inzercia, predaj, predám, bazár

Vzdušný kráľ poličiek na zeleninu

Kategória: Ostatné

Sada Vzdušný kráľ poličiek od Tupperware na zemiaky,zeleninu.Využiteľný objem 8,3 l zemiakov,zeleniny.Rozmery : 28 5 x 19 x 23 cm.
Kráľ cesnaku a cibule.Využiteľný objem 5,5 l cibule,alebo cesnaku.Rozmery: 27,2 x 18,3 x 18,7 cm.Sada je nová zabalená.
49,80€
Vzdušný kráľ poličiek na zeleninu
Podobné inzeráty
Vzdušný kráľ poličiek Kráľ cesnaku a cibule
IHNEĎ K DISPOZÍCII !!!! Vzdušný kráľ poličiek Kráľ cesnaku a cibule Vzdušný kráľ poličiek 5,5 l ponúka ideálne prostredie na skladovanie zemiakov vo vašej kuchyni. Vaše zemiaky budú dlhšiu dobu čerstvé a ich štruktúra a chuť zostane dobrá. Optimálna cirkulácia vzduchu vo vnútri nádoby totižto zabezpečuje:správnu vlhkosť, minimalizáciu rastu výhonkov a koreňov, znižovanie zápachu, minimálnu kondenzáciu vo vnútri nádoby a minimálne vytváranie solanínu. Táto kombinácia pomáha znížiť váhové straty, bráni mäknutiu a scvrkávaniu zemiakov a výsledkom je oveľa dlhšie uchovaná čerstvosť v porovnaní s otvoreným vreckom zemiakov. POZRITE SI VSETKY MOJE INZERATY SUPER CENY PARFUMOV A INEJ KOZMETIKY :-)
Súprava Kráľovné poličiek TUPPERWARE
IHNED K DISPOZICII!!!!!! Súprava Kráľovné poličiek obsahuje: Kráľovná poličiek 1,1l Kráľovná poličiek 1,7l Kráľovná poličiek 2,3l Kráľovná poličiek 2,9l POZRITE SI VSETKY MOJE INZERATY SUPER CENY PARFUMOV A INEJ KOZMETIKY :-)
Vzdušný kráľ poličiek
Vzdušný kráľ poličiek na zemiaky,zeleninu od Tupperware.Využiteľný objem 8,3 l zemiakov,zeleniny.Rozmery: 28,5 x 19 x 23 cm. Nový,zabalený. 29,90€
tupperware - úzke špecle
Úzke špecle - Skvelý pomocník na rýchle hádzanie halušiek ako od babičky. Špachtlička na hádzanie je pripevnená zo spodnej časti - teraz len za 9 € Nový nepoužitý skvelý krájač Expres Mandolína malý krájač ostrým nožom z najkvalitnejšej ocele na zeleninu a ovocie na tenké plátky - teraz za skvelú cenu 13 € + poštovné Expres strúhadlo na zeleninu - len za 14 € Junior Mandolína strúhadlo - na ovocie, zeleninu, syr... - len za 15,50 € Mlynček na syr,jemne nastrúha orechy, strúhanku, čokoládu - teraz len za 24,50 € Špiralizér na zeleninu - za 14 € Marinovač - teraz len za 13,50 € Kúzelník 1/2 l - len 14,00 € V ponuke mám aj iné TW výrobky
Sada Click - sada 3ks škrabiek od tupperware
Séria Click je inovatívny systém na šúpanie a krájanie zložený z 1 rukoväte a 3 vymeniteľných škrabiek, ktoré sa pekne zmestia do moderného úložného boxu......pripravené, klik, ide sa! Lúpanie a krájanie sú druhy kuchynských úloh, ktoré je potrebné vykonávať každý deň. Vďaka sérii Click Series je to oveľa jednoduchšie a rýchlejšie. Sada obsahuje 3 rôzne škrabacie hlavy: Univerzálny nástavec na škrabku Head (červený) s vodorovnou čepeľou, s rovnou a zúbkovanou čepeľou. Použite rovnú čepeľ na tvrdé ovocie a zeleninu, ako sú zemiaky, jablká, mrkva. Zúbkovanú čepeľ použite na mäkké ovocie a zeleninu, ako sú broskyne, paradajky, paprika, slivky, marhule. Škrabka s vertikálnou hlavou (žltá) s vertikálnou čepeľou, padne do ruky ako nôž, obzvlášť vhodná na tvrdé ovocie a zeleninu, ako sú jablká, hrušky, mrkva alebo zemiaky. Ideálne na výrobu hoblín z tvrdého syra a čokolády. Nástavec na škrabku Wide Head (zelený) krája tenké „lasagne“ plátky zeleniny, napr. baklažán, detská dreň, sladký zemiak, zelená špargľa, mrkva, uhorka či biela a červená kapusta. Môžete tiež nakrájať veľké plátky z kúska syra a ošúpať tvrdú zeleninu ako maslový orech.
Tupperware Kráľ cesnaku a Kráľ cibule
Super vec.Kráľ cesnaku 15 € a Kráľ cibule 23€. Pri odbere oboch kusov je cena 35€. Dajú sa aj stohovať viaceré na seba