inzercia, predaj, predám, bazár

Vzdelávací počítač Genius Leader 7007 SL

Kategória: Hračky

Ponúkam detský vzdelávací počítač v nemeckom alebo anglickom jazyku - so širokým zameraním: slovné hry, matematika, kvízové otázky, logické hry a ďalšie možnosti.
(viď foto) Je vhodný pre deti od 9 do 14 rokov.
Vzdelávací počítač Genius Leader 7007 SL
Podobné inzeráty
Vzdelávací smartfón pre deti micro USB
Vzdelávací smartfón pre deti nabíjaný pomocou Micro USB (nie je súčasťou balenia). Jasné tlmené farby upútajú pozornosť dieťaťa. Telefón obsahuje 8 možností, napr. funkciu klavíra, skutočný telefón. Rozmery krabičky:9x15,5x1cm.Rozmery smartfónu:5,5x13x0,7cm. Senzačný vzdelávací smartfón navrhnutý s ohľadom na najmenších. Jasné tlmené farby upútajú pozornosť dieťaťa a povzbudia ho k hre. Zadnú stranu zdobí farebný obrázok. Vyrobené s dôrazom na každý detail. Telefón je vyrobený z kvalitných materiálov a je úplne bezpečný. Hračka sa dá ľahko uchopiť a držať v rukách dieťaťa. Množstvo rôznych funkcií urobí hru zaujímavejšou a pomôže vášmu dieťaťu spoznávať svet. Jeho podsvietené strany vzbudia záujem každého batoľaťa. Hračka je navrhnutá tak, aby učila prostredníctvom hry. Magická hračka, ktorá vaše batoľa zabaví na dlhé hodiny a prinesie mu veľa zábavy. Perfektný nápad na darček! Smartfón má 8 možností: - skutočná funkcia telefónu (tón vytáčania); - Funkcia klavíra (znie základnými tónmi klavíra); - Funkcia učenia farieb (v angličtine); - funkciu učenia sa názvov ovocia (v angličtine); - Funkcia bubna - funkciu hry; - funkciu učenia sa čísel (v angličtine); - funkcia otázky. má svetelné a zvukové efekty; - vyzerá ako skutočný smartfón - pevne skonštruované; - učenie hrou; - umožňuje základné štúdium angličtiny; - užitočné pri učení sa čísel a zvukov. Vhodné pre deti staršie ako 18 mesiacov. Telefón sa nabíja pomocou kábla Micro USB (nie je súčasťou balenia). Zabalené v kartónovej krabici. Rozmery krabičky: 9 cm x 15,5 cm x 1 cm Rozmery smartfónu: 5,5 cm x 13 cm x 0,7 cm Farba: čierna
Skladacia dráha "Safari"
Skladacia dráha, po ktorej sa následne spúšťa loptička - výborný stav, vyrobené z kvalitných materiálov. Rozmery: 50 x 33 x 32 cm Vhodné pre deti od 3 rokov. Bližšie info:
Vzdelávací stolík
Predám vzdelávací stolík. Vhodný od 18m. Kontaktovať len cez SMS a email.
Stacionárny vzdelávací bicykel VTech žirafa
Stacionárny vzdelávací bicykel VTech žirafa. Minimálne používaný. Prikladám video.
Vzdelávací drevený vozík
Nový, v pôvodnom balení. Trojrozmerný vzdelávací vozík obsahuje množstvo zábavných aktivít, ktoré pomáhajú stimulovať učenie. Medzi aktivity patrí: • tlačenie vozíka • zábava so sledovaním • učenie tvarov • učenie farieb • drevené počítadlo • triedič tvarov • hra s diapozitívmi • flip chart Veľkosť : 35,5 x 37,5 x 41,0 cm Pre deti od 18 mesiacov.
Skladacia dráha "Safari"
Skladacia dráha, po ktorej sa následne spúšťa loptička - výborný stav, vyrobené z kvalitných materiálov. Rozmery: 50 x 33 x 32 cm Vhodné pre deti od 3 rokov. Bližšie info: