inzercia, predaj, predám, bazár

Waflovač ETA SORENTO

Kategória: Ostatné

Kúpim iba vymeniteľné dosky na lievance do tohto waflovača, ak to niekto má a nepoužíva to. Viď foto
Waflovač ETA SORENTO
Podobné inzeráty
Prachové filtre / sáčky / na vysávače Eta
Predám nové prachové filtre / sáčkx / na vysávače ETA : 1. horný rad zľava - 4x - ETA č. 406, 407 a 408 2.5x na vysávač ETA č.0427, 1427, a 2427 š. 4x ETA č. 424 spodný rad 1x ETA neviem na aký typ Predám len všetky sáčky spolu za celkovú cenu 2.- eura + poštovné 2.- eurá, alebo osobný odber v Bratislava. NIE SMS, nie dobierka, inzerát je platný do zmazania.
NOVÁ ETA vakuovačka a vakuovaci box
Vákuujte potraviny! Predĺžite tak ich trvanlivosť a zabránite plytvaniu. Vákuovací set ETA 0028 99040 je inteligentným príslušenstvom ku kuchynským robotom Gratus (ETA 0028/0038), Gratussino (ETA 0023), Gustus (ETA 0128/1128/3128/4128), Meno/Mezo (ETA 0030/00) Set môžete využiť aj na ochranu najrôznejších predmetov, dokumentov a cenností pred nežiaducimi vplyvmi. Okrem vákuovačky nájdete v balení aj praktický transparentný vákuový box s objemom 670 ml. Box je vyrobený zo zdravotne nezávadného BPA free materiálu. Neabsorbuje tak vôňu, chuť ani farbu potravín. Vo vákuovom boxe môžete potraviny skladovať v chladničke aj mrazničke. Pre väčšiu prehľadnosť môžete na veku označiť aj dátum vákuovania. Vákuový box je možné umývať v umývačke riadu. Kľúčové vlastnosti: Uchovávanie potravín umožní až 5× dlhšiu trvanlivosť Zdravotne nezávadný BPA free materiál neabsorbuje vôňu, chuť ani farbu potravín Dve intenzity sily vákuovania: normálne, silne Vhodná na ochranu predmetov a dokumentov pred vlhkosťou a nežiaducimi vplyvmi Veľmi rýchle zostavenie, jednoduché ovládanie a jednoduchá údržba
waflovac
Predam waflovac, nakolko ho nepouzivame a zabera miesto v kuchyni. Moznost osobneho odberu v Bratislave alebo poslat postou na dobierku. Postovne plati kupujuci.
Waflovač,  Multimixer ručný
Predám waflovač (ružovomodrý)s 3 vymeniteľnými pečiacimi platňami, ručný mixér na miešanie, sekanie a odstreďovanie. Cena waflovača 19,-€, mixeru 9,-€ + poštovné alebo osobný odber BA.
Wafľovač Clatronic
Predám tento waflovac, zn.Clatronic, na výrobu srdieckovych waflí.. Funguje na ňom všetko, použitý 2-krát.. PC-40€
Eta mixér na kuchynský robot Gratus
Predám Eta mixér na kuchynský robot Eta Gratus. Nevyužijem. Nový, zabalený.