inzercia, predaj, predám, bazár

vzduchovku GERMANY DESIGNED, silnejší kaliber 5,5 mm

Kategória: Záhradná technika

Predám výbornú výbornú vzduchovku Germany Designed silnejší kaliber 5,5 mm ,blížiaci sa kalibru malorážky (5,6 mm) ,klasické, spoľahlivé lámacie naťahovanie a nie problematické a aj často poruchové pákové naťahovanie. Vzduchovka je z kvalitného materiálu,drevená pažba z jedného kusa dreva, silná pružina , rýchlosť strely v ústí hlavne cez 220m/sek.Vzduchovka má energiu strely tesne pod 15 joulov čo je vrchná povolená hranica ,kedy ešte zodpovedá kategorii D,teda nepodliehajúca registrácii teda voľný predaj.Má svetelné fosforové mieridlá systému TRU-GLO pre mierenie za zníženej viditeľnosti.Vhodná na športové účely.Udávaný dostrel 375 yardov,dlžka 1100 mm pekná, úplne nová.Vhodná na hubenie malých škodcov ,športovú streľbu,Prípadne aj s dioptrickým puškohladom.Zodpovedá zákonu podľa ktorého nie je treba nákupné povolenie ! Teda kategoria voľný predaj !Vhodná aj ako pekný darček. Preferujem osobné prevzatie ,predvedenie,odskúšanie.Žiadna "mačka vo vreci". Ako to robia niektorí inzerenti a predajcovia .Ale keď sa nedá osobne ,tak pošlem aj poštou . Odpoviem mailom každému.Pozrite aj iné moje inzeráty
vzduchovku GERMANY DESIGNED, silnejší kaliber 5,5 mm
Podobné inzeráty
Karcher K2 car&home
Predám málo používaný vysokotlakový čistič Karcher K2 kupovaný pred rokom bohužiaľ neviem nájsť doklad. Prechádzame na silnejší. Prešov okolie. Po dohode viem doviesť do PO kde pracujem.
Plastové samonosné nádrže
Ponúkam na predaj plastové samonosné nádrže 2000l. Rozmery cca 2m x 1,7m x 0,75m. Silný plast. Ideálna na zakopanie do zeme, ale aj volne stojáca vďaka šírke 75cm, prejde aj cez zárubne 80cm! Nádrže sú strojne vyčistené a bez zápachu! Oproti IBC je plast o 4x silnejší! a neni potreba žiadna klietka. Nedeformuje sa! Dajú sa aj prepojiť medzi sebou! Ideálne na dáždovú vodu, zásobnik na vodu, septik, pelety a podobne. Cena za jeden kus 200Eur. Odber možný len po 5kusov! Nepísať sms a ani email! Iba volať! Doveziem aj v okolí Púchova.
Plastové samonosné nádrže
Ponúkam na predaj plastové samonosné nádrže 2000l. Rozmery cca 2m x 1,7m x 0,75m. Silný plast. Ideálna na zakopanie do zeme, ale aj volne stojáca vďaka šírke 75cm, prejde aj cez zárubne 80cm! Nádrže sú strojne vyčistené a bez zápachu! Oproti IBC je plast o 4x silnejší! a neni potreba žiadna klietka. Nedeformuje sa! Dajú sa aj prepojiť medzi sebou! Ideálne na dáždovú vodu, zásobnik na vodu, septik, pelety a podobne. Cena za jeden kus 220Eur. Odber možný len po 5kusov! Nepísať sms a ani email! Iba volať!
Plastové samonosné nádrže
Ponúkam na predaj plastové samonosné nádrže 2000l. Rozmery cca 2m x 1,7m x 0,75m. Silný plast. Ideálna na zakopanie do zeme, ale aj volne stojáca vďaka šírke 75cm, prejde aj cez zárubne 80cm! Nádrže sú strojne vyčistené a bez zápachu! Oproti IBC je plast o 4x silnejší! a neni potreba žiadna klietka. Nedeformuje sa! Dajú sa aj prepojiť medzi sebou! Ideálne na dáždovú vodu, zásobnik na vodu, septik, pelety a podobne. Cena za jeden kus 200Eur. Odber možný len po 5kusov! Nepísať sms a ani email! Iba volať!
Motorový vertikutátor profi
Predám vertikutátor v top stave nože ako nové motor vo výbornom stave kvalitná kovová konštrukcia Made in Germany žiaden Hecht cena 250€
Drtič konárov
Predám drtič konárov, málo používanú. CMI Germany. Len osobný odber.