávané taniere...ks/10€
Starožitné baby, v. cca 58cm, Nicolas, Francúzsko.
Predám toto krásne vzácne miminko s výškou cca 58cm. Pôvod Francúzsko, je značená veterným mlynom, viď foto. Týchto typov sa tiež zachovalo pomenej, preto bábiku radím medzi vzácne typy. Mal by to byť Nicolas. Myslím, že by bábika mohla pochádzať z cca 30/tych rokov minulého storočia, + - nejaký ten rôčik. Vzhľadom na vek 70-80 rokov /možno i viac/ je vo veľmi peknom stave. Stav viď foto, ktoré sú súčasťou popisu. Je to celuloidová bábika s mrkacími a mierne aj flirtujúcimi očkami, ktoré dobre fungujú. Mihalnice má v poriadku. Pohyblivá je hlava a končatiny. Bábika má pohyblivé aj zápästia. Má veľmi pekne tvarovaný účes a milý, jemný výraz v tvári, výraznú pusu. Účes mierne do blond. Odchádza ako je na foto. Možno potrebuje telíčko trochu dočistiť...nechávam to na kupujúcom....Cena + pošta. Posielam po úhrade na môj účet. Na dobierku neposielam. Oznámim číslo zásielky kupujúcemu. V ponuke mám viacero zberateľských kúskov. Po kliknutí na "mimi" sa vám zobrazia jednotlivo s popisom a cenou.
Vzácne knihy a bibliofílie aj s grafickými dielami
Predám rôzne vzácne vydania kníh, bibliofílie. Štech - Vltava v městě Peter Jilemnický a I.W. Kráľ - Cesta 1938 - 1945 Laco Novomeský a Koloman Sokol - Pašovanou ceruzkou Peter Karvaš - S nami a proti nám 1959 Vojtech Mihálik - Kronika 1956 Margita Figuli - Uzlík tepla 1936 ERNEST ZMETÁK - KRESBY A DREVOREZY 1949 Bedřich Beneš Buchlovan - Lístky z malé kartotéky 1931 Menaces and Hopes 1961 Ján Botto - Svetskí víťaz 1943 H. Pinard De La BOULLAYE - Mária božie veľdielo 1943 Ján Kollár - O literarnéj vzájemnosti 1936 DR. Jozef Cincík - Grafika Ľuda Fullu 1944 Fraňo Kráľ - Verše 1949 a iné.
Taniere
Predám pekné staré drevené vypaĺované taniere. Veľký priemer 25cm,malé priemer 15cm.Cena:veľký 8eur za jeden, malé 3eur za jeden.
Maľované taniere - Bratislava s erbom
Ponúkam krásne značené taniere - Bratislava s erbom. Priemer 25cm. Mám 2 rovnaké kusy. Vhodné sú aj ako originálny darček. Osobný odber BA, Staré mesto. Cena 15€/kus. Bratislava, Bratislavský kraj Poloha je len približná Informácie o predajcovi Alžbeta Méryová
Tepané dekoratívne taniere
Dám, darujem tepané dekoratívne taniere z nerezu a medi upomienkový predmet … celom pekné a zachovalé…2ks Motív Tatier a 35 výročie JRD Spišský Štvrtok Cena za kus