inzercia, predaj, predám, bazár

Vzor 58 samopal

Kategória: Ostatné

Kupim expanzny samopal aj taky co nema tlakovu skusku cize vyrazene Ečko
Vzor 58 samopal
Podobné inzeráty
Zbrane.
Predám: Dekor.replika Samopal Thomson 80 Expanzné zbrane Samopal vz.58 sklopka Bodák+sumky 360 Samopal vz.24 Sumky 200 Samopal Špagin PPŠ 370 Puška Mosin 300
DEKY Z  ALIZE PUFFY
Mám na predaj ručne robenú sivú deku vzor včelí plást, veľkosť cca 110cm x 205. Predám aj deky do kočíka: *sivá, vzor včelí plást *modro-sivo-biela, hladký vzor *cukríková, hladký vzor *bielo-ružovo-hnedá, hladký vzor --- veľkosti týchto diek cca 72-75 x 75cm * siva deka, copíkový vzor, veľkosť 70x80 cm cena dohodou Ak Vám nesedí farba/ vzor, kľudne ma kontaktujte, vyrobím deku podľa Vaších predstáv.
Záhradná dlažba, nášlapy, šlapáky
Ponúkam na predaj výrobky z vybroliatého betónu - kocky/dlažba vhodná na chodník, do altánku, okolo bazéna, na terasu a podobne. Dlažba je mrazuvzdorná a protišmyková, vyrobená z cementu 42.5 R a chemických prísad. Nášľap noha, rozmer 50x24x4,5 cm, cena šedá 3€/ks, vo farbe 3,5€/ks Nášľap korytnačka, rozmer 27x39x5 cm, cena šedá 3€/ks, vo farbe 3,5€/ks Chodníkové podvaly: rozmer 60x15x5,5 cm, cena šedá 3€/ks, vo farbe 3,5€/ks, 11ks/m2, váha 1ks 12kg Terasová dlažba: rozmer 30x30x3 cm, cena šedá 1.25€/ks, vo farbe 1,5€/ks, 11ks/m2, váha 1ks 5kg - vzor kameň - vzor tornádo drevo - imitácia dreva - teraso drsné veľké (hrúbka 4cm) - rôzne vzory - obrubníky vo farbe dlažby Chodníková dlažba: rozmer 40x40x5 cm, cena šedá 3€/ks, vo farbe 3,6€/ks, 6ks/m2, váha 1ks 17kg - vzor tehla drsná - vzor imitácia drevo - vzor kameň drsný - rôzne vzory - obrubníky vo farbe dlažby Strieška na múrik: rozmer šírka 27cm, dĺžka 39cm, cena šedá 2,1€/ks, vo farbe 2,7€/ks Strieška na stĺpik: rozmer 30x30cm, cena šedá 2,1€/ks Kvetináč, vyvýšený záhon, rozmer 65 x 65 cm, výška 50cm. Váha cca 150kg. Cena 1ks 110€, 2ks a viac 100€. Obrubníky, rozmer 21x50x7 cm, cena šedá 2€/ks, vo farbe 2,5€/ks V prípade záujmu o iný vzor/formu stačí zavolať. V prípade potreby viem zabezpečiť dovoz. Po kliknutí na meno sa zobrazia všetky moje inzeráty.
Nemecký odznak
Originál nemeckej NSDAP (NACI PARTY) Typ-2 POLICAJNÁ ČIAPKA ZOBRAZENIA EAGLE (Mützenadler) certifikovaná. Krátko po nástupe Adolfa Hitlera a NSDAP do vedenia Nemecka Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei (Národnosocialistická nemecká robotnícka strana), polícia, ako takmer všetky občianske organizácie, začlenila do svojich znakov nový štýl národného orla a hákového kríža. Prvý vzor policajných insígnií na použitie nového štýlu národného orla a svastiky bol predstavený 23. apríla 1934. 17. júna 1936 bol Reichsführer-SS Heinrich Himmler vymenovaný do novovytvorenej pozície Chef der Deutschen Polizei im Reichsministerium des Innern, (Chief nemeckej polície na Národnom ministerstve vnútra), čo mu v skutočnosti dáva plnú kontrolu nad všetkými policajnými orgánmi v Nemecku. V dôsledku tohto vymenovania a reštrukturalizácie všetkých oddelených nemeckých štátnych polícií do jedného národného policajného zboru boli zavedené nové predpisy, ktoré priniesli uniformitu v obliekaní pre všetkých policajtov v celej krajine. Jedným z nových predpisov o uniformách z 25. júna 1936 bolo zavedenie mierne upraveného druhého vzoru policajného orla a svastiky, ktorý nahradil prvý vzor. Policajný vzor národný orol sa nosil na všetkých typoch pokrývok hlavy vrátane šiltoviek, zámorskej čiapky a poľnej čiapky M43. Odznaky použité na šiltovkách mali vyrazenú kovovú konštrukciu, zatiaľ čo insígnie na mäkkých šiltovkách boli strojovo alebo ručne šité. Druhý vzor, ​​policajná čiapka orol, predstavený 25. júna 1936, aby nahradil predchádzajúci, (približne apríl 1934 – jún 1936), prvý vzor čiapky orol. Jediný kus, striebrom umytý, razený, konštrukcia z hliníkovej zliatiny, orol smerujúci vpravo má roztiahnuté krídla a v pazúroch zviera naklonený svastika. Orol je položený na reliéfnom, vertikálne oválnom venci z dubových listov, pričom krídla orla presahujú vonkajšie okraje venca s rozpätím krídel približne 55 mm. Orol aj veniec majú pekné detaily s vysokým reliéfom a odznak je mierne vypuklý, aby zodpovedal obrysom čiapky. *nepodporuje ani neschvaľuje Adolfa Hitlera ani nacistickú stranu a ponúka ich len ako historickú pamiatku.
Nemecký odznak
Odznak nemeckej NSDAP (NACI PARTY) Typ-2 POLICAJNÁ ČIAPKA ZOBRAZENIA EAGLE (Mützenadler) certifikovaná. Krátko po nástupe Adolfa Hitlera a NSDAP do vedenia Nemecka Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei (Národnosocialistická nemecká robotnícka strana), polícia, ako takmer všetky občianske organizácie, začlenila do svojich znakov nový štýl národného orla a hákového kríža. Prvý vzor policajných insígnií na použitie nového štýlu národného orla a svastiky bol predstavený 23. apríla 1934. 17. júna 1936 bol Reichsführer-SS Heinrich Himmler vymenovaný do novovytvorenej pozície Chef der Deutschen Polizei im Reichsministerium des Innern, (Chief nemeckej polície na Národnom ministerstve vnútra), čo mu v skutočnosti dáva plnú kontrolu nad všetkými policajnými orgánmi v Nemecku. V dôsledku tohto vymenovania a reštrukturalizácie všetkých oddelených nemeckých štátnych polícií do jedného národného policajného zboru boli zavedené nové predpisy, ktoré priniesli uniformitu v obliekaní pre všetkých policajtov v celej krajine. Jedným z nových predpisov o uniformách z 25. júna 1936 bolo zavedenie mierne upraveného druhého vzoru policajného orla a svastiky, ktorý nahradil prvý vzor. Policajný vzor národný orol sa nosil na všetkých typoch pokrývok hlavy vrátane šiltoviek, zámorskej čiapky a poľnej čiapky M43. Odznaky použité na šiltovkách mali vyrazenú kovovú konštrukciu, zatiaľ čo insígnie na mäkkých šiltovkách boli strojovo alebo ručne šité. Druhý vzor, ​​policajná čiapka orol, predstavený 25. júna 1936, aby nahradil predchádzajúci, (približne apríl 1934 – jún 1936), prvý vzor čiapky orol. Jediný kus, striebrom umytý, razený, konštrukcia z hliníkovej zliatiny, orol smerujúci vpravo má roztiahnuté krídla a v pazúroch zviera naklonený svastika. Orol je položený na reliéfnom, vertikálne oválnom venci z dubových listov, pričom krídla orla presahujú vonkajšie okraje venca s rozpätím krídel približne 55 mm. Orol aj veniec majú pekné detaily s vysokým reliéfom a odznak je mierne vypuklý, aby zodpovedal obrysom čiapky. *nepodporuje ani neschvaľuje Adolfa Hitlera ani nacistickú stranu a ponúka ich len ako historickú pamiatku.
Expanzný samopal vz58
Predám expanzný samopal vz 58 vráttane 4 zasobnikov, bodáka a čistiacu sadu. Je registrovaný na PZ Trnava.